LauraHuhtasaari Politiikka on pääosin mielipiteitä

Kaikki blogit puheenaiheesta Iltapäivälehti

Iltalehden pohjanoteeraus

Iltalehden nettisivulla oli tänään aamulla kaiken muun uutisvirran keskellä linkki, joka houkutteli katsomaan videota: ”Näin murisee rajuin Lexus V8 kautta aikojen”.  Linkin takaa löytyi valmistajan mainosvideo, jolle ei ole vaivauduttu tekemään mitään lisäarvoa. Kuinka paljon tunnetut mediat kestävät tällaista huijaamista?

Paperisten iltapäivälehtien tulevaisuus

Kaiket päivät toimitusten huolella laatimat iltapäivälehtien lööpit kirkuvat ruokakauppojen ja R-kioskien lehtitelineissä. Hinnallakin kamppaillaan jatkuvasti. Joka viikko jompikumpi lehti on alennuksella myynnissä ja joskus tarjouspäivät osuvat yksiinkin, joskin harvoin. Toisinaan alennettu aviisi on vain saatavilla jossain ruokakaupassa muttei R-kioskilla, joten hinnalla jumpataan monipuolisesti.

Hei. Olen Iltasanomien julkkis :D!

Voi pojat!

Mä pääsin tänään ensimmäistä kertaa mun kampanjassa iltapäivälehteen. Se on varmaan merkki mun suuren kiinnostavuuden ja suosion noususta ja muodostamastani uhasta Suomen tulevaisuudelle :D!

Olen syvästi pahoillani Suuresta Valheesta, kun olen täältä kommarirasisitfasistiputinistiviherpiipertäjävasemmistopuolueesta käsin yrittänyt ylläpitää itsestäni nöyrää, köyhän kansanmiehen kuvaa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä