LauraHuhtasaari Politiikka on pääosin mielipiteitä

Kaikki blogit puheenaiheesta Ennätyskylmää

Mistä media vaikenee

Kerrotaan kyllä Lähi-idän kuivuudesta ja ruokakriisistä. Ajoittainen kuivuus on väistämätön ilmiö Lähi-idässä ja Afrikan sarvessa. Kuivuusjaksoihin voisi koittaa varautua, sensijaan, että toitotetaan iänikuisesta ilmastonmuutoksesta.

Entäs löytyykö mainintaa kovasta talvesta ja ennätyksellisestä lumitilanteesta pohjoisella pallonpuoliskolla. No ei media nosta tällaisia asioita esille.

Kylmin syyskuu kymmeneen vuoteen

Amerikkalainen professori on nyt perehtynyt hiilidioksidin ja lämpötilan korrelaatioon viimeisen 500 miljoonan vuoden ajalta, eikä ole löytänyt pääosiltaan muuta kuin negatiivista korrelaatiota.

https://www.mdpi.com/2225-1154/5/4/76/htm

"These data collectively support the conclusion that the atmospheric concentration of CO2 was largely decoupled from T over the majority of the Phanerozoic climate."

NOAA (USA) jäi kiinni lämpötilatilastojen manipuloinnista jälleen kerran

 Paul Homewood yllä pitää nettisivustoa ”Not A Lot Of People Know That” eli vapaasti suomennettuna “Mitä monet ihmiset eivät tiedä”. Hän analysoi ilmastonmuutokseen liittyviä uutisia, joihin liittyy virheitä tai uutisia, joita valtamedia vääristää tai salaa. Esimerkiksi en ole havainnut suomalaisessa mediassa seuraavaa uutista: ”Englannissa sijaitsevassa maailman suurimmassa merituulipuistossa, joka otettiin käyttöön vuonna 2013, joudutaan hätätoimenpiteenä vaihtamaan 140 tuuligeneraattorin lapaa korroosion vuoksi”.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä