LauraHuhtasaari Politiikka on pääosin mielipiteitä

Absurdistan jossa kaikki on mahdollista

Näyttää siltä, että Suomesta on tulossa vähitellen Absurdistan. Perussuomalaisten kansanedustaja Mika Raatikainen otti tänään eduskunnan kyselytunnilla esiin Helsingin kaupunginhallituksen päätöksen, jossa laittomasti maassa oleskeleville taataan välttämättömät lääkkeet, ilmainen majoitus, ruoka, oikeus kiireelliseen sairaahoitoon, välttämätön sairaudenhoito ja seuranta. Myös rokotukset ja suun terveydenhuolto. Lisäksi Helsingin tulee mainostaa näitä palveluja internetissä mm. arabian, somalin ja romanian kielellä. Tämä mahdollistaa terveysturismin myös venäläisille. Pietarissa riittää esimerkiksi HIV-potilaita.  

On järjetöntä tarjota laittomasti maassa oleskeleville lakiin perustumattomia laajennettuja terveyspalveluita. Näyttää siltä, että kantasuomalaisilla on yhä vähemmän oikeuksia, mutta maksutaakka kasvaa. Tälläkään hetkellä kaikki laillisesti maassa olevat suomalaiset eivät saa riittävän hyvää hoitoa ja riittävän nopeasti. 

 

Tarvitsemme vastareaktion. Jo riittää! 

 

Tarvitsemme konservatiivisen suomalaisen vastaliikkeen, joka palauttaa normaalin. Tyttöjä kutsutaan jälleen päiväkodeissa tytöiksi ja poikia pojiksi. Mielipideterrori lopetetaan ja maamme presidentti puolustaa sananvapautta, eikä sakota siitä. Valitettavasti tolkun ihmisenä pidetty presidentti Niinistökin on lähtenyt tolkun tieltä sensuurin tielle. 

Tavion mukaan: "presidentti Niinistö avasi keskustelun sosiaalisen median palveluntarjoajien (kuten Facebook) mahdollisesta sakottamisesta, jos nämä antavat käyttäjien julkaista vihapuheeksi luokiteltavia kirjoituksia. Kysyn presidentiltä julkisesti: Ymmärrättekö, mihin internetin sensuuri johtaa?".

http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/3740449/Tavio+alahti+presidentille++lue...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

40Suosittele

40 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (103 kommenttia)

Juha Hämäläinen

Mitä tulee tänne laskettujen ilmaiseen terveydenhoitoon niin en näe syytä sitä vastustaa. Emme voi jättää heitteille ihmisiä, jotka täällä ovat luvalla tai luvitta.

Asia pitää hoitaa niin, ettei tänne kävele väkeä vapaasti eli rajavalvonta saatava takaisin.

Mitä tulee Niinistön sensuuripuheisiin niin se sinällään estää itseäni antamasta hänelle ääntäni missään olosuhteissa ja olen jo pitänyt huolen, että näin tekee moni muukin.

Niinistö näytti aidon Kokoomus-herran ja juristin luonteensa halutessaan tukkia kansan suun. Nämä otteet ovat fasismia parhaimmillaan.

Nyt palasi mieleen kuinka paljon hän on edistänyt tai sallinut suomalaisten urkintaa, jota tekee USAa ja pari sen ns. kumppania. Niinistön en ole koskaan nähnyt edes arvostelevan tätä toteennäytettyä massiivista valtiorikollisuutta.

Toni Rintala

"Mitä tulee tänne laskettujen ilmaiseen terveydenhoitoon niin en näe syytä sitä vastustaa. Emme voi jättää heitteille ihmisiä, jotka täällä ovat luvalla tai luvitta."

Aivan hyvin voimme hoitaa heidän perustarpeensa, mutta laskuttaa hoidosta. Kuten suomalaisiakin laskutetaan.

Toni Rintala Vastaus kommenttiin #3

Yleensä hoidon saanutta. Tännehän tulee vain ne, joilla on varaa maksaa matkasta.
Voi vaikka takavarikoida sen tuhannen euron iPadin ;)

Käyttäjän selavii kuva
Seppo Lavikainen Vastaus kommenttiin #3

"Laskuttaa ketä?" Ketä Roponen laskuttaa?

Juha Hämäläinen

No see jäänee toiveeksi. Luuletko näillä ihmisillä olevan rahaa?

Toni Rintala Vastaus kommenttiin #4

No ainakin Tanskassa on kertynyt huima määrä rahaa, kun tulijoiden taskuja on tarkastettu..
https://yle.fi/uutiset/3-8994693

Monilla on useita puhelimia, koruja ja tuhansia euroja..

Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #7

No eipä olleet summat suuria. Reilut kolme tonnia per ukko. Enhän lähde edes lomalle etelään tuollaisen rahan kanssa. Kävin viimeksi kääntymässä ja melkein neljä tonnia meni viikossa. Oli hyvät hotellit, autot, ruoat ja viinit.

Nämä ihmiset jättävät kotimaansa ja heillä rahaa muutaman viikon elämiseen eikä tietoa mitä seuraavaksi tapahtuu. En nyt ymmärrä mitä ajat takaa.

Toni Rintala Vastaus kommenttiin #12

En minäkään ymmärrä. Sinä sanoit, että heillä ei ole rahaa. Minä osoitin, että monilla on. Tuossahan oli vain uutinen yhdestä esimerkistä.
Nyt en kykene kaivamaan, että kuinka monella on ja kuinka paljon ;)
Mutta kaikki eivät ole rahattomia!

Käyttäjän ErkkiJohansson1 kuva
Erkki Johansson Vastaus kommenttiin #15

Kun katselen, millaisilla autoilla mamut tässäkin lähiössä ajelevat, ei jää hiukkaakaan epäselväksi että heillä on rahaa. Paljon. Tai sitten KELA on todella avokätinen heidän suhteensa. Tiedä häntä kummasta on kysymys?

Käyttäjän jorikajanto kuva
Jori Kajanto Vastaus kommenttiin #12

Reilu kahden kuukauden pienituloisen palkka. Hyvä, että sinulla taskut turpoaa rahaa, kaikilla yleensä ei. Nämä tänne tulevat ihmiset jättävät kotimaansa paljolti paremman elintason toivossa.

Käyttäjän JuhaniStrandn kuva
Juhani Strandén

Helsingin Kaupunki toimii holtittomasti veronmaksajien rahojen käytössä. Ei ole Kaupungin talouden kannalta kestävää, että puhutaan epävirallisesti ”paperittomista”, jota termiä ei laillisesti ole, vaan käytetään oikeaa termiä laittomasti maassa olevat.

Helsingin Kaupunki on velvoitettava tiukentamaan laittomasti maassa olevien palveluita vain välttämättömiin lain tarjoamiin minimi palveluihin, mm. hätämajoitus 1-2 päivää, kaikki laajennukset on peruttava.

Helsingin on sitouduttava noudattamaan valtioneuvoston 16.12.2016 tekemää toimenpidesuunnitelmaa, jossa laittomasti maassa olevien havainnoista tulee ilmoittaa poliisille ja mm. kuntien (sosiaali- ja terveys-, kasvatus- ja koulutus- sekä asuntotoimet) velvoitetaan tekemään heti ilmoitukset maahanmuuttovirastolle ja laittomasti maassa olevat ohjataan heti palautusjärjestelmän piiriin. Kaupungin eri toimialojen on poistettava sivuiltaan arabian ja somalian kieliset tiedotteet palveluistaan, tiedotuksessa käytettävä vain Suomen tai Ruotsin kieltä.

Me allekirjoittaneet vaadimme, että Kaupunki ottaa käyttöön ylläolevat toimenpiteet välittömästi, emmekä halua, että Helsingistä tehdään koko maailman sosiaalitoimistoa. Vaadimme lisäksi Helsingin kaupunginvaltuustoa määräämään neuvoa-antavan kunnallisen kansanäänestyksen, mikäli hanke etenee kaupunginvaltuuston käsiteltäväksi.

Helsingin kaupungin asukkaiden on saatava
äänestää hankkeesta suoraan sen suuren merkityksen vuoksi
kaupunkilaisille. Perustamme tämän vaatimuksen kuntalain (410/2015)
24 §:ään ja 25 §:ään, joiden mukaan valtuusto voi päättää,
että kunnalle kuuluvasta asiasta toimitetaan neuvoa-antava
kansanäänestys. Valtuustolle osoitettavan kansanäänestysaloitteen
taas voi tehdä vähintään neljä prosenttia 15 vuotta
täyttäneistä kunnan asukkaista, jolloin valtuuston on viipymättä
päätettävä, toimitetaanko aloitteessa tarkoitettu
kansanäänestys.

Aloitteen tekijä: Juhani Strandén (PS)
Helsingin kaupunginvaltuuston 3.varavaltuutettu

Linkki aloitteeseen: https://www.kuntalaisaloite.fi/fi/aloite/4737

Käyttäjän JukkaWallin kuva
Jukka Wallin

Allekirjoittaneita on tällä hetkellä noin 170, ja montako siihen tarvitaan jotta se etenisi valtuustonkäsittelyyn? Ehkä noin 12 000?

Jyrki Tikkakoski

Mitäs tohon vois sanoa? Vihdoinkin?

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Eikös se ministeri vastannut, että Helsinki voi näin tehdä, jos siellä niin päätetään. Ihan laillista toimintaa.

Eikös persut ole se konservatiivinen vastaliike, joka voi muutoksen saada aikaan? Tosin 6-8% kannatuksella se on melkoisen hankalaa, mutta saahan sitä toivoa.

Juha Kuittinen

"Sisäministeri Paula Risikon (kok.) mukaan kaikki mahdollinen pitää tehdä, että kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet saadaan pois Suomesta."

https://yle.fi/uutiset/3-9791939

Jyrki Tikkakoski

Kas yllättäin on petterikin täällä. Onhan se laittoman auttaminen , mahdollista kerran, toinen kerta onkin jo rikollisen toiminnan tukemista. Ja terve järkikin sanoo, että sen jälkeen kun se on laittomana apua saanut, niin silloin se on lähtö sinne mistä tullutkin.
Konservatiivinen vastaliike taitaa olla sama kuin terveen järjen myötäliike. Älä ole petteri yhtään huolissaan niistä prosenteista, ei niistä ole kukaan muukaan.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Aika sekapäistä puhua ensin maahanmuuttajien terveydenhuollosta ja sen jälkeen höpistä vastareaktiona tytöistä ja pojista päiväkodeissa? Mikähän nyt on homman nimi?

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

No se on meidän presidenttiehdokas, joka on huolissaan. :)

Laura nyt hakee näkyvyyttä täälläkin lähes viikottain, ja se on ihan hyvä asia.

Taitaa kyllä nämä puheenvuorot vedota lähinnä persuihin, mutta parempi kai sekin, meinaan aika paljon on kirittävää, että pääsee ylöspäin 3% kannatuksesta.

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Tämäkin Huhtasaaren blogi on kirjoitettu oikein ajatuksen kanssa. Merkillistä.

Käyttäjän ReijaHaapanen kuva
Reija Haapanen

Aika moni maailman errori ilmeisesti korjaantuu, jos jankuttaa tyttötyttötyttöpoikapoikapoika koko ajan lapsia nähdessään.

Mutta eivätkö konservatiivit pidä mammat kotona hoitamassa lapset, joten päiväkotien moraalikadon ei pitäisi koskettaa heitä vaan ainoastaan meitä kulttuurimarxisteja. (Minulla ei ole lapsia, mutta olen ollut aikanaan päiväkodissa, jossa minua puhuteltiin Reija-sanalla, siitä tämä pilaantuminen on varmaan lähtenyt).

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Niin muuten muistelen että minäkin olin päiväkodissa pelkkä Taru, mutta se olikin sitä hurjaa 70-lukua jolloin jylläsi vielä sex, drugs and Rock'n'Roll.

Jyrki Tikkakoski Vastaus kommenttiin #22

Mä olen niin onnellinen! Te olette petterin kanssa löytäneet hengenheimolaiset toisistanne.
Ja mikä aivan parasta, te ymmärrätte toisianne! Me emme.

Käyttäjän JaakkoJuhaniOjaniemi kuva
Jaakko Ojaniemi

Niin, kyllä minäkin haluaisin täysin ilmaisen terveydenhuollon. Just maksoin parin tonnin hammaslääkärilaskun, joten....

Juha Hämäläinen

Tiedetään. Mummo laitatti itselleen implantit viime vuonna meni yli 20 tonnia. Ei muilla proteeseilla mitään käyttöä.

Atti Ylänen

Ja silti kannatat maksutonta terveyspalvelua laittomille.

Käyttäjän Merimies kuva
jaakko palola

Kuulemma yksi hammasimplantti maksaa kantasuomalaiselle 2600 euroa.

Käyttäjän seppokalevi kuva
Seppo Turunen

Kyllä kannattaa kirjoittaa ehdokkaan nämä implanttiasiat pieneen vihkoseen. On sitten oikeasti vakavaa sanottavaa eduskunnan lehterillä. Kun täräyttää implantteihin liittyvät tosiasiat muille edustajille. Siinä menee sali hiljaiseksi...

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Hammasimplanttiasioista voidaan sitten sanoa päräyttää presidenttinä ollessa kun toivotetaan kaikelle kansalle uudenvuoden puheessa siunattua Juhannusta.

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman Vastaus kommenttiin #19

Eipä ollut Paasikivelläkään implantteja, mutta niin vain muovasi Suomen ulkopolitiikkaa vuosikymmeniksi.

Käyttäjän TeppoMesimki kuva
Teppo Mesimäki Vastaus kommenttiin #25

Blogisti ei ole kirjoittanut mitään ja sulla on tarina jo noin pitkällä...

Käyttäjän ErkkiJohansson1 kuva
Erkki Johansson

Kannattaa varmaan hukata paperinsa jos tarvitsee hammasimplantteja. Paperittomillehan ne tarjotaan ilmaiseksi, kuulemma.

Käyttäjän KansalainenKane kuva
Markku Nieminen

Totta. Kysyi äskettäin. Vastasin, että ei eläkeläisellä ole sellaisia rahoja laittaa. Pitää siirtyä velliruokiin.

Timo Lehtonen

Ja hesalaiset veronmaksajat ilmeisesti maksavat kaiken tuon? Vai joutuuko kaikki kanslaiset osallistumaan kustannusten korvaamiseen?

Käyttäjän KansalainenKane kuva
Markku Nieminen

Saarikko vastasi PS kysymykseen eduskunnassa, että valtio korvaa, eli kaikki suomalaiset veronmaksajat korvaavat, Helsingille kaikki kiireellisestä avusta aiheutuneet kustannukset kuten iPadin rikkoutumisen ja diskorahaa viikonlopuksi. Nehän ne ovat kiireellisimpiä ja välttämättömimpiä heillä.

Timo Lehtonen

Onneksi on tehty ainakin yksi järkevä päätös:
”Kaikki 12 500 opiskelijaa eivät ajattele samalla tavalla ja erilaisia näkemyksiä tulee kunnioittaa.
OYY:n tulee keskittyä niihin asioihin, joiden osalta se pystyy käsi sydämellä sanomaan: tätä mieltä opiskelijat oikeasti ovat.”
”Ylioppilaskunnan osallistuminen Oulu Prideen 2018 peruuntuu. Lisäksi opiskelijoiden kyttäysyksikön perustaminen perutaan.”
”Toivon, että tästä tulee esimerkkitapaus, josta muualla Suomessa otetaan mallia.
Enää ei saa käyttää pakkojäsenyydestä johtuvaa opiskelijan panttivankitilannetta hyväksi ja puhua toisten puolesta asioista, joista monen tiedetään oikeasti olevan päinvastaista mieltä.”
https://www.facebook.com/sebastian.tynkkynen/posts...

Käyttäjän JpLehto kuva
Jp Lehto

Kova on ihmisillä tarve loukata. Henkilöön mennään heti. Eikä kysymyksessä ole natsisiat. Kovennettua pitäisi antaa sukupuolen vai poliittisen mielipiteen mukaan. Eihän näissä enää perässä pysy.

Juha Kuittinen

Tällä Helsingin kaupunginhallituksen päätöksellä varmistetaan, etteivät tun tulijat syrjäydy yhteiskunnasta.

Myös kansanterveydellinen näkökulma tulee ottaa huomioon- Jos heitä ei hoideta erilaiset sairaudet tulevat villiintymään.

Helsinkiläiset veronmaksajat ovat päättäjänsä valinneet ja onhan Helsinki suomen "Mekka" joka näyttää esimerkkiä vaikkapa valtiovallalle miten toimitaan.

Toni Rintala

"Jos heitä ei hoideta erilaiset sairaudet tulevat villiintymään."

Ne sairaudet leviää jo silloin, kun he tulevat maahan. Hoitoon pääsee sitten vasta parin viikon kuluttua..
Ja matkalla Euroopan läpi on tartutettu jo tuhansia. Siitä ei tietysti tarvitse välittää. Tärkeintä on saada tänne lisää hoidettavia ;)
Liekö tämäkin päätös jonkin lääkefirman lobbauksen tulos?

Harri Mulari

Onko presidenttiehdokas kunnon mäskeissä?

Pari lainausta:

"Tytttöjä"

"jossa laittomasti maassa oleskeleville taataan...oikeus kiireellinen sairaahoito, välttämättömätön sairaudenhoito ja seuranta."

Laura Huhtasaari

Kiitos. Nopiaan tuli kirjoitettua.

Harri Mulari

Ei lause vieläkään kunnossa ole.

Toni Rintala Vastaus kommenttiin #31
Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Ilmainen majoitus tarkoittaa luonnollisesti täysihoitoa niin pitkään kuin vieras viihtyy. Tämä rikkoo kyllä ainakin terveydenhoidon osalta yhdenvertaisuutta koska ilmaista hoitoa ei tarjota suomalaisille.

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Mahtaakohan presidenttiehdokkaan tai persujen kannatus nousta Helsingin Kaupunginhallituksen päätöksiä arvostelemalla?

Jyrki Tikkakoski

Meinaatko ettei se järjettömyys koske koko suomea? Oikeasti?

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

90% suomalaisista vastustaa nykyistä haittamaahanmuuttoa sama kaikkialla Euroopassa eli siitä voit päätellä.

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Makkoselle vastaus vastauksiin vastaamisesta. Se kannattaa kohdistaa henkilölle. Ei jää epäselvää, kenelle vastaa.

Käyttäjän hietanenkaija kuva
Kaija Hietanen

On se kyllä absurdia, jos Migrin päätöksellä ei ole mitään merkitystä. Kutsutaan vain lisää maahanmuuttajia (työttömiksi), ja toivotaan että kaikki käy hyvin. Missä on käynyt hyvin? Ei missään. -Mutta niinkuin Laura kirjoitti toisessa blogissa, Merkelin Saksa saattaa päättää Eu:n tarun, ja silloin kaikki suunnitellaan uusiksi.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Uskoa ainakin persuilla ja Makkosella riittä, ne kannatusprosentit vain eivät näitä oikein tue.

Mutta haaveita pitää tietysti ollakin, kannattaa kuitenkin haaveilla hieman realistisemmista asioista, vaikka siitä, että jos joskus saisi kannatuksen taas nousuun ja vaikka presidentinvaaleissa pääsisi yli 5% kannatuksen

Siinä on sellaisia sopivia haaveita,haaveet jostain sellaisesta, että pystyisi asioihin jotain näillä puheilla vaikuttamaan kannattaa jättää unholaan.

Jyrki Tikkakoski

Petterille neuvoksi. Ei ole vielä presidentillä niitä oikeuksia, että se voisi sisäpolitiikkaan vaikuttaa.
Ja minä jo sinulle sanoin, älä ole huolissasi prosenteista, ei kukaan muukaan ole. Sijoitukset tarkistetaan ruutulipun jälkeen.
Et ole vieläkään kerännyt rohkeuttasi (tai olet jo todennut ettei sitä riitä) ja kertonut, että mikä on sinun katkeruutesi herättänyt? Kerro nyt ihmeessä miksi pitää olla jokaisessa persu jutussa typerää/lapsellista narskutusta pitämässä? Jokin kauna sinulla täytyy olla, ehkäpä se helpottaa kun avaudut siitä. Näin meidän miesten kesken.
Mutta kerro sekin, mikäli ei se rohkeus riitä, niin jätän sinut rauhaan ja voit sitten rauhassa jatkaa närvistelyä kun ei niistä enää sen jälkeen kukaan piittaa....jos nyt on minua lukuun ottamatta kukaan piitannutkaan.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Sä voisit kertoo Lauralle niistä presidentin oikeuksista, kun hän ei niitä tiedä. :) Hän puhuu vain sisäpolitiikasta ja suu sulkeutuu, kun mennään niihin vaikeisiin ulkopolitiikan asioihin, joihin ei taito riitä.

Ai katkeruus, ei mulla oo mitään katkeruutta, mä oon vaan aina vihannu tyhmyyttä.

Käyttäjän kosonenjuhapekka kuva
Juha-Pekka Kosonen Vastaus kommenttiin #55

"mä oon vaan aina vihannu tyhmyyttä."

Mahdat sitten vihata myös itseäsi?

Jatkuvalla jankkaamisellasi olet jo osoittanut, että vihaan on syytäkin.

Kun Laurasta tulee presidentti, niin kysytään sitten Petteriltä, voiko vitutukseen kuolla.

Prosenteilla on merkitystä ainoastaan palkankorotuksissa, veroissa ja alkoholijuomissa. Muuten ne ovat vain matemaattisia suureita.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #59

Tää oli varmasti tämän päivän paras vitsi :)

Palataan sitten vaalien jälkeen asiaan, mä luulen, että joku vielä häpeää tällaista kommenttia, ja se en ole minä.

Laurasta presidentti? Voiko nauruun kuolla:)

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #65
Toni Rintala Vastaus kommenttiin #55

"Hän puhuu vain sisäpolitiikasta ja suu sulkeutuu, kun mennään niihin vaikeisiin ulkopolitiikan asioihin, joihin ei taito riitä."

Eli kun Laura puhuu Venäjän suhteista, kertoo mielipiteensä Natosta, Schengen-säännöistä tai käynnistään Yhdysvalloissa, sinä vaan suljet kuunteluaistisi? ;)
Kun Laura puhuu Saksan vaalituloksista, arvostelee EU:n johtoa tai tuomitsee Turkin toimia, sinä et kuule mitään?

Entä mitä muut ehdokkaat puhuvat ulkopolitiikasta? Eivät edes tuon vertaa :)

P.S. Mitkä on nuo manitsemasi vaikeat asiat?

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #61

Kaikki asiat ovat Lauralle melko vaikeita, mutta usko sinä ja toivo parasta.

Laura on hyvä ehdokas persuille, tavallinen kansakin näkee millainen on persujen kapasiteetti huipulla.

Edes kaikki omat ei kannata Lauraa, ehkä sekin kertoo jotain :)

Minusta on hienoa, että vaaleissa on vaihtoehtoja, Lauran myötä on saatu myös huumoria mukaan. Enää ei puutu kuin Väyrynen, sitten olisi jo naurussa pitelmistä

Toni Rintala Vastaus kommenttiin #66

"Edes kaikki omat ei kannata Lauraa, ehkä sekin kertoo jotain"

Onko jollakin puolueella ehdokas, jota kannattaa kaikki "omat"?
Kekkosen aikaan ehkä oli.

Mistä olet saanut käsityksen, että kaikki omat ei kannata Lauraa?

"Minusta on hienoa, että vaaleissa on vaihtoehtoja, Lauran myötä on saatu myös huumoria mukaan."

Laura tuo positiivista energiaa. Ja hymyä! Sitä tarvittais enemmän Suomeen.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #69

3% verran hymyä kaikille. :)

Toni Rintala Vastaus kommenttiin #78

"3% verran hymyä kaikille."

Kukaan muu ei parempaan pysty! No ehkä Väyrynen, mutta vain kerran vuodessa. Sitä ei lasketa.

Jyrki Tikkakoski Vastaus kommenttiin #55

Ei minun tarvitse Lauraa neuvoa ja varmaa on, ettei sinunkaan tarvitse.
Vai vihaat tyhmyyttä....se selittääkin osaltaan kirjoituksiasi. Ensimmäinen rohkeuden pilkahdus.
Joko tunnustat olevasi tyhmä tai sitten asetut ryhmään, mistä A.Ainstein aikanaan totesi näin; hän joka erehtyy pitämään itseään viisaana on joukon typerin.

Mutta ei em. meitä ehdottomasti fiksumman Albertin lausahdus kerro kaikkea katkeruudestasi. Tai pelostasi.
En minä kaikkia US juttuja lue mutta uskallan väittää ettet ole samalla tavalla tuomassa omaa kuvaasi esiin kuin jonkun persun tai persuihin liittyvillä sivuilla.
Taitaa kuitenkin olla turhaa odotella edes rohkeuden pisaraa, että kertoisit vihasi syyn. Tuo tyhmyyden osoitus ei kyllä sitä kerro.
Toisaalta onko syilläsi niin väliä, sinut on nyt punnittu ja tyhjäksi säkiksi havaittu.

Käyttäjän saraskari kuva
Marja Saraskari Vastaus kommenttiin #79
Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto Vastaus kommenttiin #84
Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Mutta haaveita pitää tietysti ollakin"

"Meillä on unelma" ja "maahanmuuttajat ovat rikkaus" ovat niitä haudattuja haaveita jota ei enää julisteta.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Monikulttuurisuus on edelleen rikkautemme, niin kuin on ollut koko itsenäisyytemme ajan.

Jari Rahkonen

Niemeläinen taitaa ihailla Amerikan mallia. Sulatus-uuni slummeineen ja lieveilmiöineen. Mutta kuka mitäkin rikkautena pitää..

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Köyhien kantasuomalaisten kannattaa ostaa menolippu Helsinkiin, hävittää matkalla henkilöllisyyspaperinsa ja unohtaa äidinkielensä.

Käyttäjän ErkkiJohansson1 kuva
Erkki Johansson

Näin täytyy tehdä, jos tarvitsee jotakin vaativampaa sairaanhoitoa tai hammaskaluston remonttia.

Käyttäjän RalfKarlsson kuva
Ralf Karlsson

Köyhät kantasuomalaiset jäävät valitettavasti aina kiinni valehtelusta äidinkielen unohtamisesta kun heille kerrotaan että Tokmannilla jaetaan ilmaisia ämpäreitä. Kummasti terveysaseman polikliniikka tyhjenee kuin taikasauvaa olisi heiluttanut.

Käyttäjän IiroOrava kuva
Iiro Orava

Ootko Laura kuullut koskaan perusoikeuksista tai perustuslaista? No varmasti olet. Entä oletko koskaan kuullut sellaista lausetta, kuin maassa maan tavalla tai maasta ulos. No varmasti olet, kun itsehän te sitä hoette. Vaikuttaa nyt siltä, että teillä on vaikeuksia, ei vaan täysin mahdotonta olla maassa, eli Suomessa, maan tavalla. Siksi ehdotankin, että otatte itseänne niskasta kiinni, ja muutatte pois. Eikö se olisi suoraselkäinen teko teiltä? Vaikka sinne ihailemaasi Puolaan tai Unkariin voisitte lähteä.

Käyttäjän HenteriVirkkula kuva
Henteri Virkkula

Vielä kun "maan tavan" määrittelet tavallasi niin eiköhän sinut saada pussiin puhuttua.

Käyttäjän IiroOrava kuva
Iiro Orava

Aloitetaan lista vaikka siitä, että Huhtasaari taitaa olla aika pitkälti ainoa poliitikko, joka antaa posiitivista palautetta rikollisille. No kyllähän perussuomalaiset muutenkin hyväksyy esim. väkivaltarikollisuuden, jos se on vain puhtaan valkoista ja oikeistolaista. Lauran mielestä Suomi ensin -liikekin on terveen isänmaallinen, Olli Immonen ym. rivijäsenet hengaa natsien kanssa. Hyvin moni muu perussuomalainen puolustelee äärioikeistomaista väkivaltaa ja prjosioi tämän vasemmiston tekemiseksi. Moni perussuomalsinen on rikollinen ja näitä hyysätään. Mutta kuitenkin hyökätään muita kohtaan jos joku sanoo edes pahasti. Ensinäkään persujen uhriutuminen ei ole millään tasolla isänmaallista, eikä varsinkaan maan tapa. Täällä on ollut samat lait ja sama perustuslaki jo hyvin pitkään, eikä se ole ollut kellekään ongelma. Päinvastoin sillä on luotu suomalainen hyvinvointiyhteiskunta, mutta tämä ei persuille sovi, ja persut onkin ensimmäisiä ihmisiä ihmisiä, joille perustuslaki on ongelma. Täällä Euroopassa on kuitenkin ollut jo satoja vuosia sama islamin uskokin, mutta aiitä on tullut persuille ongelma vasta 2000-luvulla. Kun maahanmuutto viha loppuu, niin persut alkaa lietsoa vihaa jotain muuta ihmisryhmää vastaan. Ehkä vanhuksia, työttömiä, vammaisia, kai se nähdään sitten. Ja enemmänhän persut rikkoo lakia, kuin maahanmuuttajat, vaikka maahanmuuttajia on paljon enemmän. Lisäksi jos joku islamisaatio olisi tapahtumassa, niin luulisi, että Suomen islamilainen puolue olisi saanut kerättyä kannattakakorttinsa. No, mutta tämähän on persujen mielenhäiriö vain.

Käyttäjän IlkkaNielsen kuva
Ilkka Nielsen

No se sitten ajoi yksi presidenttiehdokaskin tähän valtuutettu Rantasen asettamaan miinaan. Yritän nyt tämän sanoa selkokielellä niin, että sen voisi yksinkertaisinkin ymmärtää. Helsingin kaupunginhallitus ei ole päättänyt asian osalta mitään, vaan on hallintosäännön mukaisella tavalla esittänyt aloitteen kaupunginvaltuuston käsiteltäväksi.
Hallintosäännön mukaan aloite, jonka on allekirjoittanut vähintään 15 valtuutettua, on kaupunginhallituksen esitettävä kaupunginvaltuuston käsiteltäväksi.
Tämä on hyvä esimerkki somemaailman valetiedottamisen voimasta. Sinänsä pienellä valheella "päätöksestä"(jota ei siis ole tehty), saadaan semmoinen myrsky aikaan, jota ei pysäytä mikään.
Tässä haukutaan siis täysin väärää puuta, kun raivotaan kaupunginhallitukselle. Se on vain toiminut kunnallislain ja hallintosäännön vaatimalla tavalla.
Poistun puolestanolostuneena.

Käyttäjän HenteriVirkkula kuva
Henteri Virkkula

Väärä puu. Mutta mikään ei olisi estänyt sitä toimimasta kunnallislain ja hallintosäännön vaatimusten vastaisesti?

Kun aloite lämätään ylämummoon, muista muistuttaa siitä, että olit erätauolla oikeassa.

Käyttäjän KansalainenKane kuva
Markku Nieminen

Jaa," Sinänsä pienellä valheella "päätöksestä"(jota ei siis ole tehty), saadaan semmoinen myrsky aikaan", hallituksessa ja valtuustossa olleena tiedän ja uskon suurimman osan kommentoijistakin tienneen tämän "totuutesi", mutta nyt, jos koskaan, onkin aika nostaa myrsky, ettei tämä täysin idioottimainen ehdotus tule hyväksytyksi valtuustossa!

Mitä luulet jos myrsky ei nousisi? Mitä tapahtuisi?

Minä vastaan; esitys menisi läpi heittämällä ja maksajiksi "lystille" tulisi koko verolle pantu Suomen kansa!

Petteri Hiienkoski

Järjetöntä!

Laittomat maahantulijat pitäisi kaiken järjen mukaan poistaa maasta. Mutta mitä tekee Helsingin kaupungin hallitus? Se ei ainoastaan salli laittomuutta vaan käytännössä suorastaan kannustaa siihen. Eikä siinä kaikki. Kaupunginhallitus vieläpä lahjoittaa laittomille maahantulijoille elämisen ja ylläpidon. Tätä kaupungin hallituksessa olevat poliitikot eivät tietenkään tee omalla kustannuksellaan. Ehei, vaan muiden kustannuksella eli meidän veromaksajien kustannuksella. Onpas vastuullista ja jalomielistä...

Käyttäjän wahrheit kuva
Kari Kero

"Onpas vastuullista ja jalomielistä..."
Niin on, muistuttaa jopa kristillisyyttä näinä nihilistien aikoina.

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

Lainaus:
Mutta mitä tekee Helsingin kaupungin hallitus?

Noudattaa demokratiaa ja perustuslakia. Enemmistön kanta voittaa.
Aivan kuten Espoon terveyspalveluiden yksityistäminen Attendolle.
Enemmistö äänin Kok,Rkp,Persut. (muut vastusti ulkoistamista)

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Demokratiaa pitää kunnioittaa silloin, kun se hyödyttää persuja, muuten se on turhanpäiväinen järjestelmä. :)

Käyttäjän ReijoPaunonen kuva
Reijo Paunonen

Turhanpäiväiseksi demokratian osoitti juuri valtaeliitti heti Ps:n puoluekokouksen jälkeen.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #71

Miten siinä demokratiaa loukattiin, hallitukseen pääsee ne, jotka pääsevät sopuun, jos jonkun linja ei miellytä, ei pääse hallitukseen.

Hallitus nauttii edelleen eduskunnan luottamusta, joten demokratia toimii.

Persuilla on ihan oma käsitys demokratiasta, ja katkeruus ei näemmä hellitä.

Jyrki Tikkakoski Vastaus kommenttiin #77

Ok. Olet trolli tai täysin tyhjä säkki. Sairaskin kenties, mutta kenenköhän laariin sataa kun sinä avaudut kommentteinesi?
Pöljien kanssa älä ala vänkäämään, sanoi isä vainaa minulle.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen Vastaus kommenttiin #71

Puolueiden johtopaikkoja ei valita missään puolueessa demokraattisesti. Päätös tehdään puolueista riippuen joko jäseniksi hyväksyttyjen paikalle kykenevien, äänillä tai piirien ja jäsenyhdistysten asettamien edustajien äänillä. Puolueet eivät itse ole demokraattisesti, vaan yhdistyksen sääntöjen mukaan mukaan, johdettuja.

Sen sijaan kansanedustajapaikat on jaettu demokraattisesti. Jokainen edustajaksi valittu vastaa äänestäjilleen omista äänestyspäätöksistään ja ratkaisuistaan. Koska puoluekuri sitoo edustajia, Siniset katsoivat nähdäkseni, etteivät voineet äänestäjiensä tahtotilaa toteuttaa enää Perussuomalaiset -puolueen kansanedustajina. Tämä nimenomaan on demokratian mukaista.

Valtioneuvoston on nautittava eduskunnan luottamusta. Niin pitkään kuin eduskunnan enemmistö päättää hallituksen toimivan sen luottamuksen arvoisesti, se saa jatkaa. Voitte toki rimpuilla ja väittää mitä tahansa, mutta demokratia on se, mikä eduskunnan ja hallituksen puolella toimii.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen Vastaus kommenttiin #86

"Valtioneuvoston on nautittava eduskunnan luottamusta."

Ei enemmistöhallitus tarvitse kuin omaa luottamusta ja puoluekuria.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen Vastaus kommenttiin #93

Valtioneuvoston luottamuksesta on tällä vaalikaudella äänestetty muutamia kertoja, hallitus on saanut jatkaa. Ministerien äänet eivät luottamusäänestyksessä riitä. Tarvitaan eduskunnan enemmistön tuki.

Käyttäjän ReijoPaunonen kuva
Reijo Paunonen

Edellä mainitut sinisiä ja valtapuolueita suosivat perustelut sotivat kansalaisten suuren enemmistön oikeustajua vastaan.
Tämä on se perusongelma nykyisen politiikan uskottavuudessa.
Tilanne ei toki parane sillä, että keksimme sanalle "demokratia" mitä hienompia
määritelmiä tai perusteluja tukemaan omaa näkemystä.
Oli se sitten mikä hyvänsä.

Satojen tuhanisen ihmisten vaalilippu vedettiin viemäristä alas.
Mukaan lukien minun. Sen seurauksena ihmetellään mistä viha pursuaa ja haalitaan viranomaisresursseja sen hillitsemiseksi.
Myöskään tässä ei haluta nähdä juurisyytä eikä etenkään haluta puuttua siihen.
Siksi ei pidä ollenkaan ihmetellä myöskään sitä, että kansa jakaantuu yhä enemmän kahtia.
REIJO PAUNONEN

Käyttäjän MattiAhlstedt kuva
Matti Ahlstedt

"Näyttää siltä, että Suomesta on tulossa vähitellen Absurdistan"

Suomi ollut sitä jo pitkään, mainitsemasi ongelmat on lähinnä jyviä hiekkarannalla ja persut olleet osallisena tuon rannan laajentamisessa.

Jos sinut Laura valitaan presidentiksi niin tuon rannan koko vain kasvaa entisestään.

En pysty näkemään että järjestelmä tulee ihan heti muuttumaan sellaiseksi jossa viimeisen parin kymmennen vuoden poliittiset järjettömyydet saataisiin muutettua järjelliseen vaihtoehtoon.

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

Totta.Jo perustuslakikin sen kieltää ettei yksi henkilö voi tehdä mitään muutoksia koska eduskunnassakin tarvitaan 200 kansanedustajaa . Päätökset syntyvät edm.enemmistön äänillä. Ei Mäntyniemessä vaan Argadianmäellä.

Käyttäjän MerjaNurmiOsTuomi kuva
Merja Nurmi

Laura Huhtasaari, sinun mielestäsi politiikka on pääosin mielipiteitä. Minun mielestäni yhteisten asioiden hoidon pitäisi pohjautua tutkittuun tietoon ja faktoihin. Ainakin sen verran, että presidentiksi pyrkivä ihminen olisi ennakkoon tutustunut edes maamme perustuslakiin. Blogistasi näkyy, että sitä sinä et ole tehnyt.

Väitän itseäsi kristityksi. Onkohan Raamattusi jäänyt hyllyyn pölyttymään, kun et tunnu olevan lukenut edes Vuorisaarnaa?

Siinäpä opettajalle kotiläksyä: perustuslaki ja Vuorisaarna. On varmasti kivaa olla oman pikku piirissä juhlittu presidenttiehdokas, mutta jos haluat olla kansan enemmistön silmissä muutakin kuin kävelevä huononpuoleinen vitsi, tee läksysi ja kirjoittele vasta sitten, kun jostain jotain tiedät.

Käyttäjän ReijoPaunonen kuva
Reijo Paunonen

Vastuussa kuntien holtittomuuden sallimisessa laittomien hyysäämiseksi on sisäministeri Risikko.
Hän ja hänen johtamansa ministeriö nimen omaan ohjeisti kuntia toimimaan näin.
Ohjeistuksen täytäntöönpanon aloitti, yllätys yllätys, Helsinki.

https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/kunna...

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

Ohjeistus lienee EU pääministerin sopima EU-27 muun maan kanssa .
Ministerivaliokunnassa kaikki ministerit päättää yhdessä ministeriöiden toimista.
PJ on pääministeri edm.valiokunnassa.

Vai yhäkö joku uskoo että pieni Suomi yksi 28 EU-maasta saa päättää itse miten toimii?
EU-lait ohittaa kansalliset lait direktiivejä myöden.
lähde:
Suomi/EU-lait

Käyttäjän RalfKarlsson kuva
Ralf Karlsson

Eikö Halla-aho, tultuaan valituksi puolueen puheenjohtajaksi, ilmoittanut persujen sitoutuvaan hallitusohjelmaan ja kannattamaan sitä? Eli selkosuomeksi myöskin kannattavansa ja tukevansa tätä Risikon "hyysäämistä" koska hän ei sulkenut mitään osa-aluetta hallitusohjelmasta pois.

Juha Kuittinen

Hallituksen muulta porukalta hallitusohjelmaa tärkeämmäksi jatkokriteeriksi nousi arvopohjan erilaisuus.

Käyttäjän ReijoPaunonen kuva
Reijo Paunonen Vastaus kommenttiin #81

Ei todellisuudessa.
Vaan aivan muut syyt.

Jyrki Tikkakoski

Täällä kommentoijista jotkut esittävät kaikenlaisia vaatimuksia presidentin työtehtävien perusteiksi.
Nyt on hyvä kuitenkin ymmärtää, että kuka tahansa ehdokkaista pystyy toimimaan presidentin tehtävissä.
Jokaisella ehdokkaalla on oma (-ia ) priifaajia ja se tieto taito on useimmiten hänen (heidän) hallinnassa.

Presidentiltä vaaditaan jotain muuta kuin tietoa montako rynkkyä meillä on, vuorisaarnaa tai montako kiveä on rannalla. Ei muukaan tieto ”ulkomuistista” ole niin olennaista.
Paljon tärkeämpää on tiedostaa suomen ja kansalaisten turvallisuus sekä mikä on meille eduksi.
Eu:ta pitää uskaltaa kritisoida sekä seurata avoimin silmin maailman kehitystä.
Diblomatia on Lauralla varmasti hallinnassa kuten myös kielitaito.

Nyt meillä on presidenttinä vanha mies, kuka vei meidät juridisilla kikkailuilla ainoana pojjoismaana euroon, ei pysty muöntämään inhimillisiä erehdyksiä eikä edes pyri korjaamaan niitä. Myös ymmärrys kansalaisten turvallisuudesta rajojen sisäpuolella, euroopan järkiintymistä sekä pytkii kahlitsemaan sananvapautta. En pysty mitenkään laskemaan kummitytön kanssa naimisiin menoa ja lapsen tekoa ( toiv. hedelmöityksenä jo saulin iänkin vuoksi) eduksi. Se on ilmeisesti vielä ulkomailla tiedostamatta. Onneksi.

Muut ehdokkaat ovat myös täysin sokeita eu:suhteen. Ensin kehutaan eiroopan yhtenäisyyttä, mutta samaan hengen vetoon vaaditaan Puolalle ja Unkarille rangaistuksia järjen käytöstä. Myös euroopan kehitykseltä parempaan suuntaan suljetaan jo korvatkin kun vaalitulokset monessa euroopan maassa eivät olekkaan mieluisia. Tsekit, Kroatia, Slovenia, Itävalta ja Tanska ovat heränneet Puolan ja Unkarin lisäksi aiemmin tehtyihin virheisiin ja kotimaan sekä kansalaisten etu on havaittu tärkeysjärjestyksessä ensimmäiseksi.
Ja niinkin läheisen naapurin kuin Ruotsin, tilanne on tuntematon kun papparaiset ja eu fanaatikot muistavat vain 80 luvun Ruotsin.
Erittäin kalliiksi osoittautunut eu kallistuu vain entisestään kun britit lähtevät. Nyt pitää kysyä ehdokkailta, mistä rahat? Elättejä tulee länsirajan yli koko ajan ja mikäli Helsingin hulluus laittomien palveluissa menee finaaliin, niin turvapaikka järjestelmä on poljettu roskiin ja euroopan kielteisen päätöksen saaneet kääntää kengän kärjet suomeen päin.
Ja mitä yhtenäisyydestä kertoo hirveä hätä Saksan hallituksen muodostamisesta?
Mikäli ehdokas kuvittelee, että kansainvälisyys on vain eu:n varassa, niin olisiko koti sohva silloin paras paikka?

Suomi tarvitsee nykyaikaisen, kielitaitoisen ja edustamiskelpoisen ”synnynnäisen diplomaatin” presidentiksi.
Suomen itsenäisyys ja kansalaisten turvallisuus sekä etu on ykkös asioita eliittiin kuulumisen sijasta.
Suomea pitää pystyä edustamaan maassa kuin maassa seksuaalisen suuntauksen häiritsemättä diplomatiaa ja kaupankäyntiä.
Mieluummin edustava, nopeasti oppiva nainen kuin joku vanhoista papoista tai islamisoitumisen ja eu ongelmien suhteen täysin sokeana oleva ehdokas.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu

EU on erittäin tärkeä suomelle suurvaltapolitiikan takia.

Se suurvaltapolitiikka on semmoinen asia mikä jostain kumman syystä on perussuomalaisille vaikeasti käsitettävä asia. Vähän niinkuin monet yleissivistykseen kuuluvat asiat.

Sitä niinkuin halutaan tuhota Suomen itsenäisyys ja ajaa Suomi Venäjän vasallivaltioksi, miksi?

Jyrki Tikkakoski

Ei sinua ainakaan mielikuvituksen puutteesta voi syyttää.
Missä päin suomea on vielä noin vankka kupla?

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu

Mikä kumman kupla?

Kyllä suurvaltapolitiikka pitää huomioida kun satutaan olemaan sellaisen naapurissa.

Olennainen kysymys on, että miksi niin sanotut nationalistipuolueet eivät huomioi sitä? Johtuuko se siitä, että edustajat eivät käsitä mitä se on vai halutaanko Suomi ajaa venäjän syliin? Eli niinkuin Suomi-neidolta hame korviin ja pyllistys itään päin, ja sanoo Putinille että nusasee. Tuotahan se EU:sta eroaminen tarkoittaa.

Jyrki Tikkakoski Vastaus kommenttiin #101

Ei pitäisi, mutta vastaan kuitenkin. Kupla siis on, minne ei kansan ääni kuulu, paikka missä punavihreä propakanda tuotetaan ja uskotaan sekä paikka missä on joidenkin henkinen koti.

Mitänä vauhkoot siittä venäjästä? Onko sulla traumoja?
Anna venäjän olla, kyllä ne kysyy jos on asiaa.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu Vastaus kommenttiin #102

Etkö käsitä että jos Suomi ajetaan Venäjän alusmaaksi, auomalaiset eivät voi päättää asioistaan?

Ukraina esimerkiksi näkyy olevan Venäjän kontrollissa. Eivät voi itse päättää asioistaan. Jos haluavat tehdä jotain niin alkaa esim. sota.

Siksi kysymys kuuluu edelleen, että minkä takia niin sanotut nationalistipuolueet jättävät huomiotta suurvaltapolitiikan?

Tämä on aika tärkeä kysymys, tuo Laura Huhtasaari ymmärtääkseni on vielä presidenttiehdokas, ja presidentin virkaan kuuluu ulkopolitiikan johtaminen. Presidentin täytyy siis ymmärtää suurvaltapolitiikkaa.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu

Voi sitä jotain ylilyöntejä kyllä olla Helsingissä mutta se nyt on kuitenkin selvää, että kiireellinen ensiapu kuuluu kaikille riippumatta siitä onko papereita vai ei. Johtuu ihan siitä kun lainsäätäjät ovat säätäneet sellaiset lait, että näin kuuluu tehdä.

Toki tuolla tavalla saadaan luvattomasti olijoita seurattua, että niitä voidaan sitten hätistellä maasta pois.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset