Naurattaisi, jos minua naurattaisi

 

Sodankäynti perustuu harhaanjohtamiseen. Kun leimakirveet on valittu, niin todiste kyllä keksitään. 

Kokoomus on viime aikoina erityisesti kunnostautunut väärän tiedon levittämiseen perussuomalaisista.  Orpo kauhisteli lehdessä, kuinka minun puheeni talousarviokäsittelyssä olivat hänelle liian kylmää talouspolitiikkaa. Puolustin maataloutta, teollisuuttamme, infraa ja muutenkin omien verovarojemme priorisoimista omille kansalaisillemme  perusteettomien turvapaikkahakemusten sijaan. Tähän väliin on muistutettava lukijaa siitä, että media ei koskaan kyseenalaista perussuomalaisiin kohdistuvaa arvostelua, eikä vaadi perusteluja, päinvastoin, toistaa vääriä mielikuvia ja luo niitä itse lisää. 

Kokoomus on taas sotajalla, tällä kertaa käytössään Putin-kortti. Hyökkäys on paras puolustus, ja on syytäkin jotenkin yrittää harhauttaa, koska sen verran omituista Venäjä-politiikkaa kokoomus näyttää harjoittavan. 

Kokoomuksen Stubb halusi viisumivapautta venäläisille, Grahn-Laasonen vastusti venäläisten maakauppojen rajoittamista, ja Mykkänen pitää puolustuslaitoksen virat auki Venäjän kansalaisille. Missä voi sekä puolustusministeri että puolustusvoimain komentaja olla venäläinen, Venäjällä ja Suomessa. Perussuomalaiset vielä kehtaavat vaatia maamiinoja takaisin, mutta miksi puhua faktoista, jos ne pilaavat hyvän sepustuksen. Show must go on. This is politics. 

Tätä kirjoitusta on innoittanut Matias Turkkilan twiitti ja Sodankäynnin taito, Sun Tzu.

Alla eduskunnassa pitämiäni kylmiä puheenvuoroja. 

https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/Puheenvuoro/Sivut/PUH_85+2018+3+176+17…

https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/Puheenvuoro/Sivut/PUH_86+2018+2+46+46….

 

LauraHuhtasaari
Perussuomalaiset Pori

Olen kansanedustaja, kaupunginvaltuutettu, uskonnon aineenopettaja ja erityisopettaja Porista. Poliitikkona pyrin olemaan aikaansaava ja aktiivinen.
Luonteeltani olen avoin ja helposti lähestyttävissä – uskallan ja haluan sanoa mielipiteeni suoraan. http://www.laurahuhtasaari.com
Mottoja:
"Arguing with a fool proves there are two."
"Be yourself because everyone else is already taken."

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu