Professorin mielestä persut pitää poistaa somesta

Professorin mielestä persut pitää poistaa somesta. Eikä vain persut, vaan kaikki väärät mielipiteet, koska paras tapa ehkäistä väärien mielipiteiden leviämistä, on estää vihamerkittyjä ihmisiä puhumasta ja toimimasta. Professori Hiilamo on valmis luopumaan kansalaisten mielipiteenvapaudesta. Yliopisto on ollut täysin hiljaa Hiilamon kannanotosta. Ilman mielipiteenvapautta ei myöskään ole lehdistön vapautta. Matias Turkkila muistuttaa, että lehdistövapaus kumpuaa kansalaisten mielipiteenvapaudesta, ei toisinpäin. Oloissa, jossa estetään kansalaisten sananvapaus, ei määritelmällisesti voi olla vapaata mediaa.

https://www.suomenuutiset.fi/hiilamo-pysayttaisi-populistit-lasten-koulu…

Ovatko toiset tasa-arvoisempia kuin toiset? Yliopisto on ottanut kynsiinsä professori Puolimatkan, koska mielet on pahoitettu. Tässä vaaditaan ripeitä toimia vähän samalla tavalla kuin Aki Ruotsalan tapauksessa. On kolme asiaa, joista saa olla vain yhtä mieltä: sateenkaariaate, maahanmuutto ja islam. Vastarinnan kiiskit joutuvat toimenpiteiden kohteiksi, koska ovat "tasa-arvovastaisia". No joo, ei mitään uutta auringon alla, fasismi vain muuttaa muotoaan. Aikoinaan Snellmania pidettiin jopa vaarallisena kiihkoilijana, eikä hän saanut enää virkaa yliopistossa.

"Homofobia, islamofobia, xenofobia… Words created by fascists and used by cowards to manipulate."

 

Valta suojelee aina itseään, keinoja kaihtamatta, riippumatta edes kuka on vallassa. Olen monta kertaa sanonut, että olisi naiivia ajatella, että vain Venäjä pyrkii vaikuttamaan muiden maiden vaaleihin. Nyt viimeksi monikansallinen globaali jätti sekaantui Ruotsin valtiollisiin vaaleihin vain 40 päivää ennen vaali-iltaa. 

https://www.suomenuutiset.fi/youtube-perui-ruotsidemokraattien-videota-k…

PS: Nyt myös ymmärrän, mitkä olivat ne "erittäin painavat syyt" ottaa 15 vuotta vanha graduni tutkintaan, keinoja kaihtamatta. "Onkin erikoista, miksi Jyväskylän yliopisto osallistuu tällaisiin shikaaninomaisiin (lakitermi: kiusantahtoinen) tarkoitusperiin. ”Oppi- tai tutkimuslaitos voi kuitenkin päättää, ettei HTK-tutkintaa suoriteta, jos väitetystä loukkauksesta on kulunut niin pitkä aika, ettei tutkinnalla ole merkitystä tutkimuseettisesti kestävien käytäntöjen, tutkimuksen laadun varmistamisen eikä muiden oikeusturvan kannalta." Yliopisto on myös rikkonut minulle kuuluvia tekijänoikeuksia. 

http://panuhuuhtanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/257497-laura-huhtasaaren-v…
 

LauraHuhtasaari
Perussuomalaiset Pori

Olen kansanedustaja, kaupunginvaltuutettu, uskonnon aineenopettaja ja erityisopettaja Porista. Poliitikkona pyrin olemaan aikaansaava ja aktiivinen.
Luonteeltani olen avoin ja helposti lähestyttävissä – uskallan ja haluan sanoa mielipiteeni suoraan. http://www.laurahuhtasaari.com
Mottoja:
"Arguing with a fool proves there are two."
"Be yourself because everyone else is already taken."

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu