LauraHuhtasaari Politiikka on pääosin mielipiteitä

Kaikki blogit puheenaiheesta Mielipidesensuuri

Saako Perussuomalaiset vaikuttaa vaaleissa?

Niin napsahti tänään Facebookiin yhteisönormien vastaisesta toiminnasta banni jaettuani Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-ahon päivityksen täysin asiallisilla saatesanoilla. Halla-ahon postaus on edelleen facebookissa nähtävissä, joten se ei rikkonut itsessään yhteisönormeja vaan sen jako. Tätä on tapahtunut jo aiemmin muillekin ehdokkaillemme.

Koulukiusaajien kirjamessut?

Helsingin ja Turun kirjamessut ovat olleet tähän saakka yhtä intellektuaalista bakkanaalia.

On ollut metkaa käydä erilaisissa näyttelyissä, katsella mitä kummallisimpia standeja ja kuunnella hyviä ja huonoja esityksiä. Etenkin Helsingin messut ovat hurjimmillaan kuin Jerusalemin tori, jossa mitä eksoottisimmat profeetat ja skrebentit julistavat omilta korokkeiltaan pyhää sanaansa.

Ja kaiken takana on tietysti raha: kustantajat odottavat kirjaskandaaleja, rahaa ja julkisuutta. Sana on kuitenkin pitkään ollut vapaa – kuten Suomikin.

Sneuroivat tiedotusvälineetr...

 * Janne Virkkusen toimittajakaudesta lähtien Helsingin Sanomat on kategoorisesti sensuroinut mielipåidekirjoitukseni. Janne : Ilmajoen kirkkoherran ja kiihkeän  Natsin Paavo Virkkusen perhettä;

* Aamulehti alkoi sensuroida sen jälkeen kun /www.litorina.org/ -verkkosivujeni pitäjä tpyynnöstäni utki ja paljasti että sivujani oli estänyt ja häirinnyt Puolustusvoimien Televalvonta- ja  häirintäkeskus Tampereen Hatanpäältä.

Puheenvuoron ideologinen sensuuri iski

"Olet saanut varoituksen asiattomasta sisällöstä Uuden Suomen blogipalveluissa.

Kuinka minustakin olisi voinut helposti tulla "sananvapauden sankari"?

Olen allekirjoittanut "kansalaisaloitteen uskonrauhan rikkomisen poistamiseksi rikoslaista". Tämä ei siinä mielessä varmasti yllätä moniakaan. Olen ollut uskontoasioissa jo vuosia periaatteessa kohtuullisen räävitön. Lain poistaminen ajaa paitsi asiaa jota pidän eettisenä niin myös henkilökohtaista etuani. Ja minä olen niitä ihmisiä joille ei ole ongelmaa myöntää että molemmat näkökulmat aloitteessa ovat oikein miellyttäviä asioita.

Helsingin Sanomat tekee Suomesta Neuvostoliiton

Helsingin Sanomien kolumnisti Riku Rantala räkäisi eilen lukijoidensa naamatauluun kirjoituksella ”Nimetön vihapuhe tekee Suomesta Neuvostoliiton – Valhesivuston ylläpitäjäksi paljastui hyvämaineisen lakifirman asianajaja”.

Hybridillistä informaatiosotaa – mistä sumutetaan ja ketä?

Ukrainan sisällissota 1], sanoisinko veljessota - kääntyy medioiden innoittamina, provosoimina jopa manipuloimina sanojiansa ja näiden päämääriä vastaan – vieläpä Krim [ ~ http://areena.yle.fi/radio/2261556 – [!] ] alleviivasi lä

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä