Suomalaiset odottavat, että vallanpitäjät pitävät heistä huolta

Osanottoni uhreille ja heidän läheisilleen.

Missä ovat hallituksen vakuuttelut, että nyt ryhdymme toimiin, jotta tämänkaltaiset hirmuteot eivät enää toistuisi? Missä on vastuunotto? Hallitus näyttää olevan huolissaan lähinnä vain kansalaisten vihastumisesta. Pelko ja viha ovat terveitä reaktioita, jotka ohjaavat ihmisiä suojautumaan uhka- ja vaaratilanteilta. On normaalia vihastua. Se on totta, että viha ei ratkaise mitään.

Tarvitaan konkreettisia toimenpiteitä. Niitä riittää, jos vain riittää kantti niiden toimeenpanoon. Suomi tarvitsee vahvan johtajan! Suomalaiset odottavat, että vallanpitäjät pitävät heistä huolta. Omien kansalaisten turvallisuudesta huolehtiminen pitää mennä kaiken muun edelle.

  1. Kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet suljetaan palautuskeskuksiin ja sieltä on yksi tie ulos, pois maasta. (https://www.suomenuutiset.fi/savio-kielteisen-turvapaikkapaatoksen-saane…)
  2. Poliisit tekemään tehokasta ulkomaalaisvalvontaa, jotta täällä laittomasti oleskelevat saadaan poistettua maasta.
  3. Rajatarkastukset käyttöön.
  4. Turvapaikanhakijat käännytetään rajalta.
LauraHuhtasaari
Perussuomalaiset Pori

Olen kansanedustaja, kaupunginvaltuutettu, uskonnon aineenopettaja ja erityisopettaja Porista. Poliitikkona pyrin olemaan aikaansaava ja aktiivinen.
Luonteeltani olen avoin ja helposti lähestyttävissä – uskallan ja haluan sanoa mielipiteeni suoraan. http://www.laurahuhtasaari.com
Mottoja:
"Arguing with a fool proves there are two."
"Be yourself because everyone else is already taken."

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu