LauraHuhtasaari Politiikka on pääosin mielipiteitä

Kaikki blogit puheenaiheesta Euroopan ja muun maailman talouskriisi

Yskiikö kiinalaisten talousmoottori?

Sanotaan, että elämme kiinalaisten vuosisataa. Tänään Kiinan talous on maailman suurin mitattuna sillä ainoalla oikealla vertailutyökalulla – ostovoimamittaroituna, eikä valuuttapelillä [1. Kiina on mobilisoitunut kaikkialle [2 – nyt myös Suomeen. Samalla kiinalaiset matkailijat kuluttavat ”vaivalla säästettyä” valuuttavarantoa. Kiinan investoinnit ja matkailijavirrat veivät maastaan noin 800 miljardia USD takaisin ”lähtösijoilleen” vain reilu vuodessa --- [SP/BOFIT]

 

EU-kriittisyys on välittämistä ja vastuullisuutta - Pystymme parempaan!

EU:n on pidettävä tiukasti huolta siitä, että jäsenmaat noudattavat pelisääntöjä ja toisekseen EU itse pitää kiinni omista säännöistään. Kuka ottaisi sellaista unionia vakavasti, joka ei noudata edes omia lakejaan ja pelisääntöjään? Ei kukaan. Välillä tuntuu siltä, että EU on vain väline monille valtioille ylläpitää kulissia. Jotta lait ja pelisäännöt olisivat ylipäätään uskottavia, niin EU:n pitäisi tiukemmin valvoa jäsenmaitaan ja automaatiorangaistuksia sovellettava niin, että kaikkia kohdeltaisi samalla tavalla.

 

sata syytä olla äänestämättä enää Sauli Niinistöä

 

Kuka käski äänestää tätä miestä ei olisi ollut mikään pakko 

 

http://sauliniinistosalosta.blogspot.fi/2016/12/10-syyta-olla-aanestamat...

 

Suomalainen käytä järkeäsi ja ole skeptinen Niinistön suhteen äläkä äänestä häntä enää jos hän asettuu vielä ehdolle 2018 vaaleissa, auta hänet ansaitsemalleen eläkkeelle yksinkertaisesti niin että älä äänestä enää häntä.

Hän on jo vanhus eikä hän uudistu. Suomen etu on se että Niinistö jää jo eläkkeelle pois presidentin tehtävistä.

 

Metsänviljelystä ratkaisu kasvavan väestön ruokahuoltoon

Vuohet ja lampaat selviytyvät hyvin köyhän maaperän antimilla. ”Lähi-idässä on metsät hakattu, ei ole enään Manbrentammistoja, vuohet ja lampaat ovat pitäneet huolen lopulisesta maaperän köyhtymisestä.” Puut toisivat tarvittavaa humusta maaperään, jotta maaperässä voisi sitten kasvattaa muutakin kuin lampaille kelpaavaa ruohoa?

Maailman tilaa kuvaava trendi on laskeva

Palasin hiljattain mielessäni vuoteen 2005, jolloin olin vaihdossa Hong Kongissa. Nuorena miehenä tulevaisuus näytti valoisalta, ja päähuolena maailmalla oli ilmastonmuutos. Itse en aiheesta stressannut, ajatuksella että jos asiat menevät tämän suhteen riittävän huonoksi, ihmiskunta kykenee varmaan tekemään tarvittavat toimenpiteet tarvittaessa.

USAn seuraava presidentti

Kansa tulee haluamaan: USAn seuraava presidentti on Reaganin kaltainen,  Trump tai vastaava.  USA on saanut tarpeekseen nobelisteista  kuten Obama ja pähkinänviljelijä Carter.  Nythän jenkeissä valitaan presidenttiä omalle valtiolle, ei Yhdistyneille Kansakunnille.

Enneuni vdlta 1997, joka on nyt toteutumassa.

Minulta pyydetään aina silloin tällöin ja varsinkin viimeaikoina tämän enneuneni linkkiä. Laitan sen nyt tänne. Tallentakaa. Tästä voi olla hyötyä. Enneunen avainsana on meille suomalaisiille ja miksei muillekin maille "omavaraisuus" - omavaraistalous.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä