LauraHuhtasaari Politiikka on pääosin mielipiteitä

Kaikki blogit puheenaiheesta Euroopan yhteisö

Pääoma on järki, meiltä puuttuu särki

Uuden euroopan lyhyt historia n. 29 vuotta suomalaisen näkökulmasta.

 

Eurooppa tarkoittaa ihmisen karsinaa, jossa ideologia edistää "yksityisen" kommunismin yhteisiä arvoja. Ei saa olla erilaisuutta, vaikka siitä ei olisi harmia muille. Ei saa olla ihmisen itsenäisyyttä, koska ihminen ei ole viisas omassa ryhmässään päättämään paikallisista tarpeistaan, eikä varsinkaan ole valmis huomioimaan muun maailman tarpeita. Itsenäinen kansa on kulissi. Sitä ei olekaan. Johtohahmot tottelevat ns. näkymätöntä johtoideologiaa. Pelataan tunteilla ja psykologialla.

Älkää koskeko meidän saunapalvattuihin lihoihin!

Sydämessäin kuohahti, kun luin, että EU suunnittelee saunapalvin valmistamisen kieltämistä.

Pah, pah, pah sentään! 

Tuskin kukaan ihminen Suomessakaan saunapalvattuja lihatuotteita niin paljon vatsaansa ahmii, että pah-yhdisteillä olisi jotain vaikutusta.

Onko kukaan ajatellut, kuinka paljon bakteereja tulee eteläeurooppalaisiin kinkkuihin, kun niitä kuivataan missä sattuu? Kaiken maailman kärpäset niiden ympärillä pörrää. 

Euroopan taloushallinto oli natsien idea

Vain harva todella tietää mistä EU ja sen aikaisemmalta nimeltään EY=Euroopan Yhteisö. Myöskään moni ei tunne euroon liittyvää syntyhistoriaa. Mksi sitten näin ? Siitä syystä jotta ihmiset saataisiin uskomaan siihen kaikkeen hyvään mitä on luvattu EU:n ja euron myötä.

Viime vuosina on osoittautunut ettei asiat olekaan niin kuin on kerrottu ja uutta tietoa vuotaa jatkuvasti julkisuuteen.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä