LauraHuhtasaari Politiikka on pääosin mielipiteitä

Kaikki blogit puheenaiheesta Rasistikortti

Demarimainen kivapuhe

Suomi on rasistinen maa

https://twitter.com/husu78/status/1151807498975961089?s=19

Meillä on maa täynnä rasisteja

https://twitter.com/husu78/status/1151887862863974401?s=19

Kaikki persut ja niiden kannattajat ovat rasisteja

https://twitter.com/husu78/status/1152172072283410432?s=19

Maailma parani, hyvyyttä edistettiin ja ongelmat loppuivat näillä twiiteillä. Onnea demarit.

Hyvää päivää, leimakirvesvartta

Helsingin Sanomien analyysi kertoo tänään Der Spiegel -lehden toimittajan Christian Stöckerin kolumnista, joka antaa ohjeita natsien tunnistamiseen: "Joka marssii natsien kanssa, on joko natsi tai natsien hyödyllinen idiootti. Muita kategorioita ei ole.”

Käytännössä tässä siis sanotaan, että jos johonkin mielenosoitukseen eksyy joukkoon yksikin natsitervehtivä idiootti, hänellä on valta leimata koko joukko. Tällainen kokonaisia joukkoja ja kansanryhmiä leimaava ajattelu on yleistynyt lähes asiassa kuin asiassa huolestuttavassa määrin.

Sininen Tulevaisuus, Perussuomalaiset ja rasistikortti

En ole ottanut kantaa Siniseen Tulevaisuuteen saati heikäläisten lausuntoihin mutta nyt ylittyi kynnys. ST:läisten jotkut väittämät Perussuomalaisista ovat alun alkaenkin olleet joko ihan puhdasta mustamaalaamista tai satuilua. Keitä ovat soinilaiset ja halla-aholaiset? Kummalle kuuluu rasistikortti?

 

Oma tapauksensa oli Tiina Elovaaran levittämä mukamas hitler-tervehdys. Revittelyssä kuvastui se, ettei edes tiedetä millainen se tervehdys on, saati miten ihmiset ylipäätään tervehtivät toisiaan (nostavat käden pystyyn).

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä