Demokraattiset vaalit

Demokraattinen vaalitulos ei kelpaa. Se ei kelpaa oikein äänestäneille amerikkalaisille, eikä se kelpaa maailmalle. Ei päivää ilman Trump-vihaa. Pelottelijat vaalien aikaan kertoivat, kuinka pörssitkin romahtavat mikäli poliittisesti epäkorrekti Trump voittaa vaalit. Sitä odotellessa.  

​Vaaleissa on aina ollut propagandaa puolin ja toisin. Kuitenkin vaalien tuloksiin on tyydytty. Jos äänestämällä ei enää voi vaikuttaa, niin demokratia on kuollut. Vote is a vote. Mennään eteenpäin, koska aina tulee uusia vaaleja.   

Vaaleissa äänestetään linjasta. Minä haluan perustaa totuuskomission, koska lähistoriamme arvet on kohdattava rehellisesti. Lähihistoriamme häpeätahra on oikaistava. 

"90-luvulla Niinistö oli perustuslakivaliokunnassa, kun konkurssikypsät pankit pelastettiin ja syynä tähän oli EU:n jäsenyysehdon täyttyminen, jossa Suomen liittymisen ehdoksi asetettiin pankkien vakavaraisuuden nostaminen 8% tasolle 1.1.1995 mennessä. Konkurssikypsät pankit pelastettiin, mutta samalla kaadettiin yli 50000 yritystä, yrittäjien omaisuus ryöstettiin pankeille pilkkahinnalla, kun Lipposen sekä Niinistön johdolla nämä yrittäjät myytiin laittomasti ns. Arsenal kauppakirjalla 31.3.2000 velkaorjiksi kansainväliselle perintäyhtiölle." (lähde: Hilkka Laikko, Velallisten Tukiryhmä).

​Minua kritisoidaan ulkopoliittisesta kokemattomuudesta. Minä kuitenkin tiedän, että presidentin tärkein tehtävä on kansalaisten turvallisuudesta vastaaminen, maamme rajojen valvominen ja hyvien diplomaattisten suhteiden ylläpitäminen. Meidän länsirajamme on tälläkin hetkellä auki ja presidentti Niinistön mielestä länsirajaa ei voida sulkea, vaikka nykyiset päättäjät ovat päästäneet maahamme terroristin. Muut Euroopan maat ovat jo sulkeneet rajojaan.  Ulkopolitiikka ei ole rakettitiedettä.

​Minä pidän meidän puolta! Suomen presidentin tehtävä on ajaa Suomen etua niin kotimaassa kuin ulkomailla. 

 

 

LauraHuhtasaari
Perussuomalaiset Pori

Olen kansanedustaja, kaupunginvaltuutettu, uskonnon aineenopettaja ja erityisopettaja Porista. Poliitikkona pyrin olemaan aikaansaava ja aktiivinen.
Luonteeltani olen avoin ja helposti lähestyttävissä – uskallan ja haluan sanoa mielipiteeni suoraan. http://www.laurahuhtasaari.com
Mottoja:
"Arguing with a fool proves there are two."
"Be yourself because everyone else is already taken."

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu