Raukkamaista

Miksi toimittajat eivät kysy koulun rehtorilta ja Tampereen kaupungin kasvatus- ja opetusjohtajalta oleellista kysymystä, eli rikkoiko koulu oppilaiden tietosuojaa julkaisemalla koulun seinällä ja Instagramissa julisteen, jossa on oppilaiden nimi, koulu ja luokka? Instagram-linkkiä voi kuka tahansa jakaa, laillisesti. Myös julkaistusta julisteesta voi kuka tahansa ottaa valokuvan, ja tekijänoikeus on valokuvan ottajalla. Valokuvan ottaminen ja julkaiseminen kuuluu sitaattioikeuden piiriin, jos kyseessä on julkistettu teos. Mediassa on annettu väärää tietoa, että minä olisin rikkonut lakia, se ei pidä paikkaansa.

 

Koulun rehtorin ja Tampereen kaupungin kasvatus- ja opetusjohtaja Kristiina Järvelän olisi syytä kantaa huolta oppilaiden asennemuokkauksesta, eikä syyttää kansanedustajaa asian esille nostamisesta.

Kummallista, kun kerrot jotain, sitä ei tapahtunut, kun yksilöit, olet syyllinen? 

Tässä muutama tuore palaute tällä kertaa vanhemmilta.

Asennemuokkausta.

‪”Poikani historian opettaja veti hihastaan persukortin, eli vertasi esim. natsien kristalliyötä persupolitiikkaan ja jos persut pääsee valtaan, niin natsisaksa. Sanoin pojalle ottavani yhteyttä kouluun poliittisesta ja törkeästä leimaamisesta mutta juniori pelkäsi leimautuvansa.”‬

”Ite kun olen kasiluokkalaisen isä, niin poikani sanoi minulle, että miksi kannatat Lauraa, koulussa on sanottu et se on rasisti.” Koulun aikuiset olivat kutsuneet minua rasistiksi.

Lähde: 

https://harto.wordpress.com/2018/10/03/huhtasaaren-jakaman-oppilastyon-t…

 

 

 

 

 

LauraHuhtasaari
Perussuomalaiset Pori

Olen kansanedustaja, kaupunginvaltuutettu, uskonnon aineenopettaja ja erityisopettaja Porista. Poliitikkona pyrin olemaan aikaansaava ja aktiivinen.
Luonteeltani olen avoin ja helposti lähestyttävissä – uskallan ja haluan sanoa mielipiteeni suoraan. http://www.laurahuhtasaari.com
Mottoja:
"Arguing with a fool proves there are two."
"Be yourself because everyone else is already taken."

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu