LauraHuhtasaari Politiikka on pääosin mielipiteitä

Hyvä, paha mies

Joskus asiat kannattaa yksinkertaistaa. En millään meinannut aluksi ymmärtää, että julkinen tunnustus tiukan maahanmuuttopolitiikan kannattajaksi, teki minusta pahan ihmisen. Vallalla on siis jako hyviksiin ja pahiksiin. Siksi kaikki twiittini tai muut ulostuloni automaattisesti väännetään mutkalle. Niistä löydetään mahdollisimman negatiivinen tulkinta. Sieltä se tuli, toinen maailma. Tunnistan minuun kohdistuvat tunteet,  mutta en ota niitä itseeni. Ei poliitikko voi olla vain puhuva pää. Omilla jaloilla on seistävä. Vaikka kreationistina. 

Suomi on edelleen hyvinvointivaltio monilta osin, mutta tätä menoa kansamme hyvinvointi tulee murenemaan. Meillä ei ole keinoja pysäyttää velkaantumista, puhumattakaan maksaa velkojamme pois. Teollisuus ei elätä. Hyville poliitikoille on turha puhua Ruotsin maahanmuuttopolitiikasta. Heille on jäänyt fantastinen rooli päälle. Ei auta vihertävä rakkaus, jos kukaan ei ota vastuuta. Minä en usko ideogiaan, joka ei käytännössä toimi. 

Perussuomalaisten puheenjohtajaksi on ehdolla "pahoja" ehdokkaita, koska jokainen kisaan ilmoittautunut on kertonut olevansa maahanmuuttokriittinen. Onneksi. Mitä on poliittinen puolue ilman ideologiaa? Hyvä, että uskallamme olla vaihtoehto. Muut puolueet ovat jääneet "hyvyyden vankilaan". Sieltä on hyvä paheksua.

Myönnän, että kukaan meistä ei ole täydellinen. En kuitenkaan ymmärrä, miksi Jussi Halla-aho olisi paha ihminen. Sitä on kuitenkin hoettu niin kauan, että jopa osa perussuomalaisista ovat sen nielaisseet. Jotkut ovat jopa sanoneet, että lähtevät puolueesta, jos Jussi valitaan? Mitä ihmettä? Millä tavalla hän on sen pahempi ihminen kuin muut? Tavallinen perheenisä. Koulutettu ja poikkeuksellisen älykäs. Kun hyvät poliitikot lausuu fraaseja, Jussi avaa ja riisuu ne. 

Leena Meri. Hänelle nostan peukkua. Hän otti Ylen aamu-tv:ssä esille sen, että olemme tehneet liian kylmää politiikkaa. Olen samaa mieltä. Kun eläkeläinen tulee torilla minulta kysymään, että ostanko lääkkeitä vai ruokaa, mitä siihen sitten vastaisi. Turha ainakaan sanoa, että oli pakko leikata, koska ei ole rahaa. Kyllä sitä rahaa löytyi tämän leikkauspäätöksen jälkeen satoja miljoonia euroja tarpeettomiin turvapaikanhakijoihin. Hyvät ihmiset eivät koskaan pistä näitä vastakkain, mutta pahat pistävät. 

Sampo Terho. Nokkela ja hyvä puhumaan. 

Teemu Torssonen. Isänmaallinen ja leppoisa. 

Minä näen, että meillä on hyviä ehdokkaita puheenjohtajaksi. Olen ylpeä tästä kansanliikkeestä ja yllä mainituista puheenjohtajaehdokkaista. Enkä suutu, jos oma suosikkini ei voita. 


 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

15Suosittele

15 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (46 kommenttia)

Juuso Hämäläinen

Koeta kestää vain. Asioista puhuminen asioina on nykyään fasismia ja puhuja natsi. Kannattaa hieman katsoa näiden aktivistien taustoja. Välillä se onnistuu. Yllättävän monilla on cv aika tyhjä. Eli vaaditaan muita antamaan jotain muille, mutta oma pieni osuus jäänyt tekemättä kokonaan. Ehkä se muiden kontrollointi ja paimentaminen on laskettava ponnisteluksi. Sitähän monasti aktivismi on kovana päätyönä.

Käyttäjän JuhaniVehmaskangas kuva
Juhani Vehmaskangas

"Kun eläkeläinen tulee torilla minulta kysymään, että ostanko lääkkeitä vai ruokaa, mitä siihen sitten vastaisi."

Ehkä voisi vastata: oletko hakenut toimeentulotukea?
-toki kansanedustajan taskussa aina lienee ainakin ensimmäiselle kysyjälle antaa muutama kymppi lääkkeisiin?

Käyttäjän ArtoNurmi kuva
Arto Nurmi

No ainakin vihreiden tai vasemmiston kansanedustajilla luulisi olevan. Siis niillä "hyviksillä". Heillä on koko ajan rahaa kaikkeen kun keskusteluja ja vaikka kyselytuntia seuraa. Joka asiassa ja muutoksessa asuu lisäksi "mörkö".

Kuitenkin viime hallituksessa ollessaan leikkasivat vähän kuin Iiro Viinanen aikoinaan. Miksiköhän?

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Hyvä, Laura! En ryhdy kummemmin kommentoimaan erittäin hyvää blogiasi, koska siihen ei ole mitään lisättävää. Niin asiaa kirjoitat. Minä olen ihan alkuperäinen persu. Olen kallistunut Sampo Terhon kannalle, koska jokainen ihminen yleensä kallistuu jonkun kannalle ja sehän on normaalia. En minäkään ymmärrä niitä, jotka ovat uhonneet jättävänsä puolueen, jos oma mielitietty ei tulisi valittua. Minun mielestä puolueelle on rikkaus, kun hyviä ehdokkaita on tarjolla useampia. Minä lähden siitä, että tulipa kuka hyvänsä valituksi, niin minä pysyn puolueessa ja annan tukeni sitten valitulle. Valinnan jälkeen on sitten todettava vaikkapa Johannes Virolaisen sanoin, että "kansa on puhunut ja pulinat pois"...

Käyttäjän HannuValtonen kuva
Hannu Valtonen

Meillä suomalaisilla ei ole koskaan ollut alusmaita orjuutettuna sampona vaurautta luomassa. Nyt, kuten aiemminkin meidät on laitettu hoitamaan pakolaisongelmia monen kieltäytyneen alusmaavauraantuneen maan puolesta.

Pakolaiset eivät siis ole syypäitä, vaan ne aikansa siirtomaaisännät. Hoitakoot hommansa.

Suomi kykenee suodattamaan rajallisen määrän pakolaisia ja on jopa toivottavaa saada sopivasti vierasta verta Suomen kansaan geenejä laventamaan. Suurempi pakolaismäärä saattaa kaikki ongelmien sekaan. Silloin ei ole kenelläkään hyvä olla ja asua täällä.

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen

"Kun eläkeläinen tulee torilla minulta kysymään, että ostanko lääkkeitä vai ruokaa, mitä siihen sitten vastaisi."

Vastaa:"Anteeksi."

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Ei Jussi Halla-Aho ole teidän ideologiaanne paha, hänhän on samaa mieltä, että Unkarin järjestämät konttileirit ovat oikea käsittelytapa pakolaisille.

YK, Lapsien oikeuksien puolustajat ja pakolaisjärjestöt pitävät tällaista toimintaa ihmisarvoa alentavana ja paikkoja keskitysleireinä.

Niin, eli ei Halla-Aho ole paha, hän on täysin sydämetön, ihminen ilman inhimmillisyyttä ja koulutustasostaan riippumatta tyhmä.

Edellisen mukaan, täysin sopiva teidän messiaaksenne. Tähän sopii hyvin persujen slogan: Sitä saa mitä tilaa.

Se hyvä puoli olisi Halla-Ahon valinnalla, että ei enää koskaan tarvitsisi katsoa persuja hallituksessa, sillä yksikään muu puolue ei hänen kanssaan yhteisytötä tee, ja se on oiken hyvä asia.

Käyttäjän MerjaNyberg1 kuva
Merja Kaarina

"Niin, eli ei Halla-Aho ole paha, hän on täysin sydämetön, ihminen ilman inhimmillisyyttä ja koulutustasostaan riippumatta tyhmä."

Tuo lausunto kertoo kyllä enempi sen lausujasta kuin Halla-Ahosta.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Se on sinun valistunut mielipide, sinä siis kannatat sitä, että pakolaiset laitetaan konttileiriin, no sekin on oikeutesi, minä en viitsi kuvailla mitä mieltä minä olen ajatuksistasi.

Onnea ja menestystä.

Käyttäjän MerjaNyberg1 kuva
Merja Kaarina Vastaus kommenttiin #11

Pakolaiset voi minun mielestä laittaa konttileiriin hakemuksen käsittelyn ajaksi. Jos he ovat oikeita pakolaisia, he ovat varmaan tyytyväisiä, kun ovat päässeet turvaan, saavat katon ja ruokaa. Sitä on ihan turha verrata natsien leireihin.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #15

Juu tämä mielipide tuli kyllä selväksi, se eroaa YK:n UNCHR:n ja monen muun järjestön mielipiteistä.

Mutta kun kyse on ''viisaan'' Halla-Ahon kannattamasta ideasta, niin tottakai se on hyvä.

Käyttäjän MerjaNyberg1 kuva
Merja Kaarina Vastaus kommenttiin #17

YK on ennenkin tehnyt tyhmyyksiä!

Jyrki Tikkakoski

Onko telttaleiri torilla påarempi? Sitä konttileiriä on turha pelätä. Sellaisissa on suomalaisetkin asuneen vienti rakennus töissä ja voittaa monen huonon hotellin. Ja voittaa monen vokit varmasti. Myös naisten jalasten osalta.
Pesulat ja keittiöt seka ruokalat helppo järjestää. Asuntovaunuista ei voi edes samana päivänä puhua.
Turhaa vouhkaamista kontti leiristä.
Halla-ahon kanssa on mepitkin pystyneet työskentelemään. Myös hänestä on turha tehdä mitään peikkoa. Asiallinen hyvin perusteleva mies. En usko, että hallitus puolueet hajottaisivat hallitusta sen takia. Kenet tilalle. SDP? Ei tule tapsahtumaan.

Jaakko Häkkinen

Petteri, onneksi kansan enemmistö ei jaa ääripään fanaattisuuttasi. Siksi ennustuksesi eivät osu kohdalleen.

Käyttäjän PekkaNrnen kuva
Pekka Näränen

Perussuomalaiseten ongelma on se, että siellä on niin heterogeenistä porukkaa. On ihan fiksua ja täysipäistä: Soini itse, Niinistö, Terho, rohkeat naiskansanedustajat Juvonen ja Elovaara. Halla-ahon jyrkkään maahanmuuttolinjaan en täysin yhdy, mutta hän argumentoi kuitenkin selkeästi ja ei ole ainakaan venäjämielinen.

Sitten on se toinen osa perussuomalaisia: hörhöjä, jotka aiheuttavat tuon tuosta möläytyksillään ja tempauksillaan noloja tilanteita niin itselleen kuin puolueelleenkin. Jotkut flirttailevat avoimesti natsien kanssa. Yllättävän monet, vaikka korostavat "kansallismielisyyttään", ovat hyvin venäjämielisiä. Ikävä kyllä, Laura, luen sinut tähän ryhmään. Terve maahanmuuttokriittisyys on ihan ok, mutta ns. kristillisyys kreationismeineen yhdistettynä suorastaan maaniseen inhoon maahanmuuttajia kohtaan, joka henkii jokaisesta kirjoituksestasi, on mielestäni vastenmielinen yhdistelmä, etenkin kun se vielä yhdistyy epäisänmaalliseen venäjämielisyyteen.

Laura Huhtasaari

Minua ei häiritse ihmisten suora ajattelu. Totuus ei aina miellytä. Onhan olemassa myös muitakin mielipiteitä kuin sinun? Jollekin sama asia on totuus, toiselle "möläytys". Poliittinen korrektius on saanut vastavoiman. Hyvä niin. Vaaleja ei enää voiteta vain keskeltä. #Trump

Käyttäjän IlkkaSalo1 kuva
Ilkka Salo

Laura Huhtasaari, sinä nyt vain olet paha ihminen. Jokainen joka perustaa elämänsä aavikkobarbaarien mytologiaan on lähtökohtaisesti paha ihminen. Jumalia ei nyt vain ole muuten kuin samassa merkityksessä kuin kulmikkaita ympyröitä ja yksisarvisia. Tuollaisten olemattomien olioiden propagoiminen muille on erittäin pahaa ja se tekee tuolla tavoin toimivasta ihmisestä pahan ihmisen. Eikä tuosta luomisestaan ole edes ensimmäistäkään todennettavaa viitettä, kuten ei ole noista jumalistakaan, joten sellaisten moneen kertaan debunkkattujen asioiden totena pitäminen tekee ihmisestä, ei pelkästään pahan, vaan myös typeryksen. Typeryyksiä tulee sanoa typeryyksiksi ja typeryyksiä laukovaa ihmistä typerykseksi. Kreationismi on typeryyttä ja sellaisen propagoiminen on silkkaa pahuutta.

Opettajana Laura on sellaisessa asemassa, että jos hän laukoo noita typeryyksiään oppilaille tosina väitteinä, niin se vasta pahaa onkin. Lapset ansaitsevat parhaan mahdollisen käytettävissä olevan tiedon; ei sentimentaalista roskaa joka on johdettu aavikkobarbaarien mytologiaa sisältävästä kokoelmasta, Raamatusta.

Nämä äärilaidan uskovat, Laura Huhtasaari siellä muiden mukana, ovat moraalisesti niitä kaikkein degeneroituneimpia ihmisiä. Kun epätosissa premisseistä vedetään muka kaikkia velvoittavia johtopäätöksiä ja imperatiiveja, niin sekin on silkkaa pahuutta. Tämähän näyttää olevan Lauran lähtökohta.

Pari viikkoa sitten yhdessä Lauran blogin kommentissa totesin Lauran olevan patologinen kristofasisti oikein amerikkalaiseen tyyliin. Kristofasismin käsitekin juontaa jo lähes 50 vuoden taakse Dorothy Söllen artikkeliin. Sen jälkeen kristofasistit ovat tuottaneet kaikenlaista materiaalia, josta Laurakin on omaksunut maailmankatsomuksensa. Alkuvuodesta joku irvileuka oli täällä Puheenvuorossa oikein analysoinut sitä, kuinka Lauran blogit ovat plagiaatteja. Lähteitäkin liitettiin blogiin vasta kun asiasta huomautettiin. Laura Huhtasaari, toimiiko hyvä ihminen noin?

Huhtasaaren ja kumppanien pahuutta seurataan silmä kovana, ei pelkästään maahanmuuttokysymyksissä, vaan aivan kaikessa. Toistaiseksi Huhtasaari ja hengenheimolaiset ovat esittäneet silkkaa pahuutta. Nauttikaa kristofasismista vielä kun voitte. Sillä agendalla ratsastaminen loppuu kuin se kuuluisa kananlento; siis lyhyeen.

P.S. Huhtasaaren versiota kristofasismista kuvataan sanatarkasti Chris Hedgesin kirjassa American Fascist - The Christian Right and War on America.

Laura Huhtasaari

Sinä sen sijaan olet hyvä ihminen ;)

Käyttäjän ReinoToivanen kuva
Reino Toivanen

Ilkka:
"Laura Huhtasaari, sinä nyt vain olet paha ihminen."

Mikä Jumala tai despootti kuvittelet olevasi kun sinulla on vara haukkua muita ihmisiä pahaksi?

Sen perusteella pahaksi haukkuminen, että on joskus yhdessä blogissa käyttänyt muiden ajatuksia ja tekstejäkin, on puoleltasi tyhjää hurskastelua.

Uskallan epäillä, että sinunkaan julistamasi viisaudet eivät ole lähtöisin omasta päästäsi, vaan omaksuttuja muiden mielipiteistä.

Vai olenko väärässä?

Käyttäjän HannuValtonen kuva
Hannu Valtonen

Olet aivan oikeassa. Harva meistä kykenee alvariinsa kirjaamaan omassa kammiossaan, sulkakynällään pergamentille täysin uusia ennenkokemattomia maailmaa avartavia totuuksia.

Ei edes Ilkka.

Jyrki Tikkakoski

Olet oikea profeetta. Halkaise itämeri ja johdata meidät viroon. Hyvyytesi valaisee koko somen vaikka laukomasi hyvyydet ovatki hubbabubbaa, niin hengenheimolaisiakin löytyy. Äitisi. Tosin sekin on epävarmaa.
Sinun versiota Laurafobiasta kuvataan sanatarkasti Tiina seikkailee kirjoissa.

Juuso Hämäläinen

Ilkka on nyt saanut kakaistua kaiken yökön sisältään. Tuli varmaan parempi olo. Pitkät yöunet nyt vaan päälle niin maailma näyttää taas siedettävältä. Ja aamulla partaa leikatessa peilin edessä on helpompi hyväksyä omakin vajavuutensa.

Juuso Hämäläinen

Ilkka,

olet nyt jotain ymmärtänyt väärin Chris Hedgesin kirjoituksista, jos niitä liität Huhtasaareen kristofasismin nimikkeellä. Kannattaa lukea Hedgesin ajatuksia kielellä, jota osaa.

Hedges on oikeasti sivistynyt, paljon nähnyt ja humaani ihminen. Mutta hän on realisti eikä minkään yhden ismin kannattaja. Hän on pappi, luennoitsija, tutkija, toimittaja, aktivisti, poliittinen toimija, sosialisti ja myös liikemies. Hän ajattelee ihan vain omilla aivoillaan ja kehottaa muita samaan. Ennen kaikkea hän ei ole kouhottaja.

Jos häneltä kysyisit tuleeko EUn laskea tuntemattomia tulijoita vapaasti vaeltamaan 28 valtiossa ilman, että tiedetään tulijoiden taustaa, määrää, aikeita tai sijaintia niin olen vakuuttunut, että Hedges ei pitäisi tätä fiksuna ajatuksena. Hän on nähnyt mitä porukka on pahimmillaan muslimimaissa, kun käy kohdalle huono tuuri. Heitä ei kaivata tänne missään ominaisuudessa.

Pekka J. Mäkinen

Ilkka Salo. Kun ihminen puhuu Jumalasta, silloin hän paljastaa eniten itseään. Silloin hän paljastaa miten paljon hänessä on ns. tartuntapintaa ihmisen suurimmille ja korkeimmille ihanteille, joita Jeesus toi ihmiskunnalle: rakkauteen, anteeksiantoon ja armoon. Jos haluaisit, uskoisit aivan eri tavalla. Mutta kun et halua, ja se on sinun ongelmasi, jolle kukaan muu ei voi mitään.

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Halla-aho haluaa tehdä hukkuvien pelastamisesta rangaistavaa. Tällaiset pienet yksityiskohdat tekevät hänestä kehnon ihmisen, ei hänen tiukka maahanmuutto politiikkansa.

Jyrki Tikkakoski

Ei halua. Vain laittomien maahantulijoiden venetaksi palveluista. Hukkuvia voidaan pelastaa, mutta palautus pitää tapahtua afrikan rannikolle.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Ja varmaan myös suvaitsevainen joka katsoo tarkkaan keitä suvaitsee.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Viisautta on monenlaista, ja näyttää uusien kyselydenkin mukaan siltä, että jopa persuissa on pieni järjenhiven jäljellä kun Terho on selvä suosikki puheenjohtajaksenne.

Ei se Halla-Ahon ''viisaus'' taida kuitenkaan purra kuin näihin ääripersuihin. :)

Jos Halla-Aho kuitenkin voittaa, kaikki vastaanäänestäneet lähetetään Unkariin konttileirille soputumisvalmennukseen. Valmennusaika 1-6kk, riippuen kuinka hyvin oppii talon tavoille.

Laura Huhtasaari

Sampo on minustakin hyvä. Maahanmuuttokriittinen (myös euro ja EU).

Juha Kuittinen

Halla-aholla on paljon viisaita ajatuksia mm.turvapaikanhakijoiden konttileirit.

Käyttäjän MikkoKahanp kuva
Mikko Kahanpaa

Kirjoitus hipoo täydellistä. On surullista, jos poliitikot eivät kunnioita toisiaan, koska siitä seuraa, että tavikset eivät kunnioita valitsemiaan edustajia. Tämä on suuri huoli nobelisti Bengt Holmströmille. Hänen mielestään varsinkin Suomessa on osaava eduskunta.

Tämä epäkunnioitus johtaa siihen, että vaaditaan yhä vahvempia johtajia. Holmströmin mielestä tilanne monessa maassa on pelottavan samankaltainen kuin 100 vuotta sitten. Pahimmillaan kehitys hänen mukaansa johtaa diktatuuriin.

Juha Sipilää on lyöty joka suunnasta, mutta häntä pitkään seuranneena mies kunnioittaa jokaista edustajaa puolueesta riippumatta. Laurasta voi sanoa samaa.

Käyttäjän MikkoKahanp kuva
Mikko Kahanpaa

No miksi vain hipoo täydellisyyttä? ;) Suomi on ottanut vuodesta 2008 uutta velkaa 50 mrd euroa, Ruotsi ei, miksi? Johtuuko se omasta valuutasta? Jonkin verran, muttei kovin paljon.

Ruotsi poisti yleissitovuuden Göran Perssonin (SDP) johdolla Ruotsista 10v sitten. Tämä on se syy. Suomen sairaus on yleissitovuus. Meillä on koko maailman 2. jäykimmät työmarkkinat. Eihän meillä edes ole mitään työmarkkinoita, sillä hinnat tulee Helsingin Hakaniemestä kiveen hakattuina. Rikoppa yrittäjänä niitä, ja olet kusessa.

Yleissitovuus on johtanut siihen, että Suomen BKT ei ole kasvanut 10 vuoteen, 10 MENETETTYÄ VUOTTA. Tämän seurauksena meillä on massatyöttömyys, jonka pelkät suorat kulut ovat 6 mrd vuodessa => Siksi velkaannumme.

Tähän sairauteen on vain yksi lääke, kaikki muu näpertely on turhaa. Poistetaan tavallinen laki työehtojen yleissitovuudesta. Persujen nykyjohto ml. Sampo Terho vaatii puolueen nykyjohdon talousohjelmassa, että yleissitovuudesta on ehdottomasti pidettävä kiinni. Samaan aikaan Terho kehuu Jussiin ja Leenaan nähden talousosaamistaan :/

Laura, en tiedä onko oikea aika nyt, mutta meillä on siis lääke velkaantumisen taittamiseen laskuun. Terho kehtaa vielä arvostella SDP:tä ivallisesti, kun laskivat yhteisöveroa. Ainoa moka oli, että sitä ei laskettu tarpeeksi. Jos siis lisäksi puolitatte yhteisöveron, lupaan että Suomi on Pohjolan Sveitsi 10 vuodessa. Trumpista mallia ja tavoitteeksi 3-4% talouskasvu ;)

Eräs tuttuni puhui aiheesta Keskon tilaisuudessa. Hän heitti vahingossa aiheeseen liittyen "huonon" vitsin. Lueteltuaan kaikki Suomen ongelmat hän totesi näin:" Sitten joku sanoo, että onhan meillä rakkaus, voimme rakastaa toisiamme. Niin, mutta se rakkaus on mukavampaa Jaguarin takapenkillä!" ;)

Juuso Hämäläinen

Liittojen neuvottelemien palkkaehtojen seuraus ei todellakaan ole Suomen talouden alamäki. Suomessa maksettavat palkat ovat naurettavia. Ostovoima vieläkin surkeampi.

Kun yrittäjä valittaa, että parin kolmen tonnin palkat ovat liikaa niin hänen on aika miettiä bisneksiään. Onko kyse edes mistään bisneksestä, jos se on saatava itselle kannattavaksi polkemalla palkkoja. Suomessa tuhansittain yrityksiä, jotka eivät täytä bisneksen tunnusmerkkejä eli niiden tuottama lisäarvo on niin mitätön, ettei kykyä maksaa kunnollisia palkkoja ole. Sellainen toiminta tulee lopettaa tai hoitaa yrittäjän omalla työllä ja nälkäpalkalla.

Jos palkkaatte työntekijöitä niin olkaa bisnesmiehiä eikä vain yrittäjiä, jotka yrittävät yrittämästä päästyään. Kuulostaakin jo epätoivoiselta. Sellaiseen yrittämiseen ei saa sotkea ulkopuolisia koskaan.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Ihmisen pahuudesta en puhuisi, vaan ehkä jonkinlaisesta massapsykoosista. Ei lapsellekaan sanota, että hän on paha, se on peruuttamatonta. Voi sanoa, että on tehnyt pahan teon.

http://blogit.image.fi/uuninpankkopoikasakutimonen...

Käyttäjän MerjaNurmiOsTuomi kuva
Merja Nurmi

Laura Huhtasaari, oletko tietoinen kannustamasi ja vierailullasi kunnioittamasi Suomi ensin -liikkeen eilisestä käytöksestä Rautatientorilla?

Sinä sanot itseäsi kristityksi. Missähän kirjassa se olikaan, jossa sanotaan muun muassa jotain sellaista, että "minä olin muukalainen, te otitte minut huoneisiinne..."

Laura Huhtasaari

Itse asiassa en tiedä, mutta jos haluat puhua Jeesuksesta, niin Jeesus ei hyljeksi ketään.

Käyttäjän ReinoToivanen kuva
Reino Toivanen

Merja:
"Laura Huhtasaari, oletko tietoinen kannustamasi ja vierailullasi kunnioittamasi Suomi ensin -liikkeen eilisestä käytöksestä Rautatientorilla?"

Mitähän pahaa he tekivät siellä? Eilen.

Käyttäjän ArtoBrummer kuva
Arto Brummer

"En millään meinannut aluksi ymmärtää, että julkinen tunnustus tiukan maahanmuuttopolitiikan kannattajaksi, teki minusta pahan ihmisen."

Ehkä osansa kritiikissä saattaa olla siinä että olet yhtenä ainoista kansanedustajista toistuvasti antanut tukesi totaalisen umpirasistisille Rajat Kiinni- ja Suomi Ensin-liikkeille, jopa ollut näitten tilaisuuksissa puhujana ja kutsunut näitä höyrypäitä "aidosti isänmaallisiksi ihmisiksi"...?

Jyrki Tikkakoski

Lauran puhe suomalaisille mielen osoittajille löytyy youtubesta. Katso se ensin ja kommentoi sitten.
Nyt vain paljastit tietämättömyytesi.
Muistatko ketkä olivat marssimassa anarkistien kanssa mielen osoituksessa? Siinä missä oli poliisivoimien murskausta, jne. yhteiskunnan vastaista jengiä möykkäämässä?

Laura Huhtasaari

"umpirasistisille"
Lopeta vihapuhe ja vihanimittely!

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen

Tuo sinänsä oivallinen käsky lopettaa vihapuhe ja -nimittely koskee varmaan myös omaa kannattajaryhmääsi, joka välillä käy varsin korkeilla kierroksilla.

Laura Huhtasaari Vastaus kommenttiin #38

Jokaisen kannattaa aloittaa itsestään.

Käyttäjän HannaLukkari kuva
Hanna Lukkari

Hyvä Laura Huhtasaari, Perussuomalainen puolue on niin juopunut vallasta, että on unohtanut omat äänestäjänsä. On paljon helpompi sanoa kyllä Keskustalle ja Kokoomukselle köyhälistön kurittamiselle jos se merkitsee että historian kirjoihin kirjoitetaan Perussuomalaisista ministereistä.
Mikäli Jussi Halla-Ahosta tulee teidän uusi Pj pääsette oppositioon räksöttämään, suosio kyllä kasvaa mutta valtaan te ette pääse enää

Sitten tämä teidän hoidenkin kansanedustajien "uskonnollinen" vakaumus. Se on kovin valikoiva, aborttia ja eutanasiaa vastustetaan mutta ihmisten yhdenvertaisuus Jumalan silmissä onkin sitten jo aivan eri asia. Entäpä sitten suhtautuminen päihdeongelmaiseen kanssa edustajaanne? onpa hän "seukannut" 17 kesäisen kanssa, Mutta nää Allah ukot, hyi mitä pedofiilejä.

Kyllähän järkevät ihmiset näkevät maahanmuuttopolitiikan olevan teille keino päästä valtaan pääsyyn ja sitten käykin köyhälistön kurittaminen taas. Timo Soini sanoi aikoinaan, anteeksi rumat sanat, "Persut ei myy persettään", ehkä ei, mutta omat "periaatteensa kyllä moneen kertaan ja minkä ja kenen tahansa takia

Jyrki Tikkakoski

Hannalta jäänyt huomaamatta, että yksikään muu puolue ei ole sen paremmin äänestäjistään huolta pitänyt. Päinvastoin sanoisin. Halla-aho nostaa suosion, mutta sen jälkeen Laura voi tehdä siitä jälleen "salonki kelpoisen".

Käyttäjän TeemuTorssonen kuva
Teemu Torssonen

Idealismi ilman realismia asettaa itsensä vaaralle alttiiksi, jopa tuholle. Yhteiskunnallisessa mielessä tämä vaara koskee myös muita. Tällainen asetelma tulee esille Suomessakin, liittyen maahanmuuttopolitiikkaan. Kuitenkaan realistien ei pidä sammuttaa itsestään ajatusta ja tavoitteita siitä, kuinka asiat voisivat olla paremmin.

"Hyvien" kannattaa muistaa että kaikki mitä pahat tekevät ei ole pahaa. "Pahojen" pitää muistaa että kaikki mitä hyvät tekevät ei ole hyvää. Pahan ja hyvän pitää tulla, muodostua, syntyä jostakin muusta kuin siitä että hyvä ja paha koettavat olla mahdollisimman erilaisia toisistaan. Hyvän ja pahan konstruktion vahvin aines ei saa olla identifikaation epärationaalinen prosessi, laumasieluinen omaksumisen automaatio. Jos tähän sorrumme, niin loppujen lopuksi sattumus on vain se, mikä määrittää olemmeko hyviä vaiko pahoja, eli sattuma määrittää sen ovatko "yksilöt" päätyneet hyvien vai pahojen riveihin. Näin hyvät paheksuessaan pahoja paheksuvat sattumaa, ja pahat pilkatessaan hyviä pilkkaavat sattumaa. He seisovat saman peilin edessä joka pyörii, pysähtyen joko hyvälle tai pahalle puolelle.

Käyttäjän TeemuTorssonen kuva
Teemu Torssonen

Ja itse blogistista, Laura Huhtasaaresta, tulee hyvä perussuomalaisten ensimmäinen varapuheenjohtaja!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset