LauraHuhtasaari Politiikka on pääosin mielipiteitä

Kyllä suomalainen vauva kiittää!

Lisää rahaa humanitaariseen maahanmuuttoon ja bankstereille? Kyllä suomalainen vauva kuittaa. Voihan olla, kun nämä vauvat kasvavat aikuiseksi, he eivät enää ole suomalaisia, vaan EU-kansalaisia. 

Milloin meistä tuli naiivi hölmölä? Muutetaan se. Suomi takaisin. 

http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005345630.html

 

http://www.hs.fi/talous/art-2000005345406.html?share=47807b18248ae32a174...

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

16Suosittele

16 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (44 kommenttia)

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah

Aivan käsittömäksi on mennyt Suomen tilanne eu-jäsenmaana. Näyttää siltä, että kaikki ukaasit, joita Merkel EU:n suunnalta yhdessä Junckerin kanssa antavat, toteutetaan sata lasissa maksoi mitä maksoi. Päättäjien on annettava ilmeisesti mahdollisimman hyvä kuva itsestään EU:n suuntaan, jotta paras ura itselle aukenisi. Veronmaksajat maksaa kaiken tämän lystin.

Lisäystä; Näyttää siltä kuin terveen järjen käyttö ei enää ole sallittua.

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

Mitäs tästä pidät?

"Hän (Merkel) kannattaa kiintiöitä Afrikan maista tulevalle lailliselle maahanmuutolle."

http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005345544.html

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah

Mitähän mahtavat olla nuo mainitut Afrikasta tulleet lailliset maahanmuuttajat? Tuskinpa ainakaan kovin monella on oikeus kansainvälisten sopimusten mukaisesti saada Euroopasta turvapaikkaa. Miksi EU ei ole jo vuosia sitten perustanut tuolle mantereelle järjestelykeskusta, josta voisi laillisesti hakea turvapaikkaa ja käsitellä hakemukset siellä.

Muuten tuossa HS:n jutussa on kirjoitettu "Dublinin sopimus ei toimi, eivätkä EU-maat ole valmiita solidaariseen turvapaikanhakijoiden jakamiseen, vaikka ne ovat sitoutuneet siihen, Merkel sanoi."

Tuohan on päivän selvää ollut jo ainakin vuoden 2015 alusta lukien, ettei Dublin toimi ja kuitenkin Suomikin on pitänyt ja pitää edelleen Ruotsin vastaisensisärajan täysin valvomatta.

Merkelin kanta oman maansa rajavalvonnasta näyttää olevan hyvin selvä, toisin kuin meidän orpoille ja juhille.
"Myös Merkelille kyse on siitä, että maiden on voitava kontrolloida maahanmuuttoaan. Tiis­taina hän sanoi pitävänsä sisä­rajavalvonnan jatkumista välttämättömänä, vaikka Schengen-sääntöjen mukaisia aikarajoja tarkastusten lopettamiseksi tulisi pian vastaan."

Lopuksi ihmettelen tätä Merkelin lausuntoa "Saksan liittokansleri Angela Merkel kannattaa kiintiöitä lailliselle maahanmuutolle Afrikasta.

LÄHIVUOSIEN haaste Euroopalle on luoda järjestelmä, joka tar­joaa Afrikan maiden kansalaisille väylän lailliseen maahanmuuttoon, Merkel sanoi. Hän annattaa kiintiöitä Afrikan maista tulevalle lailliselle maahanmuutolle."

Siis mitä laillista maahanmuuttoa?

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren Vastaus kommenttiin #9

Näköjään Macron ajaa tp - leirejä Afrikkaan, mutta Merkel haluaa näköjään ihan aikuisten oikeasti myös kiintiö-opiskelija&duunareita eu -maihin ja juuri Afrikasta eli homma menee todellakin aina vain ja ainoastaan hullummaksi.

https://www.welt.de/politik/ausland/article1681278...

Merkel sprach auf ihrer jährlichen Sommerpressekonferenz dann auch wenig von den Abwehrmaßnahmen gegen Wirtschaftsmigranten. Sie betonte vor allem, dass es künftig legale Wege nach Europa geben solle. So sollten Menschen, die in Afrika als Asylbewerber anerkannt werden, über sogenannte Resettlement-Programme nach Europa kommen können. Diese gibt es bereits für Jordanien oder den Libanon – die Bundeskanzlerin sprach sich dafür aus, die Programme auszuweiten.

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah Vastaus kommenttiin #15

Merkelin kaavailemat opiskelija- ja duunari maahanmuuttajat ei suinkaan ole tai ainakaan pitäisi olla turvapaikanhakijoita tai oikeita pakolaisia, joten kaiketi heidän maahantulonsa on kunkin jäsenmaan hyväksymien maahantuloehtojen mukaisia. Viisumia kehiin ja työpaikka- tai opiskelupaikka valmiina.
Lieneekö Merkelillä samalla vaatimus kiintiöistä?

Ei, ihan aikuisen oikeasti EU on oikea hullujen huone ilman täysjärkisiä johtajia. Mielipiteeni näistä johtajien haaveiluista.

Käyttäjän tapiosimonen kuva
Tapio Simonen

”Näyttää siltä kuin terveen järjen käyttö ei enää ole sallittua”.

NÄIN SE MENEE

• Suomen muslimiyhteisön tunteva lähde kertoo Iltalehdelle, että Turussa toimii aktiivinen jihadistiverkosto, joka iskun jälkeen vetäytyi maan alle.

• Muslimivaikuttajan mukaan jihadistisaarnoja pidetään jopa yleisissä moskeijoissa Suomessa.

Parhaillaan Turun jihadistit ovat kaikki kaivautuneet koloihinsa: ei pidetä yhteyttä, ei liikuta näkösällä, ei käydä edes moskeijassa. Pölyn annetaan laskeutua.

[LAAJA versio ja printtilehti: ”Kun pöly on laskeutunut, jihadistit jatkavat. Seuraavalla kerralla aseena voi olla auto” (haastateltava)]

Supo kyllä tietää, keitä he ovat, hän sanoo. Viranomaisten toiminnasta hänellä ei ole mairittelevaa kuvaa. - Supo ja KRP tappelevat keskenään. Ne ovat ihan sekaisin, hän tuhahtaa.

Poliitikoista hänellä ei ole sen imartelevampaa kuvaa. He askartelevat hänen mielestään täysin turhanaikaisten hankkeiden, kuten puhelinkuuntelulainsäädännön kanssa. - Niin kauan, kun Suomessa on prepaid-liittymiä, niin miten niitä kuuntelet, hän napauttaa.

LISÄÄ JUTTUA HÖLMÖLÄSTÄ

https://www.tapionajatukset.com/30682

SUOMESSA SATOJA JIHADISTEJA

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201708252200351754...

Käyttäjän tapiosimonen kuva
Tapio Simonen

JA NÄIN SE JATKUU

JIHADISMISTA AVOINTA PUHETTA: Juha Saarinen Kirjoittaja on jihadismiin erikoistunut tutkija ja jatko-opiskelija King’s College Londonissa.

Viiden viime vuoden aikana jihadistinen liikehdintä Suomessa on yleistynyt ja kehittynyt merkittävästi.

Vuoteen 2012 verrattuna suojelupoliisin kohdehenkilöiden määrä on lähes kaksinkertaistunut. Tällä hetkellä ensisijaisesti väkivaltaiseen ekstremismiin kytkeytyviä kohdehenkilöitä on yli 350.

Supon viestintäpäällikkö Jyri Rantalan mukaan Suomeen on kehittynyt jihadistinen alamaailma. Se koostuu yksilöistä sekä verkostoista, jotka pyrkivät radikalisoimaan, rekrytoimaan sekä muuten tukemaan konfliktialueella toimivia jihadistisia ryhmiä.

Jihadistinen liikehdintä pohjautuu maailmankatsomukseen ja ideologiaan, joissa väkivallan ihannointi ja käyttäminen ovat keskeisessä roolissa. Tällaisen ideologian omaksuneiden ekstremistien sekä väkivaltaan kannustavan aktivismin yleistyminen ja kehittyminen johtavat todellisiin väkivallantekoihin.

Jihadistisen alamaailman kehittyminen vaatii myös uusia keinoja sellaisten yksilöiden ja verkostojen operatiivisen kyvyn sekä tilan vähentämiseksi, jotka eivät halua irtaantua väkivaltaisesta ideologiasta ja sitä edistävästä liikehdinnästä.

http://www.kainuunsanomat.fi/kainuun-sanomat/kolum...

NÄKYMÄTTÖMÄT JIHADISTIT

Ruotsin maanpuolustuskorkeakoulun terrorismin tutkija Magnus Ranstorp sanoo, ettei ole mitenkään epätavallista, etteivät viranomaiset pääse etukäteen iskuja suunnittelevien terroristisolujen jäljille. –He ovat löytäneet tavan muuttua näkymättömiksi, hän kommentoi Ruotsin radion Ekot-ohjelmassa. –Heillä on ihmisiä, joiden roolina on radikalisoida ja rekrytoida. Sitten on heitä, joiden tehtävänä on hoitaa logistiikkaa ja mahdollistaa iskut. Varsinaisen iskun tekijät ovat yleensä yksilöitä, jotka houkutellaan tekemään iskuja, Ranstorp kuvailee.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programi...

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/228544-tutkija-ta...

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Ei kiitos! Paluuta ei ole. Pahinta mitä meille voi tapahtua on antaa kaikki valta suomalaisille tyhmyreille. Pitää muistaa että meidän omat lipposet, soinit ja sipilät ovat pahempia kurmuuttajia kuin Brysselin herrat. Meidän omat kurmuuttajat tietävät miten paljon meitä voi kiusata. Mutta etelässä sellainen ei vetele, kansa on äkkiä kadulla barrikaadeilla jos kiusaa liikaa.

On suuri onni Suomelle, että EU otti tällaisen hölmölän hoiviinsa.
Parempi hyvän miehen huorana kuin huonon vaimona, sanoo vanha kansa.

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

Jotain toivoa on, kun suomalaisten pottunokkien äänistä ei piitata voi koittaa toivoa, että kuultaisiin edes maahanmuuttajien ja jopa asiantuntija sellaisten kuten Alan Salehzadehin joka toki on mm. YLE:n sensuurissa.

http://blogit.iltalehti.fi/alan-salehzadeh/2017/08...

[Luulen viimeinen lause vaikka ääneen niin monta kertaa, että menee jakaukseen.]

"Uusien terrori-iskujen myötä puheenaiheeksi on jälleen noussut Eurooppaan palaavat jihadistit. Valitettavasti julkisuudessa usein halutaan (minulle täysin käsittämättömästä syystä) lieventää poliittisen islamin kannattajien aiheuttamaa uhkaa. Useissa lehtijutuissa (ks. esim. IL 27.8.2017) maalataan kuvaa, jossa jihad-taisteluihin lähteneet ovatkin höynäytettyjä propagandan uhreja. Että Isis on huijannut sinisilmäisiä muslimiperheitä, jotka ovat vain halunneet kasvattaa lapsensa hyvässä ympäristössä ja elää “kunnollista elämää” ja ovat siksi reissanneet Euroopasta taistelukentille. Eräässä kahden viikon takaisessa YLEn artikkelissa esimerkiksi tutkija Leena Malkki korostaa, että kaikki lähtijät eivät ole pyrkineet osallistumaan väkivaltaiseen toimintaan, ja siksi sota-alueille vierastaistelijoiksi lähteneitä pitää kohdella yksilöllisesti eikä “altistaa syrjäytymiselle” kun he palaavat Eurooppaan.

Toivon, että moiseen hölynpölyyn suhtaudutaan kriittisesti."

Käyttäjän demoni kuva
Liisa Polameri

Surullista. Terrorismi luonnollistuu osaksi järjestäytynyttä yhteiskuntaa.

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen

Te siellä eduskunnassa päätätte mitä tehdään. Tai ainakin pitäisi. Ei sitä tee Vantaan perhepalveluiden johtaja Anna Cantell-Forsbom.

Käyttäjän AnneMikkola kuva
Anne Mikkola

Joku kirjaili FB:ssa koosteen siitä, miten Euroopan johtajat ovat lapsettomia....Merkel, Macron, May, Sturgeon, Löfven jne... En tarkistanut, mutta kaiketi totta.

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen

Ei ihan pidä paikkaansa. Merkelillä, Macronilla ja Löfvenillä on lapsia puolisoidensa mukanaan tuomina.

Käyttäjän MirjamiParant1 kuva
Mirjami Parant

Raimo, puolisoiden lapset ovat tärkeitä, mutta eivät omasta perimästä. On hyvä tehdä ero, mikä uussuhteissa on lapsen paikka.

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman Vastaus kommenttiin #33

Maailmankirjallisuus on täynnä kertomuksia pahoista äitipuolista. Kommenttisi jälkeen ne tuntuvat entistäkin uskottavammilta.

Käyttäjän MirjamiParant1 kuva
Mirjami Parant

Lisäksi Merkel ja May ovat papin tyttäriä! Merkelillä kenties vahva suojeluidentiteetti ns. 'heikompiosaisia' -kohtaan.

Maysta en tiedä. Hän kenties suojelee kansaansa ulkovaltojen manipuloinneilta. Sinänsä parempi kuin koko maailman syleily!

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Poika Paavolalla on myös velan lisäksi varallisuutta. HS:n laskelmien mukaan Suomen valtiolla on varallisuutta 83-miljardia, 15.000/nuppi ja on myös todennäköistä, hän myös perii vanhempiensa lisäksi iso-vanhemmat on poika Paavolalla pullat hyvin uunissa verrattuna esim. suuriin ikäluokkiin.

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen

Kyllä poika-Paavolalla kävi mäsis, kun syntyi Suomeen. Tuli äitiyspakkauskin ja neuvolatädit odottavat piikkeineen ja puntareineen, lapsilisääkin maksetaan, päivähoito järjestyy ajallaan sekä sittemmin koulutus. Poika-Paavola ei kuole nälkään, kuivuuteen tai maamiinaan. Poika-Paavolasta isänmaa pitää hyvää huolta. Jos poika-Paavola myöhemmin ei ole tyytyväinen oloonsa, hän voi vapaasti siirtyä muualle oppimaan lisää, elleivät persut ole sulkeneet rajoja.

Käyttäjän MirjamiParant1 kuva
Mirjami Parant

Arto, hyvä pointti. Kansallisvarallisuus jätetään tietoisesti kertomatta. Suuret ikäluokat ovat olleet kartuttamassa kansallista omaisuutta selkäänsä säästämättä.

Keskustelin tuosta poika Paavolan velasta lähipiirissäni.

Kysyin heiltä, mitä ajattelette, miksi HS julkaisee tuon kaltaisen informaation juuri nyt.

Vastauksia oli monia, mutta yhteisesti tuumimme, että kansan pelottelua ja syyllistämistähän tuo on. Eikä sattumaa, sillä liittokohtaiset neuvottelut palkoista on tuloillaan.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

"...on myös todennäköistä, hän myös perii vanhempiensa lisäksi iso-vanhemmat on poika Paavolalla pullat hyvin uunissa verrattuna esim. suuriin ikäluokkiin."

Aika monella "Poika Paavolalla" käy kyllä vähän paskaisesti eikä perittävää oikein ole. Mutta mitäs moisista.

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

Monella kävi persujen aikana hyvin kun perintö ja metsäveroa poistettiin esim.Paulingin ja Fazzerin perillisiltä.
Samoin säätiöiden kohdalla jotka yhä on verottomia vaikka persut oppositiosta vaati niitä verolle.

Käyttäjän ArtoNurmi kuva
Arto Nurmi

Läheskään kaikki ei ole kovin nopeasti realisoitavissa. Taitaa omaisuuden arvo perustua siihen että tässä maassa talous pyörii, kiinteistöistä maksetaan, metsä on arvossaan jne...

Ei tietenkään ole mitään Roope Ankan rahasäiliötä josta voisi alkaa jakelemaan sinne tänne sen enempää mitä nyt jo jaellaan.

Mutta hyvin täällä on asiat. Tämö hyvä ja vauras suhteellisen turvallinen yhteiskunta pitäisi saada "jatkumoon" myös seuraaville sukupolville.

Marco Pentti

On tämä touhu mennyt todellakin varsin mielipuoliseksi! Ensinnäkin meillä virkamiehet kuten Vantaan perhepalvelujen johtaja Anna Cantell-Forsbom sekä sisäministeriön kehittämispäällikkö Tarja Mankkinen alkavat ajaa omia mielipiteitään suoriin toiminnallisiin käytäntöihin sosiaalipalveluissa ja vieläpä kansainvälisestikin todistettujen terroristien hyväksi! Jo ollaan aikoihin eletty! Tälläiset virkamiespöntöt tulisi pikimmiten erottaa tehtävistään puhtaasti ammattitaidottomuuden perusteella. Sairasta touhua!

Aivan kuten Jussi Halla-aho totesi omassa kannanotossaan että : "Ei ole kovin suuri ihme, että Suomi tuottaa väkilukuunsa nähden poikkeuksellisen paljon jihadisteja, jos terroristijärjestöön kuulumisesta rankaisemisen sijaan palkitaan".

Nyt olisi kovien ja nopeiden toimenpiteiden aika. Muuten luottamus poliittiseen päätöksentekoon, Suomalaiseen yhteiskuntaan ja valtion/kuntien virkamiehiin sekä virkamiesten järjelliseen toimintaan on lopullisesti mennyttä ja sen luottamuksen menettämisestä voi seurata anarkiaa.

Käyttäjän TaskinenMika kuva
Taskinen Mika

Suomesta on tehty maailman vähiten isänmaallinen maa eikä sekään tunnu riittävän. Kuka tämän on tehnyt? Miksi tämä on tehty? Nyt on viimeiset hetket pelastaa Suomi suomalaisille.

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Blogiavauksesta voisi päätella, että syntyvän kansalaisen pitää maksaa velkansa viimeistään kuollessaan. Luuletko tosiaan, että näitä velkoja peritään tänään kuolevien perikunnilta? Luultavasti tänään syntyvällä vauvalla on kuolinpäivänään tuota laskennallista velkaa jopa enemmän, muttei hän siitä maksa eläessään kuin korkokuluja, ellei valtion velka satu olemaan miinuskorkoista.

Käyttäjän KariNikander kuva
Kari Nikander

Näinkö tulevaisuuden linjaa vihreät? Ei muuta kuin Touko Aallosta pääministeri, ja Suomen velka kohti kahtasataa tuhatta miljoonaa.. ..on muuten komia luku kun noin sen lukasee..

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Ei se ole puolueen linja, vaan ihan vaan kansantalouden alkeita. Velan määrä ei kansalaisen kannalta ole kovin merkityksellistä, vaan siitä maksettava korko.

Käyttäjän KariNikander kuva
Kari Nikander Vastaus kommenttiin #18

Vai niin, no eihän tässä sitten mitään. Uskotaan, että velkapääomaa ei tarvitse koskaan maksaa takaisin, ja korot pysyvät alhaalla maailman tappiin asti. Ihanaa, vierähti yksi kivi sydämeltä!

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen Vastaus kommenttiin #21

Eka oikein, toka väärin. Vähän kun vielä opiskelet, niin menee kokonaan oikein.

Käyttäjän KariNikander kuva
Kari Nikander Vastaus kommenttiin #22

Koitan opiskella. Kiinaa varmaan vatuttaa, kun kuulevat, että jenkit eivät ikinä maksa velkojaan heille. Tieto todennäköisesti leviää täältä aika nopeasti maailmalle. Börje, saatoit suistaa maailman hallitsemattomaan kaaokseen paljastuksellasi.

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen Vastaus kommenttiin #23

Yllätys, yllätys. Tämä on aivan yleisessä tiedossa jo nyt.

Käyttäjän KariNikander kuva
Kari Nikander Vastaus kommenttiin #24

Okei, että se on meininki maailmalla. Tässähän minä opin nyt, kun kehotit opiskelemaan. Mutta, ettei siis maailman mallioppilas Suomikaan enää koskaan lyhennä velkojaan. Näinhän me tyhmät vielä viime vuosikymmenellä teimme. Että mekään emme.. ..kuten sanottua, huojentava tieto.. ..välitän sen lapsillenikin.. ..eivät turhaa sitten huolehdi.. ..Kiitos Börje!!

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen Vastaus kommenttiin #26

Ne summat kuule ovat sen verran massiivisia ettei niitä saada maksettua koskaan todella velkaisten maiden kohdalla. Toki se on vähän talousjärjestelmäkin rakenneltu niin että velalla mennään....... Saattanee järjestelmät tosin taas tällä vuosisadalla kaatuilla ja ken elää se näkee miten sen jälkeen jatketaan. Mutta ei noita useimpia valtioiden velkoja kyllä enää maksella täysinäisinä, hyvä jos joku korkoja pystyy maksamaan ilman että niidenkin maksuun pitää ottaa lisää velkaa.

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

Oli vaikka PS pääministerinä velka ei kasva ellei kaikki hallituspuolueet ole velan ottamisen takana.

Yksi puolue ei ole eduskunnan enemmistö.

Miksi persut ei tehnyt mitään maahanmuuttajien Kela-korvauksille?
29.5-15-16.6-17? Säännöt on yhä voimassa aina 5.9 asti kunnes eduskunta palaa lomilta.

Stvm-ministeri Hanna Mäntylä/P.Mattila Ps.
Stvm-valiokunta jossa edm.korvauksista päätetään
mm.
Arja Juvonen
Anne Louhelainen
Vesa-Matti Saarakkala
Mika Niikko
Perussuomalaisten eduskuntaryhmä.

JK. Kyllä työttömien tukien leikkaukset kävi hetkessä perustuslaista huolimatta .Samoin eläkkeiden indeksikorotusten 4v jäädyttäminen.

Käyttäjän ArtoNurmi kuva
Arto Nurmi

Näinhän se vaikka Kreikassakin noin esimerkkinä... ? Ei valtion velkaantuminen ole vain koroilla kuitattu. Siellä on lukuisat palkka- ja eläkeleikkaukset, etuisuuksien huononnukset ym. Takana ylivelkaantumisen seurauksena.

Nimenomaan niin tulee käymään että valtion velka korkoineen periytyy seuraaville. Siksi sitä ei voi kasvattaa ja kasvattaa. Miinuskorkotilanne on "hetken poikkeus" korkeintaan. Valtion korkomenot lienevät nyt n. Pari miljardia ei mikään vähäpätöinen summa sekään.

Käyttäjän jlinjama kuva
Jussi Linjama

Terroristeja rahoittavista henkilöistä olisi luonnollisesti ilmoitettava viranomaisille. Asiaan ei vaikuta se, käyttävätkö he toimintaan omia rahojaan vai kenties valtion, kirkon, kaupungin tai hedelmäpeliyhtiön rahoja. Myöskään se ei vaikuta, rahoittavatko he suoraan terroristien aseistusta, vai ehkä majoitusta, kuljetusta, muonitusta tai virkistystoimintaa. Kyse on aina siitä, että rahoitetaan sotajoukkoa joka on selväsanaisesti ilmoittanut olevansa sodassa Suomea ja muita länsimaita vastaan.

Valitettavasti lähin asiasta kiinnostunut viranomainen on hiukan kaukana:

https://www.ice.gov/tipline

Teoriassa on tietenkin mahdollista, että asia alkaa jossain vaiheessa kiinnostaa myös Euroopassa. En kyllä pidä todennäköisenä, että sitä tapahtuu ennen kuin mahdollisesti jonkun mittavamman terrori-iskun jälkeen. Silloinkin toiminta tullee keskittymään kansalaisoikeuksien kaventamiseen tai suomenkieliseen nettisensuuriin, eikä terroristien elinolosuhteiden tai maahantulon hankaloittamiseen.

Jatkossakin kaikki muut, paitsi varsinainen iskun toteuttaja saavat jatkaa toimintaansa täysin normaalisti, pahimmillaan muiden rahoilla. Tekijä on kuumakalle joka on varsin helposti korvattavissa toisella samanlaisella. Tekijää tukevaa infraa taas ei voi korvata. Maailmasta ei yksinkertaisesti löydy sellaista intiaania joka saisi yhtään mitään isompaa aikaan täysin tyhjästä - jos edes selviäisi hengissä.

Käyttäjän jukkamikkola kuva
Jukka Mikkola

Suomi-neito on EU:ssa ja pysyy EU:ssa. Me emme voi sille enää yhtään mitään. Hesarin tämän päivä ”vauvajutussa” on esillä myös maamme EDP-velka, joka oli maaliskuun loppuun mennessä 137 miljardia euroa = vertauskuvallisesti 137 kilometriä korkea pino painosileitä 100 euron seteleitä. Mukana velassa on myös ”ERVV-lisukkeita.”
Tätä taustaa vasten ero EU:sta on puhdasta utopiaa. Britit neuvottelevat eroa EU:sta ja hintalappu on useita kymmeniä miljardeja euroja loppupeleissä. Mistä Suomi-neito saisi rahat tähän samanlaiseen ”kaupankäyntiin?” Vastaus on: ei mistään.

Mitä vauvoihin tulee, niin suomalaisten vauvojen lukumäärä vähenee, kun taas ulkomaalaisperäisten vauvojen määrä kasvaa. Sitä edesauttaa asumisessa esiintyvä kaksoisstandardi. Muistan jostain lukeneeni, että Suomessa on noin 65 000 kotitaloutta, joiden vuokran maksaa veronmaksaja. Joku voisi selvittää, miten suuri osa näistä kotitalouksista on maahanmuuttoperäisiä. Tässä ei ole kysymys mistään rasismista, vaan talouteen liittyvästä puhtaasta realismista. Kantasuomalainen maksaa pääsääntöisesti itse vuokransa tai omistusasuntonsa yhtiövastikkeen ja sen päälle mahdollisesti vielä velkaisessa yhtiössä rahoitusvastikkeen.

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

Suomessa on noin 65 000 kotitaloutta, joiden vuokran maksaa veronmaksaja.

Maksaako? Oletko varma? Toimeentulotuessa vähennetään muut Kela-etuudet samoin asumistuki tuolona pois edm.tuesta?
Eli lakisääteisillä tuilla se vuokra menee kokonaisuudessaan siltä asumistukea saavalta.
Ns.Kannustinloukku joka keksittiin -94 .

Jos 5 000e tienaava saa ansiosidonnaista vanheimpainrahaa 4500e/kk+lapsilisät,lapsiperheen muut tuet
100 hyvätuloista leskeneläkettä 7 500e/kk+ muut Kela-etuudet päälle kaikki mihin on oikeutettu.

Pientä on pienituloisten asumistuet siihen verrattuna.

Yllätyitkö että rikkaat ja hyvätuloisetkin saa tulojensa päälle sosiaalista tukea Kelasta 12x vuodessa,useampaakin tukea päällekkäin .

Käyttäjän MirjamiParant1 kuva
Mirjami Parant

Jukka M., totta puhut!

"Muistan jostain lukeneeni, että Suomessa on noin 65 000 kotitaloutta, joiden vuokran maksaa veronmaksaja."

Maahanmuuttoperäisiä asukkaita on varmasti iso osa. En tiedä, pitääkö esim. Tilastokeskus asukkaiden etnisyydestä kirjaa. Epäilen.

Sen sijaan empiirisesti nähtynä, kaupunkien, SATO:n ja VVO:n asunnoissa on enenevä määrä maahanmuuttajia.

Heitä otetaan mieluusti vuokralaisiksi, sillä veronmaksajat (Kela) on varma vuokranmaksaja.

Tästä ei kuitenkaan voida syyttää asukkaita, vaan järjestelmää, joka mahdollistaa myös hyväksikäytön.

Hyväksikäyttäjiä löytyy myös kantasuomalaisista, mutta räikeimmät hyväksikäyttäjät ovat ne maahanmuuttajat, jotka pystyvät valehtelemaan silmää räpäyttämättä. Ja kiltti sosiaalivirkailija uskoo, kun ei muutakaan voi. Kielitaidottomuus ja tulkkien käyttö tulee kalliiksi.

Kantasuomalainen on aina ison suurennuslasin alla, mitä takuuvuokrien ja vuokranmaksujen tai asumistukien suhteen tulee. Mitään ei tule ilmaiseksi. Jokainen kuitti on toimitettava, muutoin etuus evätään.

Ei ole ihme, että kansassa kytee katkeruus. Yhdenvertaisuudesta ei enää voida puhua, jos lait sallivat maahanmuuttajille otollisemmat olosuhteet kuin ikänsä työtä tehneille ja veroa maksaneille.

Käyttäjän JukkaSalakari kuva
Jukka Salakari

Tuo on kyllä ihan totta, Mirjami. Itsekin maahanmuuttajana maksoin myös veronmaksajana oman vuokrani.

En yleensäkään ymmärrä sitä suomalaista asennetta (ainakin omasta maastani katsoen) että vuokran pitäisi maksaa joku muu kuin asuja itse, vaikka maksaakin veroa samaan aikaan. Eivät ne ole mitenkään toisensa poissulkevia asioita.

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

Nyt kun tätä maahanmuuttaja vastustamista tuodaan jo vauvojen avulla vaalipropakandana niin vastaappa tähän :

"Köyhät ei saa lapsilisiä"!
Vuodesta -94 lähtien köyhien toimeentulotuesta on leikattu lapsilisät ja kotihoidontuet pois. Otetaan tulona huomioon ja vähennetään edm.tuesta.

Savonsanom.laski 150 milj/vuodessa pelkästään lapsilisistä.

23vuotta X 150 milj= 3,4 Miljardia pois köyhiltä lapsiperheiltä. Mitään muutosta ei ole vieläkään tuohon tulossa.

Universaalinen jokalapsen oikeus lapsilisään ,mutta ei köyhille.
Onneksi persut hankki verovaroilla 1 milj. kylmäautoja kuljettamaan Hurstin ruoka-apuun -30% parasta ennen kauppojen maksalaatikoita.
Saa edes köyhän lapsi ruoka-apua .

"Ope! Mulla on nälkä"! IL-17
Sanoi pieni koululainen jonka vatsa kurisi koulussa.

Opettaja lähetti Vilma-viestin:" Ostakaa Jaakolle uudet lenkkarit ettei häntä kiusata koulussa" IL-17
Työttömän lapsella oli kai kirppari tennarit jotka oli vanhaa mallia.

Muut voi ostaa Adidaksen 120e lenkkarit vaikka kerran kuussa /17 vuoden aikana lapsilisillä.

Keskittyisitte edes äänestäjienne asioiden hoitoon jotka tiedät verovaroilla Arkadianmäelle on kustantanut.

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

Muistakaa köyhät ja työttömät
Äänestäkää työttömät !
kaleva
24.3.2017 - Äänestää satavarmasti persuja, Halla tulee ja panee asiat kuntoon.

Ilman lapsilisiä pääsette tekemään tukeanne (487e/kk) vastaan 0 euron töitä 9e/pv matkoihin .

Timo Ala-Harja

Salakari se jaksaa leikkiä maahanmuuttajaa.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Melkoisen erikoinen avaus. Eikö blogaaja oikeasti tiedä, että suomalaiset, myös hän itse ja kaikki vauvat, ovat olleet EU-kansalaisia jo pitkään ja hyvä niin?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset