LauraHuhtasaari Politiikka on pääosin mielipiteitä

Kaikki blogit puheenaiheesta Lelusalakuljettaja

2016 SDP:n puoluesihteeri nuhteli minua lelusalakuljettajan paljastamisesta.

Vaadin silloisen puolueeni SDP:n tuomitsemaan jihadismin, rikokset, kansanmurhaan yllyttämisen ja ottamaan vastuun teoistaan lelusalakuljettajana tunnetuksi tulleesta Rami Adhamista, minkä puolue kutsui avosylin asettumaan ehdokkaaksi Helsingin kunnallisvaaleihin.

”Maailmankuulu Aleppon lelusalakuljettaja valitsi SDP:n – Tuomioja: ”Hän on tehnyt esikuvallista työtä” – Kirjoittaa SDP:n puoluelehti demokraatti.fi.

IN - Leluilla ja lapsilla hankittua sympatiaa - mikä motivoi avustusretkille?

Uutisiin ponnahti aiheellisesti pieni – suuri asiakokonaisuus, jonka ulottuvuus on koskettavampi kuin lelut. Orpolapset ovat herättävää inhimillisyyttä ja karkea keino saavuttaa omia itsekkäitä tavoitteita.

Lelusalakuljettaja meissä

Kuullessani ensi kerran televisiossa Rami Adhamin kommentteja Aleppon tilanteesta mies esiintyi hyvin vakuuttavasti, ja lelujen kuljettaminen aleppolaislapsille teki hänestä nopeasti sankarihahmon. Siksi Helsingin Sanomien julkistamat ensi tiedot hänen toimintansa kyseenalaisista puolista synnyttivät epäilyn siitä, onko taustalla ehkä ollut FSB:lle tyypillinen informaatiovaikuttaminen. Uusimpien tietojen valossa tästä ei ole ollut kyse, vaan mies itse on vienyt menettelytavoillaan pohjaa pois myös niiltä hyviltä asioilta, joita hän on kiistatta saanut aikaan.

”Suomalaiset tulevat nielemään sen...”

HS paljasti hyväntekijänä esiintyneen ”lelusalakuljettaja” Rami Adhamin karut viestit.

”Suomalaiset tulevat nielemään sen. Jos eivät, työnnetään se heille peräpuikolla.”

*

I-S kirjoitti aamulla Helsingin Sanomien paljastusreportaasin (HS 21.10.2016) perusteella:

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001935184.html

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä