Raivo, joka perustuu nolla-argumenteille

Kirkko kohtasi perussuomalaiset. Keskustelemaan Mikaelinseurakuntaan oli kutsuttu minut ja Ville Tavio.

"Minä toivon kirkolta ja teiltä, että kirkko rohkeasti puolustaisi kristillisiä arvoja, kristittyjä ja kristillistä perinnettä, koska muuten islam pyyhkii yli. Me tarvitsemme vahvan kristinuskon Suomeen. Me tarvitsemme nuorisoherätyksen, ja haluan, että jokaiselle nuorelle olisi ilo tulla kirkkoon. Haluan, että tulee uusi herätys, jossa jokainen voi löytää itselleen Jeesuksen. Sateenkaariaatetta, islamia ja maahanmuuttoa saa ja pitää arvostella. Jos ei ole sananvapautta, ei ole mitään vapautta. Älkää alistuko yhteiskunnan hegemonia edessä, älkää alistuko sateenkaariaatteelle, vaan pitäkää Raamatun sanasta kiinni, pitäkää evankeliumista kiinni, pitäkää Jumalan sanasta kiinni. Se on rohkeutta ja sitä me teiltä odotamme." 

Tästä loppukaneetista "vihervasemmisto" raivostui ja alkoi mellastamaan. Surullista, että Turun Mikaelinseurakunta on joutunut vihervasemmiston vihan kohteeksi. Ilta oli onnistunut ja sujui suunnitelmien mukaisesti, dialogia kävimme puolin ja toisin. Pelkkä läsnäoloni (missä vain), saa vihervasemmiston hysteeriseksi.

He näkevät niin paljon vihaa joka paikassa, että heidän on pakko haukkua kaikki muut. He puolustavat ihmisarvoa niin raivokkaasti, että heille ei jää muuta vaihtoehtoa kuin jatkuva muiden nimittely natseiksi ja rasisteiksi He puolustavat demokratiaa niin tarmolla, että heidän mielestään vääriä mielipiteitä ei saisi edes esittää, eikä pahoja ihmisiä saisi päästää ääneen. 

 

PS: Joskus pitää myös hyväksyä, että vaikka kuinka harrastaisimme dialogia, toisen ajatuksista ei vain saa kiinni. Mistä johtuu rajaton naiivius? Uniikit aivot? Pakko myöntää, en tule koskaan ymmärtämään näitä "aikamme sankareita".

 

https://

LauraHuhtasaari
Perussuomalaiset Pori

Olen kansanedustaja, kaupunginvaltuutettu, uskonnon aineenopettaja ja erityisopettaja Porista. Poliitikkona pyrin olemaan aikaansaava ja aktiivinen.
Luonteeltani olen avoin ja helposti lähestyttävissä – uskallan ja haluan sanoa mielipiteeni suoraan. http://www.laurahuhtasaari.com
Mottoja:
"Arguing with a fool proves there are two."
"Be yourself because everyone else is already taken."

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu