Kokoomus koulukiusaa

 

”Joensuun opiskelevien porvarien aloitteen mukaan perussuomalaiset ovat eurooppalainen kiihkokansallinen oikeistopopulistinen puolue, joka kyseenalaistaa ihmisarvon ja vähemmistöjen puolustamisen, suvaitsevaisuuden ja kansainvälisyyden sekä sivistyksen.”

 

https://www.verkkouutiset.fi/aloite-haluaa-estaa-kokoomuksen-menon-hallitukseen-psn-kanssa/

 

Hamaruksen mukaan kiusaaminen perustuu usein kiusaajan tavoittelemalle valta-asemalle yhteisössä ja alkaa jonkun erilaisuuden nimeämisestä. Luodaan nimityksiä ja kiusatulle rakennetaan maine, joka tarttuu ja leviää yhteisössä. Kiusaaminen jakaa yhteisön jäsenet ”meihin” ja ”heihin”.

 

https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/13307

 

Aikooko kokoomus tehdä itse sellaista, mistä muita syyttää? Kategorinen päätös jonkun ryhmän syrjimisestä poliittisen mielipiteen takia ei kuulu oikeusvaltioperiaatteeseen. Olemme kaikki vajavaisia ihmisiä ja myös kokoomuksessa on tuomion saaneita ihmisiä. 

LauraHuhtasaari
Perussuomalaiset Pori

Olen kansanedustaja, kaupunginvaltuutettu, uskonnon aineenopettaja ja erityisopettaja Porista. Poliitikkona pyrin olemaan aikaansaava ja aktiivinen.
Luonteeltani olen avoin ja helposti lähestyttävissä – uskallan ja haluan sanoa mielipiteeni suoraan. http://www.laurahuhtasaari.com
Mottoja:
"Arguing with a fool proves there are two."
"Be yourself because everyone else is already taken."

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu