LauraHuhtasaari Politiikka on pääosin mielipiteitä

Kaikki blogit puheenaiheesta Soldiers of Odin

Äärioikeiston kesäleiri - siis ampumaharjoitus.

Kun näin eilen Rotvallin julkaisemana tästä "kesäleiristä" juttua, meinasi kahvit mennä väärään kurkkuun. Annetaanko tällaisten janttereiden pitää kulkueita?

 

Ohje ”pettureiden palkasta” löytyy Soldiers of Odinin somesivulta

 

Ulkoministeri Timo Soini on tänään joutunut Korsossa hyökkäysyrityksen kohteeksi. Kiinniotettu mies oli sonnistautunut SoO-tunnuksiin ja huutanut "Soini on petturi!"

Kävin katsomassa Soldiers of Odin Finland Ry:n somesivua, ja siellä killuu harvinaisen selväsanainen kehotus ottaa valtaa omiin käsiin ja näyttää ”pettureille”.

Sivulla lukee stilisoidussa kuvataulussa:

Viesti eduskuntavaaliehdokkaille yli puoluerajojen

Soldiers of Odin on julkaissut videon, jossa he ovat luvanneet ottaa Suomessa oikeuden omiin käsiinsä puolustaessaan lapsia ja naisia raiskareilta.

Linkki videoon: https://vimeo.com/316291830

Jos istuva hallitus olisi toiminut vastuullisesti ja enemmistö istuvista kansanedustajista olisi edustanut kansaa, ei tämän kaltaisia ilmiöitä olisi maahamme syntynyt. Nyt yhteiskuntarauhakin on jo pilalla, kun ihmiset uhkailevat jo porukalla ottaa oikeuden omiin käsiinsä.

Liberaalien myötävirtaan lipumisesta...

Ilmeisesti tapahtumaköyhyys on ahdistanut ; SOO:laisiin meno on nyt kivaa kun SVL kiellettiin. SOO -marssit on ollut iltakävelyjä kun maahanmuuttajien uhreja ei pidäkään pelastaa koko ajan. Suomi-Neidot eivät ole pulassa taharrush gamae -leikeissä ollenkaan ennustellussa tasossa. Niitä odotettiin mutta ei saatu ja nyt on tylsää. Tylsyyden voi aistia ainakin siinä, että ilmoilla on ollut merkkejä ns.

Annetaan anteeksi ystävät

Aikoinaan Siilinjärvellä tapeltiin ”nilsiäläisten” ja ”siilinjärveläisten” kesken. Minuakin on tönitty minulle tuiki tuntemattomien ”nilsiäläisten” toimesta, koska olin vastannut väärin kysymykseen:

”Oletko siilinjärveläinen?”

Ketään ei olisi auttanut, jos olisin alkanut kiertää ympäri kyliä julistaen, että ”nilsiäläiset” ovat hakanneet minut. Onneksi en ollut hyvin verkottunut ja onneksi ei ollut Facebookia. Muuten olisin saattanut niin tehdäkin.

Pro Keuruu ja Venäjän Soldiers of Odin

 

Yksi facebookin suurimmista vitseistä on Pro Keuruu -ryhmä. Näin kauniisti kirjoitetaan ryhmän kuvauksessa:


"Entisten ja nykyisten keuruulaisten kohtaamis- ja keskustelupaikka Facebookissa. Sivustolla käytävän keskustelun aihepiiri on vapaa, kunhan pyritään pysymään asiallisella linjalla. Kuvat ovat enemmän kuin tervetulleita, etenkin entisajoilta :)
Ryhmässä saa myös kertoa ajankohtaisista ja tulevista tapahtumista, miksei myös menneistäkin.
Ryhmä voi toimia myös kuntalaisfoorumina. Ryhmä ei ole tarkoitettu kaupalliseen käyttöön."

Miten suomalainen voi olla kansallissosialisti?

Vastarintaliikkeen ja Soldiers Of Odin miehet ovat kertoneet haastatteluissa omaksi vakaumuksekseen kansallissosialismin. Vastarintaliikkeen tavoitteisiin kuuluu kansallissosialistisen, rodullisesti yhtenäisen pohjoisen valtakunnan luominen.

Kansallissosialistinen aate on hyvin syvälle rotuun ja arjalaiseen verenperintöön kytkeytyvä aate. Ovatko kansallissosialistit tutustuneet siihen, mitä kansallissosialismi sanoo suomalaisista?

Soldiers of Odinin toiminta hiipuu

Soldiers Of Odinin toiminta levisi viime syksynä pakolaiskriisin aiheuttaman maahanmuutto- ja pakolaisvastaisen mielipideilmaiston lisääntymisen myötä. Kemissä alkunsa saanut Soldiers of Odin levisi nopeasti eri puolille Suomea. Se perusti  katupartioita eri paikkakunnille  "suojelemaan kantasuomalaisia, varsinkin naisia" maahanmuuttajia vastaan.

Kritisoi PS-nuoria ja odineja, saat nimettömät palautteet kaupan päälle!

Perjantaisessa Facebook-päivityksessäni ihmettelin Keski-Suomen PS-nuorten osallistumista Soldiers of Odinien kanssa Jyväskylässä järjestettävään tapahtumaan. Mielestäni tämä osoitti erittäin huonoa harkintakykyä maakuntani PS-nuorilta, joita vetosin vielä miettimään uudelleen. Minusta tällaisen tapahtuman järjestäminen alkuunkaan on arveluttavaa ja se olisi tullut evätä. Julkaisin päivitykseni pian myös blogina

Jyrkkä ei Soldiers of Odinille

Keskisuomalainen uutisoi, kuinka: ”Keski-Suomen Perussuomalaiset nuoret ovat osa lauantaina (Jyväskylän) Lounaispuistossa järjestettävää Suomi – Yhteinen asiamme –tapahtumaa.”

En tiedä onko Keski-Suomen PS-nuorilta pettänyt tilannetaju pahan kerran, vai ovatko he tietoisesti läsnäolollaan tukemassa muukalaisvastaista Soldiers of Odinia ja sen toimintaa?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä