LauraHuhtasaari Politiikka on pääosin mielipiteitä

Kaikki blogit puheenaiheesta Al Gore

Arktinen alue ei ole enää lämmennyt 2000-luvulla

Jokainen muistaa Yhdysvaltojen varapresidentin Albert Goren ennustuksen, Arctic would be ice free in the summer 2014. No näin ei käynyt ennustus toteen. Arktisen jääpeite ei ole enää supistunut 13 vuoteen.

Arktinen alue on viilenemässä.

Ilmastopelottelun lyhyt historia ja syyt. Ei syytä panikoida.

Kun meitä on taas vaadittu panikoimaan pikaisen maailmanlopun edessä, on syytä palauttaa mieleen, että kyse ei ole uudesta vaan säännöllisesti toistuvasta ilmiöstä historiassa. Pari esimerkkiä:

1982 YK:n ympäristökokouksessa esitettiin virallinen ennuste, että maailmaa kohtaa ydinsotaan verrattavissa oleva ympäristökatastrofi muutamassa kymmenessä vuodessa elleivät hallitukset toimi heti. Totaalinen ja palautumaton tuho iskisi viime vuosisadan vaihtumiseen mennessä, ellei ryhdyttäisi kiireellisiin toimiin.

Ilmastotiede oikoo alalla vallinneita käsityksiä

Eihän siinä mitään, tiedeyhteisö käy normaalia väittelyä asioista ja siten tiede edistyy, tiede tunnetusti korjaa itse itseään.

21.9.2017

”Ilmastomuutoksen estäminen on helpompaa kuin tiedeyhteisö on aiemmin arvioinut, väittää uusi tutkimus.” https://www.tiede.fi/artikkeli/uutiset/ilmastonmuutoksen-torjunta-voi-helpottua

 

6.6.2015

 

Ilmastonmuutos Jesse Venturan näkemänä suuri huijaus!


Uskokaa nyt, ihminen ei voi vaikuttaa ilmastonmuutokseen!                                                                          2015

Ilmastouskon kirkolla rahoiksi - Al Gore

 

Kaikkihan me muistamme Al Goren, joka USA:n presidentinvaalikisassa hävisi George W. Bushille ja ryhtyi ilmastouskon matkasaarnaajaksi. Tuohon aikaan meikämedia kertoi, että Al Gore on "älykkö" ja kilpakumppaninsa G.W. Bush "apina". No, GWB:llä on loppututkinnot sekä Harvardista että Yalesta, mutta Al Gore lopetti yhden lukukauden jälkeen Harvardissa ja siirtyi jakamaan demopuolueen lentolehtisiä ja koki ilmastoherätyksen.

Vain yksi maapallo - ilmastonmuutos on pysäytettävissä

Syyt miksi ihmiset päättävät toimia jonkin tärkeäksi kokemansa asian puolesta ovat moninaiset. Joskus se on tieto ja fakta, joskus taas vahva usko johonkin, minkä kokee oikeaksi. Useimmiten se on kuitenkin vahva tunne, joka riipaisee sydämestä.

Näin kävi USA:n entiselle varapresidentille Al Gorelle. Pidellessään lastaan, joka oli menehtyä auto-onnettomuudessa, mutta joka kuin ihmeen kaupalla selvisi hengissä, Gore ymmärsi, miten pienestä elämä on kiinni. Laajemmassa mittakaavassa ihmisen elämä on kuitenkin kiinni tämän ainokaisen planeetan selviytymisestä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä