Koulujen ei tule politisoitua vastustamaan jotain puoluetta

Useat opiskelijat ovat ottaneet minuun yhteyttä ja kertoneet, kuinka koulujen opettajat lietsovat ja kannustavat vihaan demokraattisesti valittuja puolueita ja poliitikkoja kohtaan. Erityisesti presidentivaalien aikana sain tällaista palautetta sekä opiskelijoilta että vanhemmilta.  Aikoinaan totalitaristisissa yhteiskunnissa pyrittiin jo pienet lapset aivopestä kannattamaan tiettyä poliittista aatesuuntaa. Koulujen ei tule politisoida opiskelijoita vastustamaan perussuomalaisia.

Jälleen osoitus kouluissamme olevasta ilmapiiristä, ainoa mistä koulun aikuiset ja apulaispormestari ovat huolissaan, on minun julkaisemani kuva. He vaativat työrauhaa ja ihmettelvät, miksi julkaisin kuvan twitterissä. Tiedoksi tämä kuva on julkinen etunimineen, nyt myös lisäksi minun twitterissäni.

https://yle.fi/uutiset/3-10431844?utm_source=twitter-share&utm_medium=so…

https://www.instagram.com/p/BeqH40-lQ6b/?utm_source=ig_share_sheet&igshi…

Kuva onkin instasta poistettu. Linkki ei enää toimi. 

LauraHuhtasaari
Perussuomalaiset Pori

Olen kansanedustaja, kaupunginvaltuutettu, uskonnon aineenopettaja ja erityisopettaja Porista. Poliitikkona pyrin olemaan aikaansaava ja aktiivinen.
Luonteeltani olen avoin ja helposti lähestyttävissä – uskallan ja haluan sanoa mielipiteeni suoraan. http://www.laurahuhtasaari.com
Mottoja:
"Arguing with a fool proves there are two."
"Be yourself because everyone else is already taken."

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu