Minä

Kahta samanlaista ihmistä ei ole, jokaisella on joukko ominaisuuksia, jotka erottavat henkilön muista yksilöistä.  Elämä on mielekästä, jos koet voivasi vaikuttaa asioihin. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta vaikuttaa itseäsi koskeviin asioihin, koet erillisyyden ja ulkopuolisuuden tunteen. Se passivoittaa ja lamauttaa. 

Viimeisten vuosien aikana poliitikot itse ovat alkaneet kokea ulkopuolisuutta omissa poliittisissa viiteryhmissään. Poliittisia liikkeitä pitää ravistella, sammaloitumiselta yksikään poliittinen liike ei ole suojassa.

Sitten on ihmisiä, jotka vain yksinkertaisesti eivät kestä sitä, että heitä ei valita joihinkin tehtäviin ja syyttävät siitä "demokratiaa". Vielä erikoisempaa on se, että ei halua altistaa itseään demokratialle, mutta hokee mediassa:"Olisin ihan heti voittanut, mutta nyt en vaan viittinyt olla enää ehdolla." Minäminäminä eikä kukaan muu, koskaan. Tässä viittaan Sinisiin. 

Uusin liike on Liike Nyt. Harkimo kertoi, että liike kannattaa liberaalia markkinataloutta ja haluaa ehkäistä ilmastonmuutosta. Toisaalta Harkimo sanoi, että hän ei tunnusta mitään väriä (linjaa)? Hmm.. mietin, mitä järkeä on olla politiikassa, jos sinulla ei ole mitään linjaa? Liike Nyt haluaa tarjota alustan (platform) poliitikoille (?) ja kansalle tulla kuulluksi. Siihen heillä on ainakin mahdollisuus, sekä Enbuskella että Harkimolla on omat ohjelmansa televisiossa. Liike Nyt haluaa lisätä vuorovaikutusta kansan ja päättäjien välillä. Kaunis ajatus, jään odottamaan konkretiaa. Uuden Suomen Huusko on onnistunut tekemään alustan, jossa kaikki halukkaat pääsevät lauteille.  

Jos poliitikoilla ei ole intohimoa muuttaa maailmaa, puolueesta sammuu tuli. Vain riittävän korkea lämpötila pitää puolueiden keskuslämmityksen toiminnassa. Minä haluan Suomeen Sveitsin kaltaisen suoran demokratian. Se pitää poliitikot varpaillaan ja vallan kansalla. 

Toimittajilla on usein palo vaikuttaa. Niin pitääkin. Heidän tulisi vahtia poliitikkoja vallan ja rahan suhteen. Poliitikoille kansa myöntää vallan, sitä pitää vahtia, valtaa ei sovi väärinkäyttää. Valta päästää poliitikon kansan kukkarolle, mutta mihin rahat ohjataan? Valitettavasti osa toimittajista keskittyy vain olemattomaan rasistijahtaukseen. Suuttuvat, jos heidän tuomioistaan kirjoitellaan, mutta itse kyllä puhuvat koko ajan esim. Jussi Halla-ahon tuomiosta. Toimittajat myös itse sortuvat nimittelemään, mutta suuttuvat, jos heitä nimitellään. Toimittajat haluavat toimia kuninkaantekijöinä. Joskus se onnistuu, joskus ei. Trumpin kohdalla mikään ei auttanut, eivätkä toimittajat ole vieläkään löytäneet hänestä mitään hyvää. Minä, kun luulin, ettei niin huonoa ihmistä olekaan, ettei joskus tekisi myös hyviä päätöksiä 😉 Toisaalta janotaan demokratiaa, sitten taas demokratia ei kelpaakaan? Kansa pitäisi osallistaa, mutta "väärin" ei saisi äänestää 😉 

Tarvitsen toimittajia, en koulukiusaajia. Tutkivasta journalismista minäkin tietoni ammennan. 

Perussuomalaiset aloittavat oman "TV-kanavan". Tiedotusta hallitsevat nyt vain tietyt TV-kanavat ja kovin yksipuolinen paperinen  media. Vaihtoehtoja "valtamedialle" on tullut, mutta vain vähän ja kehitys on hidasta. Muualla Euroopassa tässäkin asiassa ollaan jo pidemmällä. 

"Siellä missä kaikki valehtelevat totuus on syntiä." (Zarko Petan)

PS: Tähän on tultu ja tässä ollaan. 

"Huhtasaari järkyttyy, kun tajuaa, että jopa neljävuotiailla pikkutytöillä on huiveja päiväkodeissa."

Muut järkyttyvät Huhtasaaresta.

#maassamaantavalla

LauraHuhtasaari
Perussuomalaiset Pori

Olen kansanedustaja, kaupunginvaltuutettu, uskonnon aineenopettaja ja erityisopettaja Porista. Poliitikkona pyrin olemaan aikaansaava ja aktiivinen.
Luonteeltani olen avoin ja helposti lähestyttävissä – uskallan ja haluan sanoa mielipiteeni suoraan. http://www.laurahuhtasaari.com
Mottoja:
"Arguing with a fool proves there are two."
"Be yourself because everyone else is already taken."

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu