LauraHuhtasaari Politiikka on pääosin mielipiteitä

Kaikki blogit puheenaiheesta Esko Ahon hallitus

Jo puolet luottotiedottomista on siirtynyt äänestämään Perussuomalaisia

Suomen politiikassa on ottamassa vallan syrjäytetyt kansalaiset, luottotiedottomat ja ulosotossa olevat ylivelkaiset, joita on jo puolimiljoonaa. Heidän edustus on vahva jo nykyisessä Eduskunnassa. Kiitos siitä Kepulle, Demareille ja Kokoomukselle, jotka ovat sivuuttaneet yksityisyrittäjät ja kuluttajat, heidän oikeusturvansa jo 28-vuotta, Esko Ahon hallituksesta ja Koiviston konklaavista lähtien.

90luvun pankkikriisin lamaveteraanien lasten katkeruutta on syytäkin pelätä

”Sisällissodasta selvinnyt Suomi pelkäsi punaisia äitejä ja lasten kasvavaa katkeruutta- 2-vuotias Rauha ja sadat muut punaorvot siirrettiin valkoisiin perheisiin Pohjanmaalle” Lähde YLE. Tämä oli samankaltainen toiminta, joka tehtiin Francon ajan Espanjassa, jota Suomessa on kauhisteltu.

Tämä päivän poliitikoilla on pelko perseessä ja se todella näkyy nyt niissä lakialoitteissa, joita väkisellä yritetään ajaa läpi. 

Keskustan puoluekokous ryöstetyissä tiloissa

Keskustan pääministeri Esko Ahon hallitus, 1991-95, avasi Pandoran lippaan ja päästi kaikki vitsaukset ulos. Alkoi yrittäjien ja toisen velallisten ryöstö. Aho piteli pohjattoman säkin suuta auki, kun varkaat rohmusivat sinne verokirstusta satoja miljardeja markkoja. Samalla lähtivät pankkiirit liikkeelle surmaten velallisia ja anastaen heidän omaisuutensa. 

Kysymykseni teille, jotka aiheutitte äitini ja kahden veljeni kuoleman

Pitkästä aikaa päätin kirjoittaa blogini tunteella, eli mitä sisälläni tunnen ja olen tuntenut viimeiset 25-vuotta. Se kaikki kärsimys ja suru on vieläkin patoutunut sisälleni, niin että se voi tappaa minä hetkenä tahansa. Kuka tahansa teistä blogini lukijoista ei myöskään voisi unohtaa heitä, jotka läheisenne olisi surmannut, vaikka sitten humalassa autolla ajaen tai muilla tavoin, kun oikeutta ette ole saaneet.

Veronmaksajat, Esko Ahon hallitus otti 300miljardia valtiolle velkaa?

Kaksi vuotta sitten julkaisin blogissani, jota yksikään tiedotusväline ei ole aiemmin kertonut, että Esko Ahon hallitus, 1991-95, otti valtiolle velkaa 300miljardia markkaa, eli 50miljardia euroa, joka on puolet tämän päivän valtionvelasta.

Samalla mentiin Euroopan Unioniin vaikka valtionvelan osuus BKT:sta oli lähes 100%:a, miten sinne yleensä päästiin sillä velkamäärällä? Valehdeltiinko EU:lle hakemisvaiheessa Suomen talouden tilasta?

Pääministeri Sipilä ja kumppanit, jospa ajattelisitte välillä koko kansaa?

Teidät poliitikot, niin kunnissa, kaupungeissa ja valtiossa valitaan kansan äänillä. Te lupaatte valtavasti hyviä asioita, mutta unohdatte kertoa äänestäjille sen, että ne lupaukset toteutetaan vain itselle ja lähipiirille.

Olette saanut nyt toteuttaa jo 701 päivää niitä toiveita, joita Teillä itsellä on ollut ja korvaanne on läheltä kuiskuteltu.

Rikoksista suurin

Murhako? Ehei, Raiskausko? Ehei. Ryöstökö? Ehei. Varkausko? Ehei. Ministerin pestikö? Ehei. Pankkiiriko? Ehei, Alkoholistiko? Ehei. Rattijuoppoko? Ehei. Huumekauppiasko? Ehei. Kaupunginjohtajako? Ehei, Natsiko? Ehei…

YLE:n toimittaja teki sen, mihin minä en pystynyt

Olen yrittänyt täällä jo neljä vuotta blogeissani kirjoittaa, että kuinka yritys ja yrittäjät tuhottiin, mutta jaarittelin asioita pitkästi, joten en pystynyt välittämään lukijoilleni kokonaiskuvaa.

YLE:n ammattitaitoinen toimittaja siihen pystyi hetkessä, eli kokomaan valtavasta aineistostani sen oleellisimman. Syy juttuun oli se, että minut äänestettiin 50:n aktiivisimman henkilön joukkoon Kainuun maakunnan historiassa.

Katso videot ja lue alla olevasta linkistä

Minun itsemurhaviestini

Tänään vietetään ”Maailman itsemurhien ehkäisypäivää”

Yrittäjän anteeksipyyntö 90-luvun pankkikriisistä

Nyt kun Presidentti Niinistö, Pääministeri Sipilä ja Ulkoministeri Soini ovat jo pyytäneet anteeksi 90-luvun pankkikriisin uhreilta, niin minun pitänee myös pyytää anteeksi. Tässä on vain se ero, että päättäjät kilistelevät shampanjalasejaan anteeksipyynnön kera, kun minä yrittäjänä yritän sinnitellä hengissä. ps.minä ne shamppakaljat maksoin.

Anteeksipyyntöni

Olen todella pahoillani, että perustin yrityksen Kainuun korpeen, hain pankista lainaa ja investoimme 465 miljoonaa markkaa, josta omilla pääomilla ja tulorahoituksella katoimme 200mijoonaa markkaa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä