LauraHuhtasaari Politiikka on pääosin mielipiteitä

Kaikki blogit puheenaiheesta Demarihallitus

Politiikan myllerrys käynnissä

Antti Rinne on kadonnut jonnekin, Mika Lintilä antaa lausuntoja ja Krista Mikkonenkin on enemmän esillä kuin pääministeri.

No sehän on vain hyvä, että hallitus on leveällä rintamalla otsikoissa. Kaukana on se aika jolloin Matti Vanhanen kielis kaiken keskeneräisen, eikä sitten mitään valmista tullutkaan, vaan pääministeri lähti kesken hallituskauden polvileikkaukseen.

Rinteen vappusatasesta pieneläkeläisille

Taannoin pidin Antti Rinteen "vappusatasen" lupaamista eläkeläisille erinomaisena poliittisena taktiikkana. Nyt sitten Rinne pääministerinä aloittaa toteuttamaan lupaustaan. En moiti.

Vaikken talousviisas olekaan, niin oletan ison osan pieneläkeläisille jaettavasta "ylimääräisestä" rahasta kiertävän takaisin suomalaisille yrityksille ja verokarhulle. Vähän kuin yritystukea olisi annettu eläkeläisiä palveleville elintarvike-, vaatetus- ja ravitsemusliikkeille optikkoja unohtamatta.

Hallituksen talousyhtälö vailla realismia

Maamme tuleva hallitus on julkistanut ohjelmansa. Hallitus antaa runsaita lupauksia sinänsä kannatettavien asioiden toteuttamisesta (tai selvittämisestä), mutta niiden toteutuksen taloudellinen perusta on epämääräinen ja vinoutunut.

Kurjuudesta kansanrintamaan!

Piti odottaa lähes parikymmentä vuotta, että Demareille mahdollistui tila hallituksen muodostamiseen.

En tiedä, onko Lipponen vielä Demari, mutta melkoisen loven hän aiheutti kansallemme oikeistolaisella politiikallaan.

Nahkurin orsilla tapaamisellaan, Lipponen viestitti kummallisuuksia. En edes tiedä mitä, mutta elämään jäi sekin lausahdus. 

Oikeistolainen valta on tuhonnut suomalaista yhteiskuntaa ja sen arvoja jo liian kauan.

Vuoden 2015 hallituksen muodostajana toiminut Keskusta, käveli kaikkien niiden arvojen ylitse, joita oli aikanaan kunnioittanut.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä