LauraHuhtasaari Politiikka on pääosin mielipiteitä

Kaikki blogit puheenaiheesta Muovi

Muovi on kvarttaalikapitalismin konkretisoituma!

Muovi jalostetaan pääasiassa raakaöljystä, vaikka on myös olemassa kierrätysmuovista valmistettua uusiomuovia ja erilaisia biohajoavia muoveja. Muoville ei ole sen kaikissa käyttötarkoituksissa näköpiirissä vaihtoehtoja, koska muovi on niin edullinen ja helposti valmistettava materiaali.

Muovi ei maadu

Ihminen tuhoaa maapallon. Toistaiseksi ei ole keksitty selkeää teknistä innovaatiota roskien keräämiseksi merestä. Kansainväliset sopimukset eivät ole estäneet merten pilaamista. Maikkarin uutisen mukaan: "Useiden arvioiden mukaan merissämme on tätä menoa enemmän muovia kuin kalaa vuonna 2050." 

Muovi - (Puna)vihreä kusetus (versio 45667.3)

Vihrean ajattelijan Jocke Rantasen paljastettua, etta Kiina ajaa proomuilla muovijatetta meriin, oli pakko laittaa tallainen pikku taydennys tahan alkuun, koska myos hoynaytettyjen suomalaisten tuottajavastuun piirissa keratty muovijate on paatynyt suoraan "kierratyksen" sijaan valaiden ruoaksi.

Siniset haluavat haitalliset muovit verolle

Sininen tulevaisuus haluaa haitalliset muovit verolle kotimaisten sellupohjaisten korvaavien tuotteiden kilpailuaseman parantamiseksi. Kansanedustaja Kari Kulmala kirjoittaa aiheesta Radio Rexin kolumnissaan.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä