Olen spitaalinen

Pate Mustajärvi tuli minun kanssani samaan valokuvaan. Sai kuulla olevansa natsi. Maria Veitola selittelee käymistään minun luonani, että onhan hän päätöksentekijä. Luonnollisesti Maria korostaa sitä niin kuin muutkin tekevät, jotka haluavat säilyttää kasvonsa, että ovat KAIKESTA ihan eri mieltä kanssani. 

Tuskin kahta täysin samanmielistä ihmistä on edes olemassa, joten tuskin kahta täysin erimielistäkään? Ehkä aika harva Suomessa enää uskoo Raamattuun niin kirjaimellisesti kuin minä. Nämä kaksi asiaahan ne ovat, mitkä tekevät minusta niin pahan. Uskovaisuus ja sitä myötä perinteisten arvojen kannattaminen mm. vastustan sukupuolineutraalia avioliittoa. Toinen asia on  maahanmuutto. Minusta Suomen maahanmuuttopolitiikka on epäonnistunut ja valitettavasti nykymenolla Ruotsin on tie on Suomen tie. Epäonnistunut maahanmuuttopolitiikka on minusta uhka Suomelle. Kymmenien vuosien kuluttua Ruotsista tulee islamilainen kansankoti. Tämän sanominen on varmasti sitä "rassismia", mutta Ruotsi on käyttänyt järjen sijasta tyhmyyttä. Ei tarvitse olla ruudinkeksijä havaitakseen, että Ruotsilla on huonoja kokemuksia kokemuksista. 

Vastustan toki myös EU:ta, onko muuten EU-vastaisuuskin jo demonisoitu?

 

Tämä ei tarkoita, että vihaisin homoja tai maahanmuttajia tai nyt ylipäätään ketään. Uusi normaali on enemmäkin se, että perussuomalaisia vihataan ja sille on saatu yhteiskunnan tuki taakse. Siksi kaikki hädissään irtisanoutuvat persuista, jos siis heidän kanssaan ovat tekemisissä.

Päämääränäni on tehdä parempaa maahanmuuttopolitiikkaa. Haluan pitää perinteisistä arvoista kiinni. Minulla on elämäni aikana jo lukiosta saakka ollut ystävinä homoja ja ulkomaalaisia, eikä ole tullut pieneen mieleenikään, että siinä olisi mitään epänormaalia. 

Suuri  huoli suvaitsevaisille ihmisille näyttää olevan, että minä näytän televisiossa normaalilta ihmiseltä. "ÄLKÄÄ NORMALISOIKO HUHTASAARTA!" 

 

"No, tässä seison, kun en muuta voi, ainakin toistaiseksi." 

PS: Minulta on kysytty, että miksi en tuominnut rasisimia, kun istuimme autossa Veitolan kanssa. Olen sen tuominnut monta kertaa, enkä sitä hyväksy. Siinä kohtauksessa viittasin avioliittoinstiuutioon, kun puhuin maailmankatsomuksesta.

PPS: Minua harmittaa se, että Veitola on joutunut selittelemään vierailuaan minun luonani. Veitolasta ei ole mitään pahaa sanottavaa.

LauraHuhtasaari
Perussuomalaiset Pori

Olen kansanedustaja, kaupunginvaltuutettu, uskonnon aineenopettaja ja erityisopettaja Porista. Poliitikkona pyrin olemaan aikaansaava ja aktiivinen.
Luonteeltani olen avoin ja helposti lähestyttävissä – uskallan ja haluan sanoa mielipiteeni suoraan. http://www.laurahuhtasaari.com
Mottoja:
"Arguing with a fool proves there are two."
"Be yourself because everyone else is already taken."

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu