EU:n johtajat vaihtoon, aika sanoa hyvästi monikulturalismille!

Unkarin pääministeri Viktor Orban totesi, että Euroopan parlamentin vaalit ensi vuonna lopettaisi monikulttuurisuuden aikakauden. Orban on vastustanut pakollista taakanjakomekanismia ja avointen rajojen politiikkaa. Hän sanoi, että EU: n läntinen poliittinen "eliitti" ei ole onnistunut suojelemaan ulkorajojaan islamisoitumiselta, ja "Euroopan eliitti on selvästi hermostunut tulevista vaaleista". Orbanin mukaan edessämme on suuri hetki: Sanome hyvästi monikulturalismille. 

https://mobile.reuters.com/article/amp/idUSKBN1KI0BK?__twitter_impressio…

Kehityksen suuntaa on mahdotonta enää salata pelkällä hiljaiseksi pelottelulla, vaikka somea sensuroitaisiin vielä enemmän, nykyisen sosiaalisen median myötä näemme, kuinka Euroopan monissa maissa siirtolaisryhmät mellakoivat, terrorisoivat kantaväestöä ja johtavat rikollista toimintaa. Tällaiset monikulttuurisuuden aiheuttamat kustannukset ovat kestämättömiä, inhimillisestä kärsimyksestä puhumattakaan. Menetetyillä alueilla vallitsee kasvava väkivalta ja kaaos. 
 

Suomen tulee yhä olla tietoinen historiallisesta tehtävästään ja tuntea ylpeyttä suomalaisesta perinnöstämme. Mannerheim halusi suojata länsimaisen sivistyksen. Unkari nyt Itävallan ohella toimii länsimaisen kristillisen kulttuurin suojamuureina, kuten vuosisatoja sitten ottomaaneja vastaan.

Ideologiaani ei sovi " uusi itsenäisyys", jossa olemme EU:n lakien ja säädösten toimeenpanija. Kehitys on surullista katseltavaa. Suomen kansallisomaisuutta myydään ja Suomi menettää lopulta kaiken poliittisen ohjausvaltansa. "Julkisen sektorin tehostaminen on uusi tehtävä. Se on kehitettävä kilpailukykyiseksi yksityiseen sektoriin nähden. Tämä on nimenomaan sosiaalidemokraattien tehtävä, koska kukaan ei epäile heitä julkisen sektorin romuttamis- ja yksityistämispyrkimyksiä (Kalevi Sorsan kirja, Uusi itsenäisyys, 1992, s. 261.)" Suomalaiselle veronmaksajalle jää pelkästään laskujen maksaminen, jota ulkomaalaiset sotepalvelutarjoajat lähettävät. Suomalainen perusterveydenhuolto on ollut pitkään aliresurssoitu, tahallaan. Näin saadaan päättäjät painostettua tekemään vaikka huonoja ratkaisuja, koska paineen on annettu kasvaa riittävän suureksi. 

EU pyrkii ylikansalliseen demokratiaan, jossa valtaa ei voi paikantaa eikä vastuullisia vaihtaa. On aika vaihtaa EU:n johtajat ja sanoa hyvästi monikulturalismille! Vaihdetaan suunta. EU:n pakkovallasta pitää siirtyä itsenäisten valtioiden kauppaliittoon. Suomen pitäisi ottaa myös Sveitsin kaltainen suora demokratia käyttöön. Valta kansalle, aidosti.

 

 

LauraHuhtasaari
Perussuomalaiset Pori

Olen kansanedustaja, kaupunginvaltuutettu, uskonnon aineenopettaja ja erityisopettaja Porista. Poliitikkona pyrin olemaan aikaansaava ja aktiivinen.
Luonteeltani olen avoin ja helposti lähestyttävissä – uskallan ja haluan sanoa mielipiteeni suoraan. http://www.laurahuhtasaari.com
Mottoja:
"Arguing with a fool proves there are two."
"Be yourself because everyone else is already taken."

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu