LauraHuhtasaari Politiikka on pääosin mielipiteitä

Kaikki blogit puheenaiheesta Holhousvaltio

Suomella on vakava huumeongelma

 

Suomessa käytetään paljon huumeita ja ei varmaan yllätä, että huumausainerikokset pitävät poliisin kiireisenä.
Huumausainerikosten trendi on ollut kasvussa ainakin vuosien 2012 - 2017 välisenä aikana.

Keskusrikospoliisin rikosteknisessä laboratoriossa tutkittiin vuonna 2016 melkein 14700 huumenäytettä. Vuoden 2017 lokakuun loppuun mennessä huumausainerikoksia ilmoitettiin Helsingissä noin 4100, Tampereella noin 1500 ja Espoossa noin 1100. Helsinki ei ole Suomen pääkaupunki pelkästään hallinnollisesti vaan myös huumausainerikoksissa.

Valtio ei ole ratkaisu

Lapsuudessani ei ollut epäilystä, mikä on Suomen linja. Kekkonen oli presidentti ja kävi minuakin tapaamassa lastensairaalassa. Suomella oli YYA-sopimus Neuvostoliiton kanssa ja Varsovan liitto oli ikuinen. Monien mielestä, valitettavasti vielä 1980-luvullakin, sosialismia pidettiin varteenotettavana vaihtoehtona markkinataloudelle. Suomen talouskasvu pohjautui nuorekkaaseen väestörakenteeseen ja työteliääseen sodasta selvinneeseen kansaan.

Viina Vapaaksi ja Kaikkiin Kauppoihin!

Kunnon säännöllinen Vodkakylpy auttaa...

Kaikkihan sen tietää, on jopa asiantuntijoiden mukaan "jo vanha konsti".

Suomi nousuun, syntyvyys kasvuun... "huulisolut pysyvät pidempään auki, tehostaa yhteyttämistä, saa eksoottiset kukat ja orkideat kukkimaan"

Tutkimusten mukaan Suuri osa suomalaisista on pantu alulle pienessä tai paremmassakin hiprakassa, ja sattuneesta syystä juhannus on lasten alullepanon ehdoton kulta-aika.

Olisiko suomalaisia puoliakaan ilman viinaa? Ja on vakavaa, että suomalaisten määrä Suomessa vähenee selvästi joka vuosi.

Holhous-Suomi - Ylivoimaisesti Maailman Paras!

"Suomi on ylivoimaisesti Euroopan pahin "holhousvaltio"

"nyt-julkaistiin-euroopan-holhousvaltio-vertailu-arvaat-varmaan-mika-maa-on-ylivoimainen-ykkonen"

"Byrokratian Helvetti!"
"Byrokraattien Paratiisi!"

Suomi on taas paras, huonoudessa...
Ja nyt ihan ylivoimaisesti!

Suomi on Byrokraattien Taivas, Taivasten Valtakunta!!

Suomessa EI OLE yhtään ihmistä joka ei ole kärsinyt eikä kärsi Byrokratiasta!!!
Ei edes Byrokraatit!

https://www.facebook.com/EuroopanSuomalainen/

Valtio ei ole vastuussa ihmisten hyvinvoinnista - holhousvaltiota ei ole.

Valtion ja yleensäkin yhteiskunnan vastuun liioittelu ihmisten hyvinvoinnista on saanut liian suuren painoarvon poliittisessa keskustelussa. Siitä on tullut liturgia, myytti tai mantra ilman että analyyttisesti kukaan pystyisi esittämään tarkempia argumentteja. Väitän että tuollaisen teoreeman esittäminen on pitkälti poliittisesti tarkoitushakuista toimintaa, jolla ajetaan omia – tai oikeammin niiden tunnistamattomien tahojen etuja, joiden lakeijana kyseisten ajatusten esittäjä sattuu olemaan.

Ihan kaikki ei ole valtion vika

Suomessa on ajauduttu jonkinlaiseen uusavuttomuuden tilaan. Valtio nähdään äitihahmona, joka antaa taskurahaa, pesee pyykit ja taputtaa päälaelle, kun elämässä menee huonosti. Samalla on helppo löytää syntipukki jokaiseen ongelmaan – vastuu on sillä, jolla valtakin. Suomessa molemmista huolehtii valtio.

Lopetetaan holhousvaltio

Mielipide julkaistu Aamusissa 1.4.2015

Suomalainen hallinto toimii kansainvälisesti vertailtaessa pääosin erittäin hyvin. Suuria ongelmia tuottaa kuitenkin yhteiskunnassamme vallitseva kieltämisen, rajoittamisen ja kontrollin kulttuuri. Liian usein keskitymme näpertelemään yksittäisten säädösten kanssa unohtaen suuren kuvan.

Vapauden kaipuu

Kuuluuko teidän mielestänne valtion tehtäviin rajoittaa merkittävästi kansalaistensa itsemääräämisoikeutta? Mikäli vastasitte kyllä, voitte jo lopettaa tämän lukemisen ja siirtyä jonkun minua vanhurskaamman Kristillisdemokraatin blogiin.

 

Kaikki on lähtökohtaisesti sallittua

Suomesta tulisi tehdä maa, jossa kaikki on lähtökohtaisesti sallittua. Jos on painavia perusteita kieltää tai asettaa jokin luvanvaraiseksi, tämä tulisi tehdä erityistä harkintaa käyttäen. Tässä muutamia esimerkkejä, kuinka tällainen yhteiskunta toimii:

Jos saat idean, ja haluat kerätä sille rahaa: internetissä ilmoitus poliisille, ja tilinumero nettiin. Keräyksen lopussa internetissä lyhyt lomakkeen täyttö paljonko kerättiin ja mihin rahat käytettiin.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä