Maailmanloppu-spekulaatio

Ennen Yhdysvaltojen presidentinvaaleja Trump ei herättänyt minussa positiivisia mielikuvia. Mielikuvan ei tulekaan pysähtyä,  mutta kysyttäessä olisin aiemmin vastannut, piinkova menestyvä liikemies, joka elehtii käsillään. Trump on värikäs persoona ja esittää asioita niin kuin ne ovat. Se ei ole koskaan ollut huudossa, koska silloin ihmiset hermostuvat, hyökkäävät ja puolustautuvat. Asiallinen puhe tulkitaan usein harmaaksi, jos siinä ei sanota mitään. Jargoniaa pitää opetella, vastaa ja vastaa vaikka pitkäänkin, mutta älä ota oikein mihinkään mitään vahvaa kantaa. Ihmiset usein sekoittavat, että jos asia on paha, ihminen on paha. Jos tuot esiin ikäviä havaintoja, olet ikävä ihminen. 

Siinä vaiheessa, kun median edustajat rehvakkaasti asettuivat Trumpin yläpuolelle ja ennustivat maailmanloppua, jos Trump voittaa, niin kiinnostuin. Herätyskelloni alkoivat soimaan, Trumpissa on pakko olla jotain hyvää, kun noin paljon haukutaan. Kuuntelin tarkkaan. Kun Trump sanoi jotain, kaikki olivat ainakin loukkaantuvinaan. Kun Clinton sanoi jotain, kaikki lähinnä nyökyttelivät. 

Olen joskus miettinyt, millainen ihminen lähtee journalistiksi? Miksi hänen oma vihansa esimerkiksi minua kohtaan sumentaa ajattelua niin paljon, että on valmis jopa nolaamaan koululaisen twitterissä. Koululaisia käveli ohitseni ja he halusivat kanssani kuvaan. Jaoin tämän kuvan twitterissä, johon toimittaja tarttui.
Tere Sammallahti kommentoi asiaa twitterissä seuraavasti: "On semisti kiusallista, että ison mediatalon uutispäällikkö kaivelee jonkin teinipojan Twitter-kuvia ja yrittää lyödä sitä kautta leimaa kansanedustajaan."

Jonkun laskelman mukaan Trumpista kertovat uutiset ovat 92% negatiivisia ja 8% ovat neutraaleja. 

En tiedä miksi ihmiset eivät kestä todellisuutta tai pysty myöntämään sitä ääneen, siksi eräs poliitikko ei kyennyt kertomaan, kummassa maassa asuisi mieluummin Norjassa vai Haitissa. 

https://

Trump voitti vaalit, maailmanloppua ei tullut, ei edes pörssiromahdusta. Trump jatkaa vaalilupaustensa pitämistä:"Kyllä kauppaa, mutta reilua kauppaa." Maiden mukaan Kiina aikoo lisätä huomattavasti yhdysvaltalaisten tuotteiden tuontia, minkä tarkoituksena on pienentää Yhdysvaltain kauppa-alijäämää Kiinaan nähden.

https://yle.fi/uutiset/3-10214513?utm_source=twitter-share&utm_medium=so…

PS: Sunnuntain vinkki. Jordan Peterson edustaa vastakulttuuria kolmannen aallon feminismiä vastaan. Peterson vastustaa vasemmiston totalitarismitaipumusta, joka on huolestuttavat ilmiö myös Euroopassa. Kannattaa tutustua. 

https://www.nytimes.com/2018/05/18/style/jordan-peterson-12-rules-for-li…

https://uusitie.com/professori-jordan-peterson-nuorten-miesten-isahahmo-…

https://.be

LauraHuhtasaari
Perussuomalaiset Pori

Olen kansanedustaja, kaupunginvaltuutettu, uskonnon aineenopettaja ja erityisopettaja Porista. Poliitikkona pyrin olemaan aikaansaava ja aktiivinen.
Luonteeltani olen avoin ja helposti lähestyttävissä – uskallan ja haluan sanoa mielipiteeni suoraan. http://www.laurahuhtasaari.com
Mottoja:
"Arguing with a fool proves there are two."
"Be yourself because everyone else is already taken."

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu