LauraHuhtasaari Politiikka on pääosin mielipiteitä

Päättäjät tulosvastuullisia myös maahanmuutossa

Pitää katsoa tilannetta isossa kuvassa, niin että siirtolaiskriisi ratkaistaisiin kansainvälisellä sekä EU-tasolla. Pitää pystyä myös katsomaan tilannetta läheltä ja toimia oman valtionsa kannalta järkevästi.

Turvapaikkajärjestelmä ei toimi. Ei voi olla niin, että jokainen joka valtiomme rajalla sanoo sanan turvapaikka, on oikeutettu suomen kansalaisten veromaksajien rahoilla turvapaikkakäsittelyyn, täyteen ylläpitoon ja maasta poistamisenkin kustannuksiin. Ministeri Orpo on sanonut, että 2/3 osaa turvapaikanhakijoista on elintasopakolaisia. Tämä tarkoittaa sitä, että suurin osa palautetaan. Kaikkia aiheettomista turvapaikkaa hakeneita emme saa palautettua, koska osa katoaa ja joitain ei vastaanottava maa suostu ottamaan. Esimerkiksi rikollisia ei aina saada palautettua, koska vastaanottava maa kokee heistä olevan harmia. Täytyy muistaa, että terroristi voi myös paeta toista terroristia.

Nykyinen turvapaikkajärjestelmä tukee vahvemman oikeutta. Kymmeniä miljoonia ihmisiä on pakolaisleireillä, joilla ei ole mahdollisuutta tulla koputtamaan ovellemme. Nykyinen turvapaikkajärjestelmä tukee ihmissalakuljetusta, josta rahaa saa muun muassa ISIS. Ministeri Soini on sanonut, että ihmissalakuljetus on noin 10 miljardin euron bisnes. Nykyinen järjestelmä tukee ajatusta, että nyt on ”kultainen tilaisuus” tulla Eurooppaan. Tulijat eivät lopu. Eurooppaan haluavia riittää satoja miljoonia. Kanada ei ota yksin tulevia miehiä lainkaan, koska he ovat turvallisuusriski. Kanada ottaa vastaan yksin tulevia naisia ja lapsia sekä perheitä.

Uutisissa on kerrottu useista nuorten tyttöjen raiskausepäilyistä. Olemme vastuussa maamme sisäisestä turvallisuudesta. Suomalaisten naisten ja lasten turvallisuus on tärkein asia, ja meidän pitää tehdä järkevää riskiarviointia, kun teemme päätöksiä tänne otettavista ihmisistä. Meidän tulisi ottaa mallia Kanadasta.

Turvapaikanhakijat tulee palauttaa rajalla takaisin Ruotsiin, koska Ruotsi on turvallinen maa. Lakeja ja sopimuksia pitää olla mahdollista tulkita myös järkevällä tavalla. Suomen tulee keskittyä ottamaan ihmisiä pakolaisleireiltä pakolaiskiintiömme puitteissa.  Silloin voidaan varmistua, että tänne tulevat ihmiset ovat avun tarpeessa. Suomeen on otettu viime vuosien aikana 750–1050 kiintiöpakolaista vuodessa.

On aika lopettaa uskottelu marsipaanista leivotusta ideaalista, että esimerkiksi valistuksen avulla saamme raiskaustilastot samalle tasolle kuin kantaväestön. Jos oikeasti haluamme omassa maassamme vähentää terrorismia, rikollisuutta ja vastakkainasettelua, tulee meidän tehdä onnistunutta maahanmuuttopolitiikkaa. Ratkaisun avain parempaan maahanmuuttoon on taskussamme. 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

14Suosittele

14 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (57 kommenttia)

Laura Huhtasaari

Keskustan ja Kokoomuksen kannattajien tulisi nyt pistää paine omiin puolueihinsa.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Olen samaamieltä, mutta paineventtiili on jäänyt auki Persuillakin.

Annikki Paloniemi

Suomi on jo suossa noitten takia.Mikähän olis pelastus ...sitä ei taida olla

Käyttäjän IlkkaNielsen kuva
Ilkka Nielsen

"Marsipaanista leivottu ideaali, että esimerkiksi valistuksen avulla saisimme raiskaustilastot samalle tasolle kuin kantaväestön". Mitä? Onko nuo kantaväestön noin 1000 raiskausta/v jokin ideaali/hyväksyttävä taso? Ei kuulosta hyvältä kansanedustajan lausumana.

Laura Huhtasaari

No, jos tuon haluaa ymmärtää väärin, niin sekin on mahdollista. Jokaisen maan tulee pyrkiä nollatasoon raiskauksissa. Tässä halusin korostaa tätä räikeää eroa.

Käyttäjän TeppoMesimki kuva
Teppo Mesimäki

Anteeksi, mut oletko sinä se sama Ilkka Nielsen joka kertoi pakolaisten kävelevän Torniosta jopa Ouluun saakka? Sitten kerroit juoruakoista joille pitäisi ostaa hamekangasta?
Sie varmaan osaat meänkieltä senverran, että tiiät mikä on knapsu?

Onko mielestäsi hyvä, että ulkomaalaiset ovat yliedustettuina raiskaustilastoissa ja saisiko tästä vuosia jatkuneesta ongelmasta puhua miten?

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Myös perussuomalaiset ja muut rasistit olisi laitettava tulosvastuuseen valheiden levityksestä sekä pelon ja vihan lietsonnastaan.

Käyttäjän SariKarlstrm kuva
Sari Karlström

Eli kaikki perussuomalaiset ovat rasisteja?

Laura Huhtasaari

Mitä tekemistä Perussuomalaisilla on maahantulijoiden rikollisuuden kanssa?

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Hyvä kirjoitus, paitsi että se on mielestäni noin 20.000 kpl maahantullutta " turvapaikan " hakijaa ja miljardi € myöhässä. Tästä aiheesta on kirjoitettu jo kyllästymiseen asti. Eikä tämä tilanne tänäpäivänä mikään yllätys varmaan kansanedustajallekaan ole. Uskon, että eduskunnassa aihe on ollut esillä jo monta kuukautta.

Edustat perussuomalaisia, ja kirjoitat kansanedustajana. Tarkentaistko pari juttua kirjoituksestasi.

Mitä konkreettisia toimia Sinä Laura itse teet saadaksesi esittämäsi asiat toivomallesi tolalle ja millä aikataululla ?
Mitä perussuomalaiset tekevät yhteisesti kirjoittamiesi asioiden eteenpäin viemiseksi ?
Miten ministeri Soini tulee konkreettisesti toimimaan ihmissalakuljetuksen lopettamiseksi ?

Näin ihan tavallisena äänestäjänä on kiva voida luottaa poliitikon tekemisiin ja mm ssa persujen tekemiin vaalilupauksiin.

Kiitos

Jouko

Käyttäjän PerttiKannisto1 kuva
Pertti Kannisto

" Tulijat eivät lopu. Eurooppaan haluavia riittää satoja miljoonia. Kanada ei ota yksin tulevia miehiä lainkaan, koska he ovat turvallisuusriski. Kanada ottaa vastaan yksin tulevia naisia ja lapsia sekä perheitä."

Kuinka kauan Suomen rahkeet riittävät nykymenolla ?

Sotet, sopeuttamiset, postilakot, jne. rähinät ovat " murusia" (peanuts) siitä mitä seuraavien vuosien aikana näemme nykyisen kansainvaelluksen aikaansaamana.

Laura Huhtasaari

"Sotet, sopeuttamiset, postilakot, jne. rähinät ovat " murusia" (peanuts) siitä mitä seuraavien vuosien aikana näemme nykyisen kansainvaelluksen aikaansaamana."

Totta.

Käyttäjän Savolax kuva
Jukka Heikkinen

Ja samaan aikaan Suomi on lupautunut maksamaan Turkille 35.5 miljoonaa euroa "pakolaisvirran" tiimoilta...

Joku voisi käsittää tämän kiristyksenä...

Ja Suomessa ei olisi käyttöä kyseiselle summalle tietenkään...
Ja Pariisissa luvataan maksaa miljardeja "ilmastonmuutoksen" nimissä...

Nyt herätys ihan oikeasti !

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Tietääkseni vain Sipilä on lupautunut, mutta millä valtuuksilla. Talonsa voi kyllä luovuttaa omalla päätöksellään pakolaisille, mutta ei valtion rahoja Turkille.

Käyttäjän SusannaHenttunen kuva
Susanna Henttunen

Ilkka..samaan asiaan kiinnitin huomiota.tää jaksa on kohta tapettu nälkään ja nää jotka luulee että joku henki on luonut ihmisen EI omaa minkäänlaista perustietoa.itse perheväkivallan parissa työskenneleenä...yli 10vuotta EI voi kun pyöritellä päätään.kehotan Laura käymään muutamassa suomalaisessa turvakodissa,keskustelemaan näiden ihmisten kanssa ja niiden lääkäreiden jotka korjaavat vuosittain kymmeniä lasten väännettyjä ja katkottuja jäseniä kun isiltä meni hermo...mun mielestä kaikilla on vastuu joka såå palkkansa mun maksamista verorahoista omata jonkinlainen Tieto asioista

Käyttäjän Savolax kuva
Jukka Heikkinen

Ja joku voisi kyseenalaistaa koko "ilmastonmuutoksen". Siis todistettu rekisteröity lämpätilan mittaus on alkanut n. 1870 luvulla.
Kuka todistaa ettei ennen sitä ole ollut kylmempää/lämpimämpää?

Ainakin puiden lustotutkiat ovat osoittaneet lämpötilan muutokset todistetuksi...
Alaskassa sulaa jäätiköt ja alta löytyy puita jotka on kasvanut vuosina 600-1000..

Kuka voi keksiä termostaatin (jota vihreät haluaa) jotta maapallon lämpötilsn saa vakioksi...

No ei kukaan!

ja sori, ei liity blogiin...

Käyttäjän BodilRosengren kuva
Bodil Rosengren

Suomi ottaa myös pääosin perheitä kiintiöpakolaisina. Perussuomalaiset eivät ilmeisesti haluakaan että naiset ja lapset pääsisivät turvaan kun kerran ovat kiristämässä perheenyhdistämiskriteerejä.

Valoa on nyt näkyvissä tunnelissa. Hakijamäärät tippuneet (n 100 per vrk verrattuna n 500-600 syys/lokakuussa), EU pääsemässä sopimukseen Turkin kanssa, rahoitusta tulossa pakolaisleireihin, Kanada ottaa reippaan määrän pakolaisia (USA luistaa).

Hatunnosto Migrille ja SPR:lle että ovat onnistuneet nostamaan vastaanottokapasiteettia kymmenkertaiseksi muutamassa kuukaudessa.

Käyttäjän PerttiKannisto1 kuva
Pertti Kannisto

Kädet ristissä toivomme niiden loppuvan, mutta liian monta miljoonaa on yhä pyrkimässä.
Suomessa on vain muutama miljoonaa elättämässä muita.
Kanadaan otetaan vain Syyrialaisia perheitä.

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Väestön vaellukset lämpövyöhykkeiltä pohjolaan lyö ilmastonmuutoskokouksia korville.

Käyttäjän Savolax kuva
Jukka Heikkinen

"Ilmastonmuutos" näkyy siinä että tummat pojat pärjää jopa Rovaniemellä...

Pekka Heliste

Persut elävät paskomala muiden housuihin
Näin Suomesat rakennetaan Pohjolan Pohjois-Koreaa, tosin eristys tapahtuu ukopuolelta

Ei kukaan leiki kaverin kanssa, joka poimii rusinat pullasta ja kaverille jää vastuu muusta

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Heliste, eikös Pohjois-Koreassa toimikin rajavalvonta molemmin päin.

Käyttäjän niklaschristianrenner kuva
Niklas Renner

Jos Perussuomalaiset olisivat yhä oppositiossa, voisi tämä kirjoitus viihdyttää joitain lukijoita. Nyt kun ovat päässeet hallitukseen, niitä "ihanne päätöksiä" pitäisi tehdä itse, eikä vain huudella, miten olisi hyvä toimia.

Pekka Heliste

Edelliset hallitukset sentään kykenivät pitämään pakolaisuuden kurissa , turvapaikanhakijoita tuli n 3000-4000 vuodessa ja määrä oli laskussa

Kun persut pääsivät valtaan niin rajoille syntyi jono ja tulijoita on nyt 10 kertainen määrä

Eli tilanne karkasi persujen käsistä, Soinin ulkominsterinä olisi pitänyt olla ajan tasalla, ei tänne Euroopan läåi matkusteta tunneissa vaan matkat kestävät viikkoja näillä keinoin.

Niinpä mitään ei saatua iakiseksi, paitski matkustelua Audin takapenkillä ja lentoja yksityiskoneella turhiin kokouksiin

Ja yksi syyllinen pakolaisuuden kasvuun on ollut persujen nuiva suhtautuminen Kreikan apuun ja Turkin EU-jäsenyyteen.

Niinpä Kreikka pakotettiin vähentämään virkamiehiä ja siinä lensivät kortistoon rajavartijat, poliisit kuin armeijakin.

Ja Turkki katsoi, ettei heidän ole syytä puolustaa EU:ta sen nuivan suhtautumisen vuoksi ja erityiseti joka maassa heiluvien persujen takia

Käyttäjän JukkaLaulajainen kuva
Jukka Laulajainen

Aika hyvin menee Persujen piikkiin. varmaan islamilainen valtio, Syyrian sota ja Libyan romahduksen ovat Soinin käsialaa...

Pekka Heliste

Lindströmkin ottaa oppia muslimeilta, kuolemntuomiota jakaa vain 22 valtiota.
Mukan Kiina, Iran, Irak, Saudi-Arabia, Syyria

Tähän porukkaan persut haluavat

Käyttäjän JukkaLaulajainen kuva
Jukka Laulajainen Vastaus kommenttiin #48

kuten myös "land of free" aka. USA.
oikeassa paikassa kuoleman tuomio pitäisikin olla mahdollinen. eikö joku brekvikin mielestäsi kuuluisi saada kaasua.

Pekka Heliste Vastaus kommenttiin #50

USAkin kuolemantuomio on väistyvä ja Florida ja Texas ovat niitä jotka sitä käyttävät.Suurimmassa osassa osavaltioita kuolemanrangaistus on poistettu

Luettelemani valtiot vastaavat 90 % maailman teloituksista ja siihen ryhmään persut pyrkivät

Pekka Heliste

Ja mitä tulee raiskauksiin niin kantasuomalisista raiskaavat pääasiassa duunaritaustaiset ja työttömät .

Samat miehet, jotka arvostelevat maahanmuuttajia raiskauksista raiskaavat itse.

Onhan niitä raiskaajia edennyt puolueen avainpaikoillekin.

Olisi mielenkiintoista tehdä tarkempi analyysi raiskaajien puoluetaustasta

Niinpä kantasuomalaisen duunarin/työttömän riski raiskata on samaa suuruusluokkaa kuin on afrikkalaisilla tai lähi-itäläisillä

Ja kun täällä kulkee turisteja n 8 miljoonaa , 150000 ulkomaalaista miestä on töissä a muutam kymmen tuhatta opiskelee niin ei ulkomaalisten tekemiä raiskauksia voida kokonaan ehkäistä

Nopea puuttumine häiriöihn ja koulutus tapoihin ovat ainoita tehokkaita keinoja

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Tää on aina yhtä hauskaa lukea näitä Helisteen kommentteja, oikea kunnon fanaattisuus on pinnalla, varsinkin, jos joku persu sanoo jotain. :)

Ihan oikeasti kiinnostaisi, mitkä puolueet hallituksessa pitäisi olla, että Suomi tulisi kuntoon, olisiko hyvä vaikka, Sdp ja vasurit, tai vasurit ja sdp.....

Pekka Heliste

En löydä mitään fanaanntisuutta kirjoituksitani, sen sijaan sinun ja monen muun kirjoitukset ovat superfanattisia ja vastustavat kaikkea.

Minä olen ns liikkuva äänestäjä, joten oikeaa puoluetta ei ole

Persuissa minua inhottaa hurskastelu ja kaksinaamaisuus: Yritetään olla viattomia, puhtaita ja kaiken yluolella olevia pyhimyksiä ja kuitenkin teoissa ollaan kaiken moraalin alapuolella esim kaikki vaalilupaukset olivat huijasuta ja tärkeintä oli pästä valtaan jakamaan virkoja sukulaisille ja tutuille ja nostamaan korvauksia

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #28

Ai sinäkin kuulut siihen ryhmään joka uskoo vaalilupauksia, mielenkiintoista. Kerroppa nyt sitten mikä puolue aikojen saatossa on pitänyt vaalilupauksensa?

Minusta se on äänestäjän tyhmyyttä, jollei äänestäessään ymmärrä, että oikeistopuolue tekee oikeistolaista politiikkaa, onhan kokoomusin sanonut olevansa työväen asialla, jos tuon joku uskoo, kannattaa katsoa peiliin, ja sama koskee persuja. Sonihan on avoimesti konservatiivinen ja ei sitä ole peitelly.

Demaritkin ovat nyt oppositiossa niiiiin työväen asialla että oikein hirvittää, sitten jos taas hallitukseen pääsee, voi taas yhteisöveroa alentaa ym.

Ihmetyttää aina tää nillitys vaalien jälkeen, että nehän lupasi sitä taikka tätä.

Hiukan kannattaisi äänestäjän tutki puolueita, ennenkuin äänestää, sitä saa mitä tilaa. Eipä ole hääppöinen ihmisten politiikan tuntemus, kun äänestyspäätökset menevät sen mukaan, että kuka on ihqu.

Pekka Heliste Vastaus kommenttiin #29

Ei yksikään, mutta persut lupasivat muuttaa poliittista kulttuuria

Todellsiuudessa he ovat suurempia huijareita kuin ns vanhat puolueet

Kun äänetäjällä ei ole mitään oikeusturvaa niin Suomi ei ole demokraattine valtio vaan lähinnä oligarkia

Kristian Björk

Voitte olla mäkiset ja helisteet, sun muut koraanikoululaiset turvallisin mielin. Viimeistään keväällä 2016 alkava kaiken tähänmennessä nähdyn peittoava kulttuurintoteutus ei tule olemaan suomalaisten duunarien, työttömien, sairaiden eikä edes eläkeläisten aikaansaannosta, vaan ihannoimanne ah niin värisevän kulttuurin. Mikähän se teidänkin roolinne mahtanee olla tämän rappeutuvan yhteiskuntamme rahoituksessa, veikkaan julkista ja sosiaalialaa tai läheisesti siihen liittyvää.

Käyttäjän jlinjama kuva
Jussi Linjama

"Rikollisia ei aina saada palautettua"

Ei niitä edes yritetä palauttaa. Maahanmuuttoviraston mukaan esimerkiksi murha tai raiskausrikos eivät ole este turvapaikan myöntämiselle. Ainoastaan rikos ihmiskuntaa vastaan on este turvapaikan myöntämiselle, mutta silloin saa lohdutuspalkintona 7 miljoonan euron oikeudenkäynnin ja turvapaikan nimike muuttuu vankilapaikaksi.

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-144877247079...

Sinänsä turvapaikan epäämisellä ei ole muuta merkitystä kuin viikkorahan palaminen, koska jokainen voi halutessaan jäädä hengailemaan Eurooppaan määrättömäksi ajaksi ja juuri niin he tekevätkin ainakin Ruotsin ja Saksan kokemusten mukaan.

Pekka Heliste

Suomesta karkotetaan n 250-300 ihmistä joka vuosi, pääsyy rikollisuus

Ulkomaalaisistata kuten myös kotimaisistakin suurin osa on nakkivarkaita eikä heitä karkoteta

Raiskauksista ja surmista tuomittuja on alle 100 joten ei heitä muutenkaan ole pilvin pimein karkotettavaksi

Jos laajennetaan rikoksia törkeisiin ja vakaviin väkivallan tekoihin niin sitten ollaan tuossa 200-300 luokassa

Käyttäjän jlinjama kuva
Jussi Linjama

Onko vai eikö ole murha tai raiskaus mielestäsi este turvapaikan myöntämiselle?

Pekka Heliste Vastaus kommenttiin #33

Ei , mutta todellisuudessa me emme tiedä kuinka monen turvapikka evätään tällä perusteella

Turvapaikanhakijan karkotusperusteet eivät selviä tilastoissa.

Toinen ongelma, joka on jäänyt varjoon on, että täällä vierailee n 8 miljoonaa turistia, on töissä satoja tuhansia ihmisiä , opiskelemassa kymmeniä tuhansia ja melkoisen osan raiskauksista ja muista rikoksista tekevät nämä käymässä olevat

Käyttäjän jlinjama kuva
Jussi Linjama Vastaus kommenttiin #34

Minulla ei ole mitään keinoa selvittää, tuleeko tuo teksti maahanmuuttoviraston virkamieheltä vai onko siinä käytetty ns viestintäsuunnittelua. Lainaus kuitenkin kuuluu näin:

"Suomessa voi tehdä törkeän rikoksen ja saada turvapaikan, Maahanmuuttoviraston turvapaikkayksikön johtaja Esko Repo sanoo Ilta-Sanomille.

Revon mukaan edes murha tai raiskaus eivät olisi este turvapaikan myöntämiselle, jos kyseiset rikokset olisi tehty Suomessa."

Käyttäjän anitaorvokki kuva
Anita Koivu

Helisteellä aika törkeää suomalaisen duunarimiehen arvostelua. Itse koulutettuna duunarimiehen vaimona loukkaannun tuollaisesta kirjoittelusta.
Raiskaustilatoihin en ole tutustunut mutta epäilen kyllä sitä, että juuri duunarimiehet niihin syyllistyvät.

Pekka Heliste

Sattuipa silmiin tuollainen ertikkeli, ammattiaseman mukaan määriteltynä raiskauksista 70-80 % tekivät duunarit ja työttömät.

Ei voi mitään

Seppo Hildén

Heliste voi nauttia nyt vapaasta sananvapaudesta. 1918 Heliste olisi viety varmaana ensimmäisenä saunan taakse.

Ei tuollaista kukaan kauan olisi kuunnellut.

Heh.

Pekka Heliste Vastaus kommenttiin #57

Jotkut haluavat näköjään elää omassa haavemaailmassaan ja kieltävät faktat

Kys sivu 95

http://www.optula.om.fi/material/attachments/optul...

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen

Ylivoimaisesti eniten raiskauksia Suomessa tapahtuu/on tapahtunut Vaasassa. Voisivatko persut vaikuttaa siihen, että Vaasa siirrettäisiin rajojemme ulkopuolelle.

http://im.mtv.fi/image/3403230/landscape16_9/1024/...

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Tässä on toinen huumorimies Helisteen lisäksi. Lisää tällaisia asiallisia kommentteja kiitos.

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen

Paraisilla tapettiin juuri puolalaismies. Siinä sinulle asiallisia kommentteja.
https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/...

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #43
Käyttäjän rutanen1965 kuva
Jari Rutanen

Täyttä asiaa, kiitos Laura!

Schengen ja Dublin sopimukset ovat jo roskiksessa ja tarvittaessa sinne voidaan laittaa myös YK:n pakolaissopimus.

Pakolaissopimus lienee tarkoitettu yksittäisten poliittisten pakolaisten suojeluun, eikä mykyisen kansainvaelluksen tyyppiseen tilanteeseen.

Euroopan ajautuminen kaaokseen ei palvele kenenkään etua. Tulijoita riittä aina siihen pisteeseen kunnes olemme vajonneet tuljijoiden lähtömaiden tasolle.

Todnäk siirtolaisvirta alkaa nyt patotua yksittäisten EU maiden rakennellessa aitojaan.

Luvattuja hotspotteja tuskin tulee koska kukaan ei niitä halua.

Taakanjako on silkkaa EU-hölynpölyä.

Schengen pistotarkastusten alkamista odotellessa..

Käyttäjän SamiTilli kuva
Sami Tilli

asiaa, vielä kun voidaan puhua ettei pää kopsahda samantien irti.

Mohammed was involved in the rape of kafirs, then rape is a virtue, not a sin or error.

kafir=ei islamin uskoinen

Mohammedin seuraajia=Enemmistö islamin uskoisista

Ymmärrättekö jo pikkuhiljaa minkä kanssa olemme tekemisissä!

tästä lukemista http://www.politicalislam.com/islam-slavery-and-rape/

Raiskaukset ovat sodankäyntiä. Olemme sodassa.

Ainoa keino on kieltää koko uskonto HETI, ei tämä muuten lopu, ennenkuin viimein kafiiri kääntyy tai kuolee, ja saavutetaan islamin käsitys "monikulttuurisuudesta ja rauhasta"

Käyttäjän SamiTilli kuva
Sami Tilli

ja sitten vielä vähän yleisemmen. On menossa kaikkien aikojen suurin uskonpuhdistus, ja taustalla tapahtuu valtavia liittoumamuodostelmia ja asekauppoja. Saudit-turkki-pakistan-isis ovat kaikki sunneja 90% muslimeista on sunneja. Muut kääntyy tai kuolee. Irakissa ja Syyriassa on menossa vähemmistöjen teurastus. Iranissa on Shiioja ja se on seuraava kohde tässä islamin yhteinäistymisessä. Kehitys on aivan järkyttävä.

Useamman miljardin arvoinen kysymys onkin että saapuiko maahamme parissa kuukaudessa 30 000 sunnia, vai näitä vainottuja vähemmistöjä?????

Käyttäjän jlinjama kuva
Jussi Linjama

Nyt sattui turvapaikanhakijalapselle yksittäistapaus Helsingissäkin. Toisin sanoen väite, että poliisiaseman läheisyys parantaisi turvallisuutta riittävästi, voidaan tältä osin unohtaa. Se vaikuttaa ainoastaan silloin, jos poliisi on näköetäisyydellä.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015113020754076_u...

Myös väite, että näitä sattuu vuositasolla vain kymmenen kappaletta kuulostaa tällä tahdilla enemmän kuin uskomattomalta. Ilmeisesti naiset ovat kaikessa hiljaisuudessa tehneet samat johtopäätelmät, koska eräs turva-alan yritys kertoi myyvänsä Suomessa 1000-1500 kappaletta turvasuihkeita joka päivä.

Pekka Heliste

http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/lehti...

Timo toivottaa tervetulleeksi lisää pakolaisia

Näin kääntyy takki ja takki kääntyy näin.....

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset