LauraHuhtasaari Politiikka on pääosin mielipiteitä

Kaikki blogit puheenaiheesta Fantastinen konsensus

Ilmastotutkimus pseudotiedettä?

 

Hallituksia on harhautettu pseudotieteellä!

 

Kuinka huonoa tiedettä hallitukset ovat käyttäneet päätöksenteon tukena. Wall Street Journal julkaisi kirjoituksen, jonka mukaan puolet tutkimuksista ovat luultavasti vääriä!? ”Half the results published in peer-reviewed scientific journals are probably wrong.”

 

Ilmastotiede oikoo alalla vallinneita käsityksiä

Eihän siinä mitään, tiedeyhteisö käy normaalia väittelyä asioista ja siten tiede edistyy, tiede tunnetusti korjaa itse itseään.

21.9.2017

”Ilmastomuutoksen estäminen on helpompaa kuin tiedeyhteisö on aiemmin arvioinut, väittää uusi tutkimus.” https://www.tiede.fi/artikkeli/uutiset/ilmastonmuutoksen-torjunta-voi-helpottua

 

6.6.2015

 

Onko Suomi yksipuoluejärjestelmä?

Tuo kysymys pompahti jälleen kerran esiin nyt kun puolue-eliitti valitsi isoihin puolueisiin puheenjohtajat ja maallemme samalla uusia ministereitä. Stubbin ja Rinteen valinnat ehkä selkiinnyttävät kuvaa vasemmistosta ja oikeistosta, mutta vain piirun verran – ja vain teoriassa. Mainittakoon saman tien, että en usko puolueita (tai muitakaan) johtavien persoonien merkitsevän kansanvallalle sen enempää kuin ulkoista vaikutelmaa mielikuvatasolla. Myyntiin sillä on kyllä merkitystä, sillä tarkoitan vaaleja.

 

Jyrki Kataisen poliittinen testamentti

Pääministeri Jyrki Katainen on lausunut poliittisen testamenttinsa, niin hyvässä kuin pahassa. Tämä on samalla viimeinen kirjoitukseni Kataisen tiestä oman Suomessa vaikuttaneen poliittisen ohjelmansa iltaan.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä