Turvapaikkajärjestelmä on syrjivä?

Koska A-studiossa annetaan tilaa kantasuomalaisille kertoa humanitaarisen maahanmuuton ikävistä vaikutuksista heidän elämässään? Milloin koko Suomea itketetään turvapaikahakijan raiskaaman tai tapetun uhrin kohtalolla? Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-ahon mielestä Suomi ei voi taata kuolemattomuutta Irakissa asuville ihmisille, eikä myöskään heille, jotka pistäytyvät Suomessa. Halla-aho ihmettelee, miksi kukaan ei vaadi ketään vastuuseen turvapaikanhakijoiden rikoksista suomalaisia kohtaan. 

Miksi mediatilaa ei riitä kantasuomalaisten puolustamiseen? Meillä on vääristynyt media. Lähes jokainen kielteinen turvapaikkapäätös on negatiivinen asia ja siitä jaksetaan ulista. Ilmeisesti turvapaikkajärjestelmämme on syrjivä, koska se antaa vain turvaa tarvitsevien jäädä. Eihän se näin saa olla. Suvaitsevaisuuden nimissä emme voi sulkeutua, eikä rajoja voi sulkea, koska jokaisen pitää saada tulla Suomeen ja mieluiten myös jäädä. 

Some antoi vielä vähän aikaa sitten tilaa eri mieltä oleville, nyt sitäkin rajoitetaan. Vasemmistolaisen poliitikon ansiokkaat päivitykset saavat olla rauhassa, mutta perussuomalaisille annetaan bannia. Ihan selvästi Mauri yritti leimata Ahmedia jakamalla hänen päivityksensä. Kiusaaminen on suunnitelmallista ja tahallista maineen pilaamista. Kun kiusaaja saa taakseen yhteisön tuen, kiusattu saadaan epäinhimillistettyä eikä kiusaamiseen puututa. Onneksi facebook tarttuu toimeen bannin avulla ja estää Maurin kiusaamisyrityksen. 

On parempi vain puhua viranomaisten rasismista ja epäonnistuneesta työstä koskien turvapaikanhakijoita. Annetaan mediassa paljon tilaa turvapaikanhakijoille ja ylistetään heitä, samalla ollaan huolissaan suomalaisten rasismista. Ilmiannetaan ja tehdään rikosilmoituksia niistä suomalaisista, jotka haluaisivat tehdä toisenlaista maahanmuuttopolitiikkaa. Kytätään kantasuomalaisten päivityksiä, koska kuitenkin joku kirjoittaa jotain ikävää. Ei anneta mitään ymmärrystä suomalaisten huolille tai peloille, syytetään vain rasismista. Näin vastakkainasettelu pidetään kurissa.  

 

LauraHuhtasaari
Perussuomalaiset Pori

Olen kansanedustaja, kaupunginvaltuutettu, uskonnon aineenopettaja ja erityisopettaja Porista. Poliitikkona pyrin olemaan aikaansaava ja aktiivinen.
Luonteeltani olen avoin ja helposti lähestyttävissä – uskallan ja haluan sanoa mielipiteeni suoraan. http://www.laurahuhtasaari.com
Mottoja:
"Arguing with a fool proves there are two."
"Be yourself because everyone else is already taken."

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu